FAT BURNER - 300 gram

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
FAT BURNER - 300 gram
geen:

✔ STERKSTE FORMULE OP DE MARKT
✔ MADE IN HOLLAND!
✔ Gebruik de Fat Burner dagelijks samen met CLA voor nog meer vetverlies
✔ 100 % natuurlijke ingrediënten
✔ Verhoogt vetverlies
✔ Onderdrukt hongergevoel
✔ Verbrand meer calorieën
✔ Geeft energie
✔ Behoud spiermassa
✔ Geen crash
✔ 6 Heerlijke smaken
✔ SHOP NU, BETAAL LATER MET KLARNA  

€ 31,99
Deze legendarische Fat Burner van Rebuild Nutrition is een ware uitkomst voor wie snel wil afvallen. Dankzij de perfecte mix van hoogwaardige natuurlijke (planten extracten) ingrediënten is het de sterkste formule op de markt. Mocht je zonder hongergevoel vet willen verliezen, dan is dit supplement onmisbaar.

Waarschuwing
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl worden gebruikt. Dagelijkse dosering niet overschrijden. Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen.

Bijzonder bewaarvoorschrift
Bewaar op een koele en droge plek en buiten bereik van jonge kinderen. Na opening beperkt houdbaar. Droogzakje in verpakking laten. Tenminste houdbaar tot eind / batchcode: zie onderkant verpakking.

Let op
De Fat Burners kunnen ingrediënten bevatten die vocht opnemen uit de lucht in het potje. Het poeder kan hierdoor wat harder / korreliger worden. Dit tast de werking en de kwaliteit van het product niet aan. Dit is dus een normaal verschijnsel bij het product. (collapse)

GOUDEN TIP
Gebruik de Fat Burner dagelijks samen met CLA voor nog meer vetverlies, deze word in de shop veel verkocht als Extreme Burn Pakket.
AANBEVOLEN GEBRUIK
Neem dagelijks 12 gram (2 scoops) Fat Burner met 200-500 ml water in een glas, Bidon of ShakebekerNeem dit product bij voorkeur s' morgens op een lege maag (direct bij opstaan), 2e keer in de middag tussen 14-16 uur voor nog meer resultaat.

 

Meer informatie
Doelen Afvallen, Spiermassa, Gezonde levensstyle, Uithoudingsvermogen
Subscription Interval Type Selecteer
Subscription Repetition Type Selecteer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FAT BURNER - 300 gram
 

GRATIS VERZENDING

VANAF €60,-
BETALINGSMETHODE
 

VEILIGE BETALING

IDEAL, CREDITCARD, MISTERCASH, KLARNA PAY LATER