RESULTATEN REBUILD BODY PLAN

Ontdek En Word Ook Een Succesverhaal, Net Zoals Enkele Van Onze Verbluffende Resultaten En Inspirerende Klanten.

Transformeer je lichaam en behaal blijvende resultaten met het revolutionaire Rebuild Coaching Plan! Vertrouwd door duizenden tevreden klanten in heel Nederland, België en Europa, bieden wij de ultieme expertise op het gebied van fitness en gezondheid. Of je nu wilt bulken, cutten of een gezonde levensstijl wilt omarmen, ons toegewijde team staat klaar om je te begeleiden. Met op maat gemaakte Coaching Plans, gerichte voedingsadviezen, intensieve trainingssessies en voldoende rust en herstel, zorgen we voor maximale en blijvende resultaten. Word lid van onze groeiende community van succesverhalen en kies voor het baanbrekende Rebuild Coaching Plan!

 

PATRICK LODIERS- 51 JAAR- ABCOUDE

Vier jaar zijn verstreken sinds ik de stap heb gezet om onder begeleiding van Hakan van Rebuild Body Plan en Rebuild Nutrition mijn levensstijl te veranderen. En ik kan met trots zeggen dat ik nog steeds in shape en fit ben. De transformatie die ik destijds heb doorgemaakt, heeft een blijvend effect gehad op mijn leven.

Dankzij de kennis en expertise van Hakan heb ik geleerd hoe ik mijn voeding op de juiste manier kan aanpassen en hoe ik mijn lichaam in optimale conditie kan houden. Zijn begeleiding heeft me niet alleen geholpen om mijn fysieke doelen te bereiken, maar heeft ook mijn mentale mindset versterkt. Ik ben zelfverzekerder dan ooit tevoren en heb een gezonde relatie met voeding ontwikkeld.

Het is niet altijd makkelijk geweest. Er waren momenten van uitdaging en verleiding, maar ik ben altijd gemotiveerd gebleven dankzij de steun en inspiratie die ik heb gekregen van Hakan en het Rebuild Body Plan-team. Ze hebben me geleerd dat gezondheid en fitheid een levensstijl zijn, geen tijdelijke verandering. En dat is precies waar ik me aan heb gecommitteerd.

Vier jaar later voel ik me sterker, energieker en gezonder dan ooit tevoren. Ik heb niet alleen mijn fysieke doelen bereikt, maar ik heb ook een enorme persoonlijke groei doorgemaakt. Ik ben dankbaar voor de blijvende impact die Hakan en Rebuild Body Plan op mijn leven hebben gehad.

Dus hier sta ik nu, vier jaar later, nog steeds in shape en fit. En ik weet dat ik dit kan volhouden omdat ik de juiste tools en kennis heb gekregen om mijn gezondheid te ondersteunen. Ik kijk uit naar de komende jaren waarin ik mijn gezonde levensstijl blijf omarmen en mijn grenzen blijf verleggen.

Dank je wel, Hakan, voor de ongelooflijke reis die we samen hebben gemaakt. Mijn waardering en dankbaarheid zijn eindeloos. Op naar nog meer succes en een leven vol gezondheid en welzijn!

 

DENISE KIELHOLTZ- 34 jaar- Amsterdam

Als ik terugkijk op mijn vechtsportcarrière, ben ik trots op wat ik tot nu toe heb bereikt. Mijn naam is Denise Kielholtz en ik ben een zesvoudig wereldkampioen kickboksen. Ik sta nu op het punt om ook de wereldkampioen van Bellator in de MMA-sport te worden. Mijn trainingsregime is intensief en ik werk hard om mijn doelen te bereiken.

Vanaf mijn negende jaar ben ik al actief in de vechtsport. Ik begon met judo en werd al snel Nederlands kampioen. Maar mijn ware passie lag in het kickboksen, waar ik de uitdaging vond die ik zocht. Ik heb de eer gehad om zes keer wereldkampioen te worden en iedereen in mijn gewichtsklasse te verslaan. Toch voelde ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging.

Daarom heb ik de overstap gemaakt naar het MMA, bij een van 's werelds grootste organisaties in Amerika. Hier ben ik begonnen aan een nieuwe fase van mijn carrière en ik heb al een goede winstreeks opgebouwd. Maar mijn grootste uitdaging staat nog voor de deur: het behalen van de wereldtitel in het MMA. Deze titel zal het absolute hoogtepunt van mijn carrière zijn en ik ben vastbesloten om het te bereiken.

Naast mijn intensieve trainingsschema is voeding een essentieel onderdeel van mijn succes. Ik werk samen met Hakan van Rebuild Body Plan en ben zeer tevreden over het voedingsschema en de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition. Het schema is zo nauwkeurig opgesteld dat ik altijd op het juiste moment mag eten, nog voordat ik honger krijg. Dit geeft me de hele dag door energie, maakt me scherper tijdens de trainingen en zorgt ervoor dat ik me fitter en gezonder voel. Ik kan op alle vlakken optimaal presteren en mijn lichaam gedijt bij deze aanpak.

In slechts 30 dagen heb ik dankzij het voedingsschema en de supplementen van Rebuild Body Plan al geweldige resultaten behaald. Ik ben 5 kg aan vet kwijtgeraakt en heb tegelijkertijd 2,3 kg spiermassa opgebouwd. Dit is een fantastische prestatie en motiveert me alleen maar meer om door te blijven gaan.

Elke dag train ik intensief en toch voel ik me op alle vlakken scherp. Ik ben dankbaar voor de samenwerking met Hakan en het team van Rebuild Body Plan. Ze hebben me geholpen mijn doelen te bereiken en ik geloof dat ik met hun ondersteuning de kampioen in MMA zal worden waar ik naar streef.

