Dextrose – 2000 gram

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
DEXTROSE
geen:

✔ 2000 gram
✔ Brengt het Glycogeen Niveaus op peil
✔ Snelle koolhydraten
✔ Een directe energiebron

€ 19,99

Het dextrose-poeder is een enkelvoudige suiker die gewonnen wordt uit maïszetmeel. Enkelvoudige suikers als dextrose zijn snel absorberend en daardoor perfect voor consumptie wanneer de glycogeen niveaus laag zijn. Na de training zijn de glycogeen niveaus op zijn laagst. Daarom is dit het ideale moment om dextrose-poeder te gebruiken.

Het gebruik van dextrose na de workout zorgt ervoor dat de insuline niveaus stijgen. Dit wordt ook wel insulinepiek genoemd. Dit is het ideale moment om de dextrose aan te vullen met snelwerkende eiwitten, omdat de insulinepiek de essentiële aminozuren en voedingsstoffen naar de spieren voert.

Dextrose kan behalve na de workout ook voor de workout gebruikt worden. Op dezelfde manier dat dextrose een insulinepiek creëert tijdens de post-workout, kan het dit ook tijdens de pre-workout creëren. Hierdoor kunnen krachtige voedingsstoffen zoals arginine en vertakte aminozuren de spieren bereiken en de energie te leveren die je nodig hebt om te kunnen presteren.

Onderzoek duidt erop dat dextrose ook tijdens de workouts (intra-workout) ideaal gebruikt kan worden. Daarom bevatten vele prestatie verbeterende sportdranken als Lucozade® en Powerade® dextrose.

Veel van onze klanten zijn op zoek naar extra calorieën en energie voor gedurende de dag en combineren dextrose met andere ingrediënten zoals eiwitten, vetzuren om zelf weight gainers en maaltijdvervangers samen te stellen.

Disclaimer: Impliciete resultaten kunnen variëren. Individuen reageren verschillend. Impliciete resultaten gaan uit van een passend voedings- en trainingsplan.

 

Ingrediënten: 100% dextrose poeder ALLERGENS: Zie voor allergenen de ingrediënten.

Aanbevolen gebruik: Mix 1/2 lepel (ca. 25 g) met 100 ml water. Neem dagelijks 1-3 porties, bij voorkeur voor, tijdens en na de workout.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dextrose – 2000 gram
 

Gratis verzending

Vanaf €50,-
Betalingsmethode
 

Veilige betaling

Ideal, creditcard, mistercash