COACHING ONDERHOUDSPLAN - 6 maanden + 1x GRATIS VOEDINGSPLAN - in een keer betalen

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
ONDERHOUDSPLAN - 6 mnd - iekb
geen:

✔ 1x GRATIS VOEDINGSPLAN OP MAAT
✔ 6x VET/OMTREK METING OP LOCATIE REBUILD BODY PLAN
✔ LIFESTYLE COACHING
✔ SUPPLEMENTEN BEGELEIDING OP MAAT
✔ MAIL CONTACT
✔ WHATSAPP CONTACT

 

In 6 maanden betalen

€ 356,95

Rebuild Body Plan heeft middels dit onderhoudsplan een mooie oplossing voor de klant zodat deze loyaal kan blijven aan het coaching moment 1 keer per maand

Het Onderhoudsplan is een ideaal plan voor klanten die na het beëindigen van een eerder abonnement de stok achter de deur willen behouden, omdat ze het toch best eng vinden om het nu helemaal alleen te moeten doen. 

Bij aanschaf van het Onderhoudsplan Basic plan betaal je slechts een kleine vergoeding extra en hiervoor krijg je op locatie van Rebuild Body Plan persoonlijk advies met betrekking tot het Voedingsplan of Trainingsplan en advies op maat van de Rebuild Nutrition supplementen. Ook wordt er elke maand een meting uitgevoerd om je progressie bij te houden. Indien nodig krijg je ook nog eens 1x een gratis Voedingsplan of Trainingsplan.

Advies is een afspraak maken en langskomen op locatie van Rebuild Body Plan. Dit is een gratis en vrijblijvend intakegesprek. We kunnen dan kijken wat de mogelijkheden zijn voor jou, en de investering (kosten).

Meer informatie
Subscription Interval Type Selecteer
Subscription Repetition Type Selecteer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:COACHING ONDERHOUDSPLAN - 6 maanden + 1x GRATIS VOEDINGSPLAN - in een keer betalen
 
GRATIS VERZENDING
Vanaf €39,95

SHOP NU, BETAAL LATER MET KLARNA