Ik ben vastbesloten om mijn volledige potentieel te benutten en met Rebuild Body Plan aan mijn zijde weet ik dat ik de weg naar succes bewandel. Ik zal blijven trainen, mijn grenzen verleggen en vechten voor mijn droom. Ik ben er klaar voor. Let's go!CHAYENNE DALLE - 22 JAAR - DRIFT (BELGIË)

Ik ben Chayenne Dalle, 22 jaar oud, en ik wil graag mijn reis met je delen. Van 39 kg naar een stevige 55 kg gaan was geen eenvoudige wandeling, maar eerder een avontuur dat draaide om zelfontdekking en groei.
Met een gewicht van 39 kg voelde ik dat er iets moest veranderen. Ik besloot niet alleen naar de sportschool te gaan, maar ook mijn voeding serieus te nemen. Samen met de hulp van een op maat gemaakt voedings- en trainingsplan, inclusief maandelijkse metingen op locatie, begon mijn reis.
Rebuild Nutrition kwam als een reddende engel met hun supplementen. Het was niet alleen een kwestie van spieropbouw; het ging om het ondersteunen van mijn algehele welzijn. Of het nu de extra energie was of de boost voor mijn spierherstel, de supplementen hebben echt het verschil gemaakt.
De maandelijkse metingen waren als kleine mijlpalen die mijn vooruitgang markeren. Ze hielden me gefocust en vormden de basis voor aanpassingen aan mijn plan. Het voelde niet als een strikte routine, eerder als een persoonlijk partnerschap tussen mijn doelen en het plan dat voor mij werkte.
Nu, op een gezonde 55 kg, voel ik me niet alleen fysiek sterker, maar ook emotioneel veerkrachtiger. Het ging niet alleen om het veranderen van mijn lichaam, maar ook om het ontdekken van mijn eigen veerkracht en doorzettingsvermogen.
Dus ja, ik ben veranderd van 39 kg naar 55 kg, maar wat belangrijker is, ik heb geleerd dat zelfzorg geen snel proces is. Het is een reis van kleine overwinningen, zelfontdekking en het omarmen van verandering. En met Rebuild Nutrition aan mijn zijde was het meer dan alleen een fysieke transformatie; het was een ontdekkingsreis naar een gezonder en sterker ik.
JASPER BREET - 20 JAAR - OOSTERHOUT

Ontmoet Jasper Breet uit Oosterhout , een jonge man van 20 jaar oud met een ongelofelijk verhaal van vastberadenheid, doorzettingsvermogen en groei. Vijf dagen per week zet hij zich in voor krachttraining, ondersteund door een uitgebalanceerd voedingsplan, een doelgericht trainingsplan en hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition. Het resultaat? Een indrukwekkende toename van maar liefst 31 kg aan spiermassa in slechts 36 maanden.
Jasper’s toewijding aan zijn doelen heeft niet alleen zijn lichaam getransformeerd, maar heeft ook de aandacht getrokken van anderen om hem heen. Hakan, een bekend gezicht in zijn sportschool, kon niet anders dan opmerken hoe Jasper letterlijk groeide voor zijn ogen. De vooruitgang van Jasper was zo opmerkelijk dat de sportschool besloot de supplementen die hij gebruikte aan te schaffen, en dat zijn er een heleboel!
Dit verhaal illustreert de kracht van vastberadenheid en de impact die één persoon kan hebben op zijn omgeving. Jasper’s reis van 31 kg aan spiergroei is meer dan alleen fysieke transformatie; het is een inspiratie voor anderen om hun eigen grenzen te verleggen en te streven naar hun grootste potentieel. Met de juiste mindset, inzet en ondersteuning kunnen we allemaal onze eigen successen behalen, net zoals Jasper dat heeft gedaan. Dus waar wacht je nog op? Het is tijd om in actie te komen en je eigen reis naar groei en transformatie te beginnen.


MIRANDA DE BONDT - 54 JAAR - GORINCHEM

Op 54-jarige leeftijd uit Gorinchem bevond ik, Miranda de Bondt, me in een strijd met mijn gewicht, een gevecht dat begon na een galblaasoperatie waarbij ik 23 kg verloor. Op mijn hoogtepunt woog ik 89 kg, maar zelfs met regelmatige sportschoolbezoeken en kleine porties avondeten bleef ik langzaam aankomen, bijna 10 kg in een paar jaar tijd. Ik wist dat het roer om moest. Gelukkig bracht een collega me in contact met Hakan, wiens gedrevenheid en motivatie mijn vuur weer aanwakkerden.
De succesverhalen van anderen spraken boekdelen en ik besloot om voor de volle 100% te gaan. Hakan voorzag me van een duidelijk voedingsplan en begeleidde me bij elke stap. Dankzij zijn ondersteuning boekte ik fantastische resultaten. Vandaag de dag, op 59,7 kg, voel ik me geweldig - energiek en vol levenslust.
Sinds dag één heb ik geen last meer van een opgeblazen gevoel of buikpijn. Ik kan nog steeds genieten van heerlijk eten, vooral van mijn favoriete Indonesische gerechten, zij het met mate. Bovendien wandel ik dagelijks 6 tot 7 km, wat mijn algehele gezondheid en welzijn bevordert.
Mijn reis laat zien dat met vastberadenheid, de juiste begeleiding en een gezonde levensstijl, elk doel haalbaar is. Ik ben het levende bewijs dat verandering mogelijk is en dat het nooit te laat is om te werken aan een gezonder, gelukkiger leven.

