DEXTROSE – 2000 gram

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
DEXTROSE – 2000 gram
geen:

✔ IDEAAL NA JOUW TRAINING MET WHEY PROTEIN OF WHEY ISOLATE
✔ Direct herstel na jouw training
✔ Brengt het glycogeen niveaus op peil
✔ Bevordert opname eiwitten
✔ Snelle koolhydraten
✔ Directe energiebron

SHOP NU, BETAAL LATER MET KLARNA
€ 24,95

Het is een ideale koolhydraatbron voor de periode na de training en met ons dextrosepoeder kunt u het toevoegen aan uw eigen favoriete formule of doe-het-zelf-herstelmix.

Enkelvoudige suikers als Dextrose zijn snel absorberend en daardoor perfect voor consumptie wanneer de glycogeen niveaus laag zijn. Na de training zijn de glycogeen niveaus op zijn laagst. Daarom is dit het ideale moment om Dextrose te gebruiken.

Het gebruik van Dextrose na de workout zorgt ervoor dat de insuline niveaus stijgen. Dit wordt ook wel insulinepiek genoemd. Dit is het ideale moment om de Dextrose aan te vullen met snelwerkende eiwitten, omdat de insulinepiek de essentiële aminozuren en voedingsstoffen naar de spieren voert.

Dextrose kan behalve na de workout ook voor de training gebruikt worden. Op dezelfde manier dat Dextrose een insulinepiek creëert tijdens de post-workout, kan het dit ook tijdens de pre-workout creëren. Hierdoor kunnen krachtige voedingsstoffen zoals arginine en vertakte aminozuren de spieren bereiken en de energie te leveren die je nodig hebt om te kunnen presteren.

 

Ingrediënten

100% Dextrose Monohydraat poeder.

Bijzonder Bewaarvoorschrift

Koel en droog bewaren. De aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Gebruik voedingssupplementen niet als vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen bewaren.

GOUDEN TIP

Dextrose is perfect te combineren met CREATINE, BCAA en GLUTAMINE, WHEY PROTEINWHEY ISOLATE.

AANBEVOLEN GEBRUIK

Meng 1/2 scoop(s) Dextrose (25-50 gram) met 100-200 ml water in je SHAKEBEKER na jouw training (hardlopen, mountainbiken, wielrennen, fitness etc.) in combinatie met WHEY PROTEIN of WHEY ISOLATE.van Rebuild Nutrition. 

Meer informatie
Doelen Spiermassa
Subscription Interval Type Selecteer
Subscription Repetition Type Selecteer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:DEXTROSE – 2000 gram
 
GRATIS VERZENDING
Vanaf €39,95

SHOP NU, BETAAL LATER MET KLARNA