Casein - Banana - 1800 gram

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
Casein - banana -1800gram
geen:

✔ Bevat maar liefst 85% pure Caseine.
✔ Hoogste eiwitpercentage Caseine verkrijgbaar.
✔ Maar liefst 20% BCAA’s
✔ Slechts 1.4 gram koolhydraten per serving
✔ Minder als 0.5 gram vetten per serving
✔ Veruit de beste en zuiverste Time-Released Proteine ooit.

€ 57,99

Casein’’. De naam spreekt eigenlijk al voor zichzelf. Als je besluit om deze naam te koppelen aan een Caseïne eiwit, dan moet het wel een zeer hoogwaardig en zuiver eiwit zijn voordat je daartoe besluit. Daarom heeft het Rebuild Body Plan lab deze nieuwe ontwikkeling op het gebied van Caseïne eiwit uitvoering getest en is tot de conclusie gekomen dat Casein het meest zuivere Caseïne eiwit op de huidige markt is en daarom de naam ‘’Casein’’ eer aan doet. De zuiverheid wordt nog eens benadrukt doordat Casein geheel vrij is van verdikkingsmiddelen. Door middel van een doelgerichte aanpak en het combineren van de meest hoogwaardige en zuiverste grondstoffen is het eindresultaat meer dan alleen bevredigend. Het aantal koolhydraten per serving is 1,4 gr. Het aandeel vet per serving slechts 0,4 gr, waardoor Casein uitermate geschikt is ter ondersteuning van een vet reducerend dieet. Doordat Casein een time released eiwit is met een langzame afgifte, is Casein hét ideale eiwit voor het slapen gaan. Casein bevat een zeer hoog aandeel van natuurlijke Branched Chain Amino Acids (20,12% BCAA’S, Valine, Leucine, Isoleucine). Tevens is Casein Aspartaamvrij. Door de zorgvuldige uitgekozen aroma’s heeft Casein geen chemische bijsmaak, maar juist een lekkere romige smaak. Casein is jouw ideale trainingspartner die zorgt voor een optimale spiergroei, instandhouding van spiermassa en bijdraagt aan een afgifte van eiwitten gedurende de hele nacht.

Ingrediënten:Melkeiwit: Micellar Caseine (melk) , Calcium Caseinaat (melk) zonnebloemlecithine<0,3%), magere cacaopoeder, Zoetstof: Sucralose. Alle ingrediënten voldoen aan de eisen van E.E.G. die gesteld worden in de richtlijnen 95/2/EG betreffende levensmiddelenadditieven. Dit product bevat geen Genetisch Gemodificeerde Organismen (non-GMO) zoals bedoeld in de EU verordening 2001/18.

Aanbevolen gebruik: Voeg 1 maatschep (ca.30g) = 1 serving toe aan 200-250 ml melk of water. Het beste mixresultaat bereik je met een blender of met een shaker- bottle. Koel en droog bewaren. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding worden gebruikt. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Meer informatie
Subscription Interval Type Selecteer
Subscription Repetition Type Selecteer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Casein - Banana - 1800 gram
 

Gratis verzending

Vanaf €50,-
Betalingsmethode
 

Veilige betaling

Ideal, creditcard, mistercash