TOM VAN OOSTRUM - 20 JAAR - VENRAY

In het rustige Venray gaat de opmerkelijke transformatie van Tom van Oostrum als een lopend vuurtje door de fitnessgemeenschap. Op slechts 20-jarige leeftijd heeft Tom zijn toewijding aan gezondheid en fitness tot ongekende hoogten gebracht, en het geheim achter zijn succes is te vinden in het doordachte samenspel van voedingsplanning, trainingsprogramma en hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition.
Met een indrukwekkende trainingsroutine van maar liefst zes dagen per week heeft Tom niet alleen consistentie getoond, maar ook het belang van een goed uitgebalanceerd voedingsplan en de juiste supplementen erkend. Rebuild Body Plan’s voedings- en trainingsprogramma heeft als fundament gediend voor zijn ongelooflijke reis naar fysieke transformatie.
De hoogwaardige mix van supplementen, waaronder whey proteïne, creatine, bcaa en pre-workout, heeft Toms trainingservaring naar een hoger niveau getild. De whey proteïne ondersteunt zijn spiergroei, terwijl creatine hem de kracht geeft om zijn grenzen te verleggen. Bcaa fungeert als een bouwsteen voor zijn spieren en de pre-workout biedt de benodigde energieboost voor elke trainingssessie.
Het verhaal van Tom gaat echter verder dan alleen fysieke transformatie. Zijn reis getuigt van de impact van discipline, toewijding en het juiste partnerschap met Rebuild Nutrition. Deze samenwerking heeft niet alleen geleid tot een verandering in Tom’s fysieke gesteldheid, maar ook tot een groei in zijn zelfvertrouwen en levenskwaliteit.
Tom van Oostrum is niet alleen een voorbeeld van vastberadenheid voor de jonge generatie in Venray. Zijn verhaal inspireert anderen om hun eigen fitnessreis te omarmen en te ontdekken wat mogelijk is met de juiste begeleiding, voedingsplanning en de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition. Tom’s transformatie weerspiegelt niet alleen zijn fysieke kracht, maar ook de kracht van de juiste ondersteuning op weg naar een gezonder en sterker leven.

DAISY LEIJTEN - 31 JAAR - TILBURG

Mijn naam is Daisy Leijten, 31 jaar oud, en ik kom uit Tilburg. Ik heb een langdurige strijd gevoerd tegen mijn gewicht, gecompliceerd door de ziekte van Crohn en de chronische schildklieraandoening Hashimoto. Na een jaar lang prednison te hebben gebruikt, kwam ik binnen een jaar meer dan 30 kilo aan, en de Hashimoto maakte het er niet makkelijker op. "De artsen zeiden tegen me: 'Stop maar met afvallen, want dat gaat niet samen met jouw ziekte en infusen die je krijgt.' Maar ik weigerde op te geven. Met vastberadenheid, de juiste begeleiding en een beetje hoop, bewees ik dat zelfs de moeilijkste wegen naar gezondheid en welzijn kunnen worden bewandeld."
Ik heb veel geld verspild aan verschillende methoden om af te vallen - van apps tot crashdiëten - maar niets leek echt te helpen. Totdat ik Rebuild Body Plan ontdekte.
Samen met mijn coach, Hakan, ben ik een coachingstraject van 2 jaar aangegaan. In het begin was ik sceptisch, maar al snel merkte ik dat het meer was dan alleen maar afvallen. Hakan heeft me niet alleen geholpen om de kilo’s kwijt te raken, maar ook om mijn algehele gezondheid te verbeteren. Nu ben ik bijna medicijnvrij voor mijn Crohn, met slechts twee onderhoudskuren per jaar, en voel ik me sterker en gezonder dan ooit tevoren.
Onlangs heb ik mijn onderhoudsplan verlengd met nog eens 2 jaar, omdat ik geloof in het voortzetten van mijn gezonde levensstijl. Mijn reis is een bron van inspiratie geworden voor anderen die te maken hebben met vergelijkbare uitdagingen. Ik bewijs dat met vastberadenheid, de juiste begeleiding en een beetje hoop, zelfs de moeilijkste wegen naar gezondheid en welzijn kunnen worden bewandeld.
JOHN QUIST - 56 JAAR - FIJNAART

In de afgelopen jaren worstelde ik met aanzienlijk gewichtstoename, wat mijn gezondheid en welzijn ernstig beïnvloedde. Kortademigheid, slechte slaap en constante vermoeidheid werden mijn dagelijkse metgezellen. Maar in slechts 16 weken tijd heb ik een ongelooflijke transformatie doorgemaakt, waarbij ik maar liefst 22 kg ben afgevallen. Nu voel ik me weer fit, slaap ik als een roos en straal ik van energie. Hoewel mijn reis nog niet is voltooid, ben ik nu al buitengewoon tevreden met de resultaten die ik heb behaald.

Ik wist dat ik mijn doelen kon bereiken met het Rebuild Body Plan en de begeleiding van Hakan. In 2017 heb ik het resultaat van Hakan's deskundige begeleiding al mogen aanschouwen bij mijn zoon Gio, destijds slechts 13 jaar oud. Ook hij boekte een indrukwekkend succesverhaal.

