FAQ

Hieronder staan de veelvoorkomende vragen die gesteld worden door onze klanten.
Als u nog vragen heeft, kunt u deze gewoon sturen naar info@rebuildbodyplan.com.

Veelvoorkomende vragen

Onze exclusieve Rebuild Nutrition supplementenlijn, samengesteld met de allerbeste ingrediënten, levert jou de essentiële ondersteuning om jouw doelen te bereiken en de grenzen van jouw prestaties te verleggen.

Hakan Karakus, de eigenaar en oprichter van Rebuild Body Plan en Rebuild Nutrition, kan met trots terugkijken op meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van beweging, voeding en coaching. Zijn diepgaande kennis en expertise hebben hem in staat gesteld een unieke werkwijze te ontwikkelen die gericht is op het individu. Met een indrukwekkende staat van dienst sinds 1998, heeft hij keer op keer prachtige en blijvende resultaten behaald voor zijn klanten, waardoor hij vaak liefkozend 'de afvalgoeroe' wordt genoemd.

Rebuild Body Plan is gevestigd in Oosterhout.
Ons adres is: Bredaseweg 106-C, 4902 NS te Oosterhout.

Onze supplementen worden geproduceerd in Nederland.

Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld = de volgende werkdag in huis. We versturen onze pakketen via onze vertrouwde partner PostNL. Je zal altijd een track&trace ontvangen om jouw pakket te kunnen volgen.

Retourneren is altijd mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst. Om te retourneren verzoeken we graag eerst contact op te nemen via: info@rebuildbodyplan.com

Wij als Rebuild Nutrition staan open voor samenwerkingen. Op dit moment worden onze supplementen al aangeboden in verschillende gyms. Wil jij ook onze supplementen verkopen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op via info@rebuildbodyplan.com of via het contactformulier via onze website.

We zijn zowel telefonisch als via de email bereikbaar. Ons emailadres is: info@rebuildbodyplan.com en ons telefoon nummer is: +31(0)850601938.

Wil je liever persoonlijk contact omdat je ergens over twijfelt of heb je een vraag over een bepaald product? Neem dan hier contact met ons op via Whatsapp.