VOEDINGS- EN TRAININGSPLAN

 

De meest voorkomende smoezen om niet te kiezen voor een body plan

Dit is het meest voorkomende excuus dat mensen gebruiken om niet te gaan sporten. De reden hiervan is dat iedereen dit excuus gebruikt, dus lijkt het legitiem. Als iedereen te druk is om te sporten, waarom jij dan niet? Het probleem is, dat de meeste mensen een vreselijk voedingspatroon hebben, 70 % van je resultaat is voeding. Je kan 7 dagen per week sporten maar als je voeding niet goed in elkaar zit ga je geen resultaten halen. Conclusie: Je raakt gedemotiveerd en stopt met sporten. Is ook vrij logisch dan. Als je echt het gevoel hebt dat je niet genoeg tijd hebt, ga dan eens na hoeveel uur per dag je tv kijkt. Als je per dag een uur van die tijd gebruikt om te sporten, ben je al heel goed op weg.
In eerste instantie lijkt het misschien duur, maar het is een investering in je nieuwe lifestyle. Rebuild Body Plan gaat voor een persoonlijke aanpak, en boekt daarmee resultaten op zeer korte termijn die op lange termijn blijvend zijn. Honderden mensen gingen je al voor en met succes.
Aangezien sporten heel wat werk vereist, is het geen verrassing dat het vaak wordt uitgesteld. Ga na wat je tegenhoudt om dagelijks te gaan sporten, of zelfs nu. Staat er iets in de weg behalve uitstelgedrag?
Als je niet vaak naar de sportschool gaat, is het logisch dat je enigszins onzeker bent op de vloer. Daar zijn verschillende redenen voor. Mensen die regelmatig naar de sportschool gaan, zien er over het algemeen goed uit. Grote kans dat je een paar spierbonken tegenkomt. Die kunnen op z’n zachtst gezegd intimiderend zijn. Het kan ook lastig zijn om met apparaten aan de slag te gaan waarvan je niet weet waar ze toe dienen, of een trainingsplan aan te houden zonder dat je weet of je het wel goed doet. Geef personal training een kans en je voelt je na een paar weken net zo thuis in de sportschool als de spierbonk die er al 10 jaar lang elke dag over de vloer komt.
Veel mensen sporten niet omdat ze vinden dat ze al een prima lijf hebben. Als je van nature slank gebouwd bent en niet sport omdat je er al goed uitziet, denk hier dan eens over na: mensen die niet sporten, wat voor lichaamstype ze ook hebben, lopen alsnog gezondheidsrisico’s: voornamelijk hartziektes. Om hartziektes en andere aandoeningen te voorkomen, is sporten ook voor slanke mensen belangrijk.


Voedings- en Trainingsplannen
VOEDINGS- EN TRAININGSPLAN - 6 maanden VOEDINGS- EN TRAININGSPLAN - 6 maanden

VOEDINGS- EN TRAININGSPLAN - 6 maanden

€ 199,99

✔ 6x VOEDINGSPLAN OP MAAT
✔ 3X TRAININGSPLAN OP MAAT
✔ 7x VET/OMTREK METING OP LOCATIE REBUILD BODY PLAN
✔ LIFESTYLE COACHING
✔ SUPPLEMENTEN ADVIES
✔ MAIL CONTACT
✔ WHATSAPP CONTACT
✔ BLIJVEND RESULTAAT!

 

In een keer betalen

VOEDINGS- EN TRAININGSPLAN - 12 maanden + GRATIS starterspakket supplementen (t.w.v €187) VOEDINGS- EN TRAININGSPLAN - 12 maanden + GRATIS starterspakket supplementen (t.w.v €187)

VOEDINGS- EN TRAININGSPLAN - 12 maanden + GRATIS starterspakket supplementen (t.w.v €187)

€ 174,99

✔ 12x VOEDINGSPLAN OP MAAT
✔ 6X TRAININGSPLAN OP MAAT
✔ 13x VET/OMTREK METING OP LOCATIE REBUILD BODY PLAN
✔ LIFESTYLE COACHING
✔ SUPPLEMENTEN BEGELEIDING OP MAAT
✔ MAIL CONTACT
✔ WHATSAPP CONTACT
✔ GRATIS STARTERSPAKKET SUPPLEMENTEN (t.w.v €187)

 

In een keer betalen

VOEDINGS- EN TRAININGSPLAN -  24 maanden + GRATIS starterspakket supplementen (t.w.v €187) VOEDINGS- EN TRAININGSPLAN -  24 maanden + GRATIS starterspakket supplementen (t.w.v €187)

VOEDINGS- EN TRAININGSPLAN - 24 maanden + GRATIS starterspakket supplementen (t.w.v €187)

€ 149,99

✔ 24x VOEDINGSPLAN OP MAAT
✔ 12x TRAININGSPLAN OP MAAT
✔ 25x VET/OMTREK METING OP LOCATIE REBUILD BODY PLAN
✔ LIFESTYLE COACHING
✔ SUPPLEMENTEN BEGELEIDING OP MAAT
✔ MAIL CONTACT
✔ WHATSAPP CONTACT
✔ GRATIS STARTERSPAKKET SUPPLEMENTEN (t.w.v €187)

 

In een keer betalen

Boek nu je gratis intake!

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op voor een gratis intake t.w.v. €127,00 bij Rebuild Body Plan in Oosterhout. Geheel vrijblijvend!Contact

 

Graag persoonlijk contact?

+316 39 85 48 53