Momenteel volgen mijn vrouw Denise, mijn dochter Quinty en ikzelf het Coaching Plan voor voeding gedurende 24 maanden. En het is geweldig om te zien dat we allemaal al aanzienlijke vooruitgang hebben geboekt in zo'n korte tijd. Binnenkort volgt een nieuwe update van onze resultaten, en we kunnen niet wachten om te zien hoe ver we nog kunnen komen.DEMRE VURUSANER - 28 JAAR - CASTRICUM
In 2018 begon mijn strijd met overgewicht. Als Demre Vurusaner, 28 jaar oud uit Castricum, woog ik destijds 110 kilogram. Het was een constante worsteling, een gevecht tegen de kilo’s dat mijn zelfvertrouwen en gezondheid ondermijnde. Maar toen ontdekte ik Rebuild Body Plan en begon mijn reis naar een gezonder leven.
Met vastberadenheid en de begeleiding van het deskundige team van Rebuild begon ik aan mijn transformatie. Elke maand zag ik vooruitgang, elke maand voelde ik me sterker en gezonder. Het geheim? Een combinatie van persoonlijke begeleiding, voedingsadvies op maat en een gedegen plan dat perfect bij mijn behoeften paste.
Nu, na enkele jaren, weeg ik 78 kilogram en voel ik me beter dan ooit tevoren. Mijn reis met Rebuild was niet alleen een fysieke transformatie, maar ook een ontdekkingsreis naar mijn eigen lichaam. Elke stap van de weg leerde ik meer over hoe mijn lichaam werkt, welke voedingskeuzes het beste zijn en hoe ik mijn gezondheid kan optimaliseren.
Maandelijks kom ik langs bij Rebuild Body Plan, waar mijn voortgang wordt gemeten en waar ik een nieuw voedingsplan krijg aangereikt. Het is een ritueel dat mijn discipline en focus scherp houdt, en het resultaat liegt er niet om. Door me aan het voedingsplan te houden, ben ik verzekerd van succes.
Mijn reis met Rebuild is meer dan alleen een gewichtsverliesverhaal; het is een verhaal van zelfontdekking, van heruitvinding en van het vinden van balans. En ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst nog meer voor mij in petto heeft, wetende dat ik de steun en begeleiding van Rebuild achter me heb staan.

 SAID MOHAMMED - 31 JAAR - OOSTERHOUT

Said Mohammed, 31 jaar oud, onderging drie jaar geleden een krachtige transformatie met op maat gemaakte voedingsplannen, trainingsprogramma’s en personal training bij Rebuild Body Plan, ondersteund door de effectieve supplementen van Rebuild Nutrition. Na een hevige gewichtstoename en het uit het oog verliezen van mijn doelen, heb ik vier maanden geleden opnieuw aangeklopt bij Hakan. Vandaag ben ik trots om te zeggen dat ik die 21 kg weer kwijt ben en terug ben naar mijn oude vorm. Dankzij de begeleiding van Hakan heb ik niet alleen mijn fysieke gezondheid herwonnen, maar ook mijn zelfvertrouwen en motivatie. Een leerzame reis van herstel en succes!ESMA KARAOSMANOGLU - 30 JAAR - ROTTERDAM

Ik ben Esma Karaosmanoglu, 30 jaar oud, en ik ben op een opmerkelijke reis geweest die me heeft geleid tot een indrukwekkende transformatie. In slechts 11 maanden tijd ben ik erin geslaagd om maar liefst 21 kilogram te verliezen, en ik wil graag mijn inspirerende verhaal delen.
Mijn reis begon met het besef dat het tijd was voor verandering. Ik wilde niet alleen gewicht verliezen, maar een gezondere en gelukkigere versie van mezelf worden. Dat is wanneer ik besloot om de hulp in te roepen van een op maat gemaakt voedings- en trainingsplan, ondersteund door maandelijkse metingen op locatie bij Rebuild Body Plan en deskundige aanpassingen aan mijn plannen. Deze aanpak gaf me niet alleen duidelijke richtlijnen, maar ook de geruststelling dat mijn vooruitgang regelmatig werd geëvalueerd en bijgestuurd.
Een cruciaal element van mijn succesverhaal waren de supplementen van Rebuild Nutrition. Deze hoogwaardige aanvullingen op mijn voedingsplan hebben mijn traject naar een gezonder leven aanzienlijk versneld. Of het nu ging om het ondersteunen van mijn spierherstel, het verbeteren van mijn energieniveaus of het optimaliseren van mijn algehele welzijn, de supplementen speelden een sleutelrol in mijn succes.
Wat deze reis echt bijzonder maakte, was niet alleen het fysieke gewichtsverlies, maar ook de emotionele en mentale transformatie die ik doormaakte. Ik voel me nu sterker, zelfverzekerder en in staat om elke uitdaging het hoofd te bieden. De ondersteuning van Rebuild Nutrition en het op maat gemaakte traject bij Rebuild Body Plan hebben niet alleen mijn lichaam gevormd, maar hebben me geholpen een gezonde levensstijl te omarmen die ik blijvend kan volhouden.
Mijn verhaal is een bewijs dat met toewijding, een persoonlijke aanpak en hoogwaardige ondersteuning, elke gewenste verandering mogelijk is. Ik ben niet alleen 21 kilogram lichter; ik ben een levendig voorbeeld van wat er gebeurt wanneer je de controle neemt over je gezondheid en welzijn. Deze reis met Rebuild Nutrition en Rebuild Body Plan heeft niet alleen mijn lichaam getransformeerd, maar heeft me ook geleerd dat ik in staat ben tot veel meer dan ik ooit had gedacht

MAURICE KUIJPERS- 43 JAAR- OOSTRUM

Op mijn 43e, met een gewicht van 120 kg, begon ik aan mijn reis naar een gezonder leven. In slechts 8 weken ben ik dankzij het advies via WhatsApp van Rebuild Body Plan en het krachtige Afslank Pakket van Rebuild Nutrition maar liefst 11 kg afgevallen. Dit succes heeft niet alleen mijn leven getransformeerd, maar heeft ook mijn vrouw geïnspireerd. Ze is nu ook begonnen met het Afslank Pakket van Rebuild Nutrition na het zien van mijn resultaten. Als jij en je dierbaren ook dromen van een gezonder, energieker leven, dan is Rebuild Body Plan met hun deskundige begeleiding en Rebuild Nutrition met hun effectieve supplementen de perfecte keuze. Investeer in jezelf en ontdek wat er mogelijk is. Samen met Rebuild kunnen jullie je eigen succesverhaal schrijven.

 

FRANK PIETERS- 58 JAAR- ETTEN-LEUR

Het is bijna ongelofelijk hoe mijn leven in slechts 6 maanden tijd volledig is veranderd, allemaal dankzij Rebuild Body Plan en de begeleiding van Hakan. Ik ben bij dit geweldige programma terechtgekomen via mijn zoon Sebastiaan, die zelf al jarenlang positieve resultaten boekt met Hakan als zijn coach.

Voordat ik begon met Rebuild Body Plan, worstelde ik al jarenlang met overgewicht en de bijbehorende gezondheidsproblemen. Ik had diabetes, hoge bloeddruk en cholesterol, en was afhankelijk van medicijnen en insuline om mijn conditie onder controle te houden. Ik was zelfs al lange tijd onder behandeling bij een diëtist, maar de resultaten waren niet wat ik had gehoopt.

Toen ik de stap zette om Hakan te ontmoeten en me aan te sluiten bij Rebuild Body Plan, had ik nooit durven dromen van de veranderingen die zouden volgen. In slechts 6 maanden tijd ben ik niet alleen 16 kilo afgevallen, maar ben ik ook volledig gestopt met al mijn medicijnen. Mijn arts kon het bijna niet geloven en noemde het een wonder.

Maar voor mij is het geen wonder, het is het resultaat van hard werken, toewijding en de juiste begeleiding. Onder Hakan's deskundige begeleiding heb ik geleerd hoe ik mijn voeding op de juiste manier kan aanpassen, hoe ik mijn lichaam kan trainen en hoe ik mijn gezondheid op een natuurlijke manier kan verbeteren. Het was geen dieet, maar een complete verandering van levensstijl die me heeft geholpen om weer in balans te komen.

Wat nog meer verbazingwekkend is, is dat dit verhaal zelfs bij NPO Radio 1 is terechtgekomen. Op 1 januari mocht ik samen met Hakan en twee andere klanten ons succesverhaal delen tijdens een uitzending gepresenteerd door Patrick Lodiers. Het was een bijzonder moment om te mogen vertellen hoe Rebuild Body Plan mijn leven heeft veranderd en hoe ik nu een gezonder en gelukkiger mens ben.

Maar dit verhaal is slechts een van de vele succesverhalen die voortkomen uit de begeleiding van Hakan en Rebuild Body Plan. Het is geweldig om te zien hoeveel levens er positief zijn beïnvloed en hoeveel mensen weer in staat zijn om de regie over hun gezondheid en welzijn terug te nemen.

Ik ben ontzettend dankbaar voor de steun, motivatie en begeleiding die ik heb ontvangen van Hakan en het Rebuild Body Plan-team. Ze hebben me laten zien dat verandering mogelijk is, ongeacht hoe lang je al met gezondheidsproblemen worstelt. Mijn leven is nu gevuld met energie, vitaliteit en een gevoel van trots.

Dit is niet alleen mijn verhaal, maar ook het verhaal van vele anderen die hebben gekozen voor Rebuild Body Plan en daarmee een positieve wending aan hun leven hebben gegeven. Ik ben trots om deel uit te maken van deze inspirerende gemeenschap en ik moedig iedereen aan om de stap te zetten en te kiezen voor een gezondere toekomst met Rebuild Body Plan.

 

PRISCILLA DOS SANTOS- 29 JAAR- SPIJKENISSE

Dankzij Rebuild Body Plan heb ik een droombruiloft gehad! Met trots kijk ik naar mijn trouwfoto’s en dagelijks hoor ik hoe prachtig ik er uit zie! Nog nooit ben ik zo gelukkig geweest. En dat na zoveel persoonlijk leed en tegenslag. Hakan heeft me niet alleen geleerd hoe ik het beste kan trainen en hoe ik met mijn voeding om kan gaan, maar hij heeft me vooral geleerd dat niks onmogelijk is. Elke stap van de voor mij extra zware weg heeft Hakan me precies de begeleiding geboden die ik nodig had.

Na een zware bevalling van mijn derde kind en heel veel pogingen om de kilo’s, die me echt in de weg zaten, kwijt te raken kwam mijn bruiloft in zicht. De trouwjurk was prachtig maar ik kon mezelf niet in de spiegel aankijken. Het werd tijd voor echt blijvende maatregelen, want ik wilde me niet langer schamen voor mezelf. Via een vriendin leerde ik Hakan en Rebuild Body Plan kennen. Dat werd mijn redding. Met drie kinderen thuis had ik namelijk altijd excuses en uitvluchten. Die werden door Hakan resoluut en heel vakkundig omgezet in uitdagingen. 

Er kwamen ook nog onverwachte extra uitdagingen op mijn pad helaas. In de korte tijd die ik nog had voor de bruiloft overleed mijn oma, waardoor ik enkele weken naar Kaapverdië moest. In die periode was het trainen en ook omgaan met voeding een extra grote uitdaging. Hakan steunde me en gaf me de juiste tips om toch mijn doelen te bereiken. Kort daarna kreeg ik een ernstig auto ongeluk waarbij ik zwaar nekletsel en rugletsel opliep. Trainen was onmogelijk. Hakan liet me zien dat je ook zonder trainen kunt blijven afvallen als je maar vastberaden genoeg bent.

Door trouw te blijven aan het speciaal op mijn lijf geschreven voedingsschema bleef ik gestaag kilo’s verliezen. Tijdens mijn revalidatie periode mocht ik weer heel voorzichtig trainen en zo viel ik af tot 65 kilo. Dit is maar liefst vier kilo minder dan mijn eerste streefgewicht!

