WHEY ISOLATE - 900 gram

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
WHEY ISOLATE - 900 gram
geen:

✔ Bevordert afvallen, spieropbouw, herstel en een gezonde levensstijl
✔ HET BESTE WHEY EIWIT MADE IN HOLLAND!
✔ AA kwaliteit eiwitten afkomstig van Nederlandse koeien
✔ Hoogste percentage eiwit verkrijgbaar
✔ 0 gram verzadigd vetten per serving
✔ Minder dan 1 gram koolhydraten per serving
✔ IDEAAL ALS ONTBIJT IN COMBINATIE MET OATMEAL OF VOOR/NA MET DEXTROSE NA JOUW TRAINING (hardlopen, mountainbiken, wielrennen, fitness etc.) 
✔ Lost gemakkelijk op
✔ 4 Heerlijke smaken

SHOP NU, BETAAL LATER MET KLARNA
€ 34,95

Hoogwaardig weiproteïne-isolaat afkomstig van Nederlandse koeien (WPI) biedt maar liefst ruim 89% eiwitpercentage, rijk aan BCAA's en een laag lactose gehalte

Het poeder is suiker- en vetarm en is ontwikkeld zodat het gemakkelijk mengbaar is. Bovendien is het beschikbaar in een breed assortiment van heerlijke smaken. Rebuild Nutrition Whey Isolate is voorzien van hoogst mogelijke zuiverheid proteïne met een laag vet- en suikergehalte. Als je op zoek bent naar een zuivere proteïne, met de hoogste kwaliteit grondstoffen, dan is dit poeder perfect voor je.

Rebuild Nutrition Whey Isolate maakt gebruik van hoogwaardig weiproteïne-isolaat, afkomstig van grasgevoerde Nederlandse melkkoeien. En omdat het een intensief filtratieproces ondergaat, bevat het daarnaast minder koolhydraten en vet. Ook is het zo goed als lactosvrij!
Het beste mix resultaat bereik je met een blender of met een een SHAKEBEKER.

 

Ingrediënten

Eiwit (Whey Eiwit Isolaat). Smaak Aroma (hangt af van de smaak), Verdikkingsmiddel guargom, Zoetstof sucralose, Natuurlijke kleurstof , Bietenrood ( alleen bij smaak Aardbei) . Alle ingrediënten voldoen aan de eisen van E.E.G. die gesteld worden in de richtlijnen 95/2/EG betreffende levensmiddelenadditieven. Dit product bevat geen Genetisch Gemodificeerde Organismen (non-GMO) zoals bedoeld in de EU verordening 2001/18. Het beste mix resultaat bereik je met een blender of met een shakebeker.

Bijzonder Bewaarvoorschrift

Koel en droog bewaren. De aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Gebruik voedingssupplementen niet als vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen bewaren.

GOUDEN TIP

Whey Isolate is perfect te combineren met CREATINE, BCAA, DEXTROSEGLUTAMINE en OATMEAL.

AANBEVOLEN GEBRUIK

Meng 1 maatschep (30 gram) Whey Isolate met 200-250 ml water s ‘morgens bij het ontbijt en direct voor/na jouw training (hardlopen, mountainbiken, wielrennen, fitness etc.)

Meer informatie
Doelen Afvallen, Spiermassa, Gezonde levensstyle, Uithoudingsvermogen
Subscription Interval Type Selecteer
Subscription Repetition Type Selecteer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WHEY ISOLATE - 900 gram
 
GRATIS VERZENDING
Vanaf €39,95

SHOP NU, BETAAL LATER MET KLARNA