Waarom Rebuild Body plan?

Hakan
Hakan is eigenaar en oprichter van Rebuild Body Plan. Wie personal training zoekt in Oosterhout is bij hem aan het juiste adres. Ook klanten uit Breda, Tilburg en de rest van Nederland vinden al vele jaren hun weg naar deze personal trainer. Inmiddels is Rebuild Body Plan uitgegroeid tot een wereldwijd bekende organisatie die vanuit Oosterhout in Noord-Brabant personal training en voedingsadvies verzorgt voor mensen die echt willen investeren in blijvende resultaten.

Als specialist in personal training ontwikkelde Hakan een unieke werkwijze waarbij individuele voedingsplannen en persoonlijke trainingsschema’s centraal staan. Zijn doeltreffende aanpak leidt al sinds 1998 tot prachtige en blijvende resultaten bij zijn klanten. In binnen- en buitenland is zijn methode inmiddels bewezen effectief. Door de passie voor zijn vak en het inzicht in wat specifiek nodig is voor een individuele klant, is Hakan een coach van topniveau.

Voor Hakan is alleen het beste goed genoeg. Daarom ontwikkelde hij met Rebuild Body Plan ook een eigen, hoogwaardige lijn van supplementen. De topkwaliteit van deze producten zie je uiteraard ook terug in de resultaten van zijn cliënten. Het verhaal van bekende Nederlanders die door Hakan worden begeleid heeft veel aandacht gehad in de pers en is via NPO Radio 1 te beluisteren geweest. Uit alle delen van Europa, maar ook vanuit Dubai en Florida vinden klanten inmiddels hun weg naar Hakan. Hij is zonder twijfel uitgegroeid tot een internationale autoriteit op zijn vakgebied.

Met meer dan 40.000 volgers op Instagram is Hakan ook op social media al lang geen onbekende meer. Hij heeft een grote en zeer diverse klantenkring maar weet bij iedereen de juiste snaar te raken met een perfect passend plan. Zijn aantoonbare en vaak opzienbarende resultaten spreken voor zich.

Boek nu je gratis intake!
Contact

 

Graag persoonlijk contact?

+31(0)6 39 85 48 53