Wat een droomresultaat ondanks alle tegenslagen! Mijn trouwjurk moest flink worden ingenomen maar zat PERFECT op mijn trouwdag.

Het enorme verschil wat ik dankzij mijn eigen inzet en de geweldige vakkundigheid van Hakan heb bereikt.

 

CELINE VAN OVERBEEK- 29 jaar- Beusichem

Het is geweldig om te horen dat je de stap hebt genomen om bij Rebuild Body Plan te beginnen en dat je nu al zo'n positieve transformatie hebt doorgemaakt! Het is begrijpelijk dat je aanvankelijk twijfels had, maar jouw doorzettingsvermogen heeft duidelijk vruchten afgeworpen.

15 kilo afvallen in slechts 8 maanden is een fantastische prestatie en getuigt van je vastberadenheid en toewijding. Het is geweldig om te zien hoe deze veranderingen je niet alleen fysiek, maar ook emotioneel hebben beïnvloed. Het is belangrijk om trots te zijn op jezelf voor de inzet en het harde werk dat je hebt geleverd.

De juiste begeleiding op het gebied van voeding, supplementen en de stok achter de deur zijn essentiële factoren die hebben bijgedragen aan jouw succes. Het volhouden van een gezonde levensstijl kan inderdaad uitdagend zijn, maar met de juiste ondersteuning en motivatie kun je blijven groeien en vooruitgaan.

Blijf op de goede weg en bouw voort op het succes dat je al hebt behaald. We zijn er om je te blijven ondersteunen en begeleiden op jouw nieuwe levensstijl.

Jouw verhaal is inspirerend en we kijken ernaar uit om je te helpen bij het bereiken van nog meer geweldige resultaten

 

WILLEMIJN VLOT- 28 jaar- Werkendam

Een afspraak maken bij Rebuild Body Plan is de beste beslissing geweest die ik ooit heb gemaakt!

Vanaf de basisschool worstelde ik al met mijn gewicht. Ik was altijd ‘stevig’ en volgde ook al van kleins af aan verschillende diëten. Elke keer viel ik iets af maar de kilo’s vlogen er ook weer snel aan.

In 2019 kreeg ik een flinke burn-out waardoor er in anderhalf jaar tijd nog eens meer dan 30 kilo bijkwam. In de periode daarna was ik vooral druk met herstellen, mijn bedrijf opzetten en weer de oude Willemijn te worden. En dat is toen ook deels gelukt, ik voelde me weer sterk, mijn bedrijf liep geweldig, maar mijn gewicht was inmiddels zo hoog dat er voor mijn gevoel geen weg meer terug was. Ik had het afvallen dan ook volledig opgegeven.

Totdat ik via een kennis hoorde over Rebuild Body Plan. Ik heb diezelfde dag nog een afspraak bij Hakan gemaakt en kon al snel terecht. We zijn een traject van 2 jaar gestart en dat gaat super! Inmiddels ben ik bijna op de helft van het streefdoel en dat voelt nog steeds onwerkelijk.

De producten en supplementen zijn echt heel fijn! Ik voel me er goed bij en krijg er veel energie van.
Ook merk ik dat mijn mindset wat voeding betreft echt veranderd is, Hakan helpt daar ook super goed bij! Want als ik het soms even niet meer zie zitten dan motiveert hij mij weer om door te gaan.

En ook al heb ik nog wel een lange weg te gaan, soms is het goed om even terug te kijken waar ik vandaan kwam en heel dankbaar te zijn waar ik nu ben!

 

MICHAEL DE HEUS- 28 jaar- Werkendam

Ik heb mij aangemeld bij Rebuild Body Plan, omdat ik graag wilde aankomen en groeien. Ik ben van mezelf altijd al lang en smal geweest en daar moest een einde aan komen vond ik. Tijdens het intakegesprek werd er goed naar mijn wensen geluisterd en werd al snel duidelijk wat het plan moest gaan worden. Meer eten en ook zwaarder trainen. Hakan maakte voor mij voedingsplan, waarbij er iedere maand een check-up zou plaatsvinden.
 
Na het inslaan van al het benodigde voedsel en de Rebuild Nutrition supplementen kon er een begin gemaakt worden aan de reis. Geleidelijk aan begon in te wennen aan m’n nieuwe levensstijl, want dat is het. Het is niet voor een keer of voor even, het is voor de rest van je leven. Stap voor stap merkte ik dat ik meer spiermassa kreeg en dat mijn kracht ook vooruitgang boekte. Door middel van afwisselende periodes van bulken en cutten ben ik steeds meer in droge spiermassa gegroeid en staan we nu aan het einde van deze bulk, met nog 1 maandje te gaan. Hierna zal de cut weer ingezet worden om ook de gewonnen vetmassa omlaag te brengen. Inmiddels zijn we X jaar verder en heb ik een mooie progressie gemaakt. Door de verandering die ik zowel fysiek als mentaal heb doorgemaakt zit ik beter in mijn vel en voel ik mijzelf ook zelfverzekerder.
 
Nu klinkt het bovenstaande misschien alsof het allemaal heel gemakkelijk ging, zonder enige moeite. Maar dat ging het zeker niet. Zo is er ook een hele moeilijke periode geweest, waarbij ik erover na heb gedacht om te stoppen. Dit kwam doordat ik zelf niet lekker in mijn vel zat, waardoor ook de resultaten uitbleven. Dit leidde tot een vicieuze cirkel, waar ik niet uit kwam. Hakan heeft mij na een hard maar goed ‘eye-opener’ gesprek weer de juiste richting op weten te krijgen. Hierna was ik alleen nog maar meer gemotiveerd! Het hoeft niet allemaal perfect te gaan, dat kan ook niet… Het belangrijkste is dat je jezelf overal vol voor inzet en er alles aan doet om het zo goed mogelijk te doen.

