DEXTROSE – 2000 gram

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
DEXTROSE – 2000 gram
geen:

✔ IDEAAL NA DE TRAINING
✔ Direct herstel
✔ Brengt het glycogeen niveaus op peil
✔ Bevordert opname eiwitten
✔ Snelle koolhydraten
✔ Directe energiebron

€ 24,99

Het dextrose poeder is een enkelvoudige suiker die gewonnen wordt uit maïszetmeel. Enkelvoudige suikers als dextrose zijn snel absorberend en daardoor perfect voor consumptie wanneer de glycogeen niveaus laag zijn. Na de training zijn de glycogeen niveaus op zijn laagst. Daarom is dit het ideale moment om dextrose-poeder te gebruiken.

Het gebruik van dextrose na de workout zorgt ervoor dat de insuline niveaus stijgen. Dit wordt ook wel insulinepiek genoemd. Dit is het ideale moment om de dextrose aan te vullen met snelwerkende eiwitten, omdat de insulinepiek de essentiële aminozuren en voedingsstoffen naar de spieren voert.

Dextrose kan behalve na de workout ook voor de training gebruikt worden. Op dezelfde manier dat dextrose een insulinepiek creëert tijdens de post-workout, kan het dit ook tijdens de pre-workout creëren. Hierdoor kunnen krachtige voedingsstoffen zoals arginine en vertakte aminozuren de spieren bereiken en de energie te leveren die je nodig hebt om te kunnen presteren.

Ingrediënten: 100% dextrose poeder ALLERGENS: Zie voor allergenen de ingrediënten.

AANBEVOLEN GEBRUIK: Mix 1/2 lepel (ca. 25 g) met 100 ml water. Neem dagelijks 1-3 porties, bij voorkeur na de workout in combinatie met Whey protein of Whey Isolate van Rebuild Nutrition.

Meer informatie
Doelen Afvallen, Spiermassa, Gezonde levensstyle, Uithoudingsvermogen
Subscription Interval Type Selecteer
Subscription Repetition Type Selecteer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:DEXTROSE – 2000 gram
 

GRATIS VERZENDING

VANAF €50,-
BETALINGSMETHODE
 

VEILIGE BETALING

IDEAL, CREDITCARD, MISTERCASH, KLARNA PAY LATER