- Stop making it your dream... Start making it your reality, by having a plan.

 

WILMA PALMEN- 60 jaar- Den Bosch

2 jaar later.....

Oktober 2020 ben ik geconfronteerd met borstkanker. Een borstbesparende operatie en bestralingen waardoor mijn toch al niet te beste conditie volledig instortte, hebben gemaakt dat ik het roer omgegooid heb. Eind januari 2021 
via mijn dochter bij Hakan terecht gekomen en gestart met programma van Rebuild Body Plan.

2 jaar met ups en downs, gevecht tussen body en mind om vooral mijn balans te hervinden. Een lichaam wat niet doet wat het hoofd wil en een hoofd wat niet doet wat het lichaam aangeeft. 

Positief in het leven staand bereik ik wat ik wil bereiken. Een lichaam wat sterker geworden is door afvallen, veel bewegen en Voedingsplannen op maat. En een mind die balans terugvind door o.a.  yoga en coaching op mentaal/spiritueel vlak. 

Ik heb de goede mensen getroffen die me geholpen hebben in deze levensveranderende transformatie. 

Dank aan Hakan, jouw ondersteuning en advies maar ook jouw begrip als het even wat minder goed liep met dat afvallen. En het 2 jarig onderhoudsprogramma waar ik nu mee gestart ben zullen me zeker helpen om ook die laatste sprint te pakken maar vooral niet terug te vallen. 

Dank ook aan mijn coach Sanne voor de mentaal/spirituele ondersteuning.

En wat ben ik TROTS op mezelf. 
Ik leef, geniet en voel me fantastisch!!!

 

RICK VOOR DEN DAG- 25 jaar- Werkendam

Ik herinner me nog goed hoe ik anderhalf jaar geleden bij Rebuild Body Plan begon. Op dat moment besefte ik dat ik een duwtje in de rug nodig had om mijn doelen te bereiken. Ik miste de discipline om mijn levensstijl aan te passen en te gaan sporten. Maar toen ik de stap zette en startte bij Rebuild Body Plan, veranderde alles voor mij.

Ik leefde een bourgondisch leven en het idee om dat grotendeels achter me te laten, vond ik in het begin best lastig. Maar nu ik bezig ben, het voedingsplan volg en elke dag mijn shakes van Rebuild Nutrition neem, merk ik dat het perfect te combineren is zonder aan te komen.

Bij de intake gaf ik aan tevreden te zijn als ik zou zakken naar 100kg, maar tot mijn verbazing weeg ik nu slechts 78kg. Het is het dubbele van wat ik had verwacht!

Deze verandering heeft me zoveel meer zelfvertrouwen gegeven. Ik voel me nu veel fitter, waardoor ik zelfs weer op nationaal niveau aan het karten ben. Mijn prestaties gaan door het dak en ik voel me trots, net als de mensen om me heen. En laten we niet vergeten, ik toost op mijn succes met een heerlijke shake!

Bij Rebuild Body Plan hebben ze me geholpen om deze geweldige resultaten te bereiken. Hun deskundige begeleiding, persoonlijke voedingsplan en hoogwaardige supplementen hebben echt het verschil gemaakt. Ik kan het iedereen aanraden die net als ik een steuntje in de rug nodig heeft om zijn doelen te bereiken. Geloof me, het is het allemaal waard!

Maak vandaag nog de keuze voor verandering en investeer in jezelf bij Rebuild Body Plan. Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken en hoeveel beter je je zult voelen. Ik ben het levende bewijs!

 

FRANS REPI- 61 jaar- Oosterhout

Op mijn 61e had ik nooit gedacht dat ik nog zo fit zou kunnen zijn. Maar wat blijkt? Niet alleen ik, maar ook mijn vrouw, zoon en dochter hebben dit avontuur samen met mij aangegaan bij Rebuild Body Plan. En wat een transformatie hebben we doorgemaakt! We voelen ons allemaal gezonder en zitten weer lekker in ons vel. En het mooie is, dit hebben we bereikt binnen slechts 12 weken, zonder zelfs maar te sporten. Hoe hebben we dat voor elkaar gekregen? Dankzij het voedingsplan in combinatie met de geweldige supplementen van Rebuild Nutrition.

Het geheim zit 'm in het volgen van het voedingsplan. Het vergt discipline, maar het is het meer dan waard. En ja, een oliebol maakt geen deel uit van dat plan, maar gelukkig betekent dat niet dat we niet meer kunnen genieten van lekkere dingen in het leven. Het gaat om de juiste balans vinden en bewuste keuzes maken.

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat Rebuild Body Plan ons leven heeft veranderd. Op onze leeftijd dachten we misschien dat het te laat was om nog zulke geweldige resultaten te behalen, maar niets is minder waar. We hebben bewezen dat het nooit te laat is om aan je gezondheid te werken en je leven ten goede te veranderen.

Dus, als jij ook op zoek bent naar een gezondere levensstijl en een fitte toekomst, dan raad ik je ten zeerste aan om de stap te zetten en te investeren in jezelf bij Rebuild Body Plan. Met hun deskundige begeleiding, persoonlijke voedingsplan en hoogwaardige supplementen kun jij ook jouw eigen succesverhaal schrijven. Wacht niet langer en neem vandaag nog de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven!

 

DANNY GROENEVELD- 51 JAAR- WERKENDAM

Ik voel me veel fitter en ben ik trots op mijn prestaties. Ik heb maar liefst 18 cm van mijn buikomvang verloren en ik zit nu veel beter in mijn vel. Het beste van alles is dat ik deze reis samen met mijn vrouw ben begonnen, en we hebben elkaar enorm gesteund en gemotiveerd.

Het is geweldig om te ervaren hoe mijn kleding beter past en ik niet langer oversized kleding hoef te dragen. Ik voel me zelfverzekerd en comfortabel in mijn eigen lichaam. Het is een geweldig gevoel om me niet langer ongemakkelijk te voelen in mijn kleding, maar juist trots te zijn op de vooruitgang die we hebben geboekt.

Naast de zichtbare veranderingen, heb ik ook gemerkt dat mijn slaapkwaliteit enorm is verbeterd. Ik word nu elke ochtend uitgerust wakker en voel me klaar om de dag vol energie te beginnen. Dit heeft een positieve invloed gehad op mijn productiviteit en algehele welzijn.

Natuurlijk zijn er nog steeds uitdagingen, vooral wanneer we ons in het buitenland bevinden. Het is verleidelijk om te zwichten voor verleidelijk eten, zoals worstenbroodjes, vooral als er altijd wel iemand jarig is of er iets te vieren valt. Maar dankzij de coaching die ik van Hakan heb ontvangen, heb ik geleerd hoe ik dergelijke verleidingen kan weerstaan. Hij heeft me voorzien van strategieën en tips om moeilijke situaties het hoofd te bieden en mijn gezonde levensstijl te behouden, zelfs als ik geconfronteerd word met verleidelijk voedsel.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe perfect de coaching van Hakan voor mij werkt. Hij begrijpt mijn doelen en mijn struikelblokken en hij biedt altijd de juiste begeleiding en ondersteuning. Dankzij hem is het veel makkelijker geworden om dingen af te slaan die niet bijdragen aan mijn gezondheid en welzijn.

Ik ben trots op wat ik heb bereikt, maar ik weet dat ik nog steeds veel te leren en te groeien heb. Ik kijk uit naar de volgende fase van mijn reis, waarin ik mijn gezonde levensstijl verder zal ontwikkelen en mijn doelen zal blijven nastreven. Met de hulp van Hakan en mijn eigen vastberadenheid weet ik dat ik mijn beste zelf kan worden.

Het voelt goed om weer contact op te nemen met Hakan en mijn volgende stappen met hem te bespreken. Ik weet dat hij me zal blijven motiveren en uitdagen om het beste uit mezelf te halen. Samen met mijn vrouw zal ik blijven werken aan een gezonde en gelukkige toekomst, waarin we ons lichaam en geest in harmonie houden.

 

JEFFREY KANT- 26 jaar- Sleeuwijk

Sinds april 2022 ben ik onderdeel geworden van de vele mensen die hun nieuwe levensstijl zijn begonnen bij Rebuild Body Plan. Ik besloot deze stap te zetten omdat ik merkte dat ik het in mijn eentje niet voor elkaar kreeg, en ik behoefte had aan iemand met de juiste kennis, begeleiding en supplementen om me vooruit te helpen.

Nu, na 8 maanden, is de fysieke verandering duidelijk te zien op mijn foto's, waar ik ontzettend trots op ben. Maar wat mensen niet zien, zijn de bijkomende voordelen die ik heb ervaren. Ik zweet veel minder snel, voel me aan het einde van de dag niet meer uitgeput en slaap 's nachts aan één stuk door. Daarnaast is de last die ik aan mijn voeten had, bijna volledig verdwenen.

Mijn verwachtingen waren dat Rebuild Body Plan me in de goede richting zou duwen, en dat heeft het zeker gedaan. Ik begon al snel resultaat te zien, wat me enorm motiveerde om vol te blijven houden.

In het begin had ik mijn twijfels, vooral omdat ik bang was constant honger te hebben. Maar door het eten in vrij korte tussenpozen toe te staan, viel dit enorm mee. Bovendien hebben de supplementen geholpen om mijn hongergevoel te onderdrukken en me de nodige energie te geven. Het is natuurlijk niet gemakkelijk om je levensstijl volledig om te gooien, maar als je ziet waarvoor je het doet, zet je je er volledig voor in. Ik zeg nu steeds gemakkelijker 'nee' tegen verleidingen.

Mijn omgeving begrijpt dit en reageert heel positief. Ik krijg van iedereen goede reacties en ze zijn enorm trots op me. Dit geeft me weer ontzettend veel motivatie om door te blijven gaan en alles te geven!

Als jij ook wilt ervaren wat Rebuild Body Plan voor jouw nieuwe levensstijl kan betekenen, kan ik je alleen maar aanmoedigen om de stap te zetten. Met de juiste begeleiding, persoonlijke voedingsplannen en hoogwaardige supplementen kun jij ook jouw eigen succesverhaal creëren. Geloof in jezelf en investeer in een gezondere en gelukkigere toekomst!

 

ARIE DE KEIJZER- 53 JAAR- WERKENDAM

In september 2020 ben ik gestart bij Rebuild Body Plan. Ik kwam hier terecht door mijn stiefzoon Twan van Vugt, die al een tijdje onder begeleiding liep bij Hakan. Ik besloot een gezondere levensstijl aan te nemen en begon met een 2-jarig contract, en ik ga nu verlengen met nog eens 2 jaar onderhoud. Na een ziekenhuisopname, waarbij bleek dat ik een acute alvleesklierontsteking had, kwam ook naar voren dat mijn cholesterol- en suikerniveaus veel te hoog waren. Ik begon te merken dat ik last kreeg van mijn knieën, veel vermoeidheid had en luid snurkte. Het werd duidelijk dat het tijd was om er iets aan te gaan doen.

Ik ben nu al 20 maanden bezig met het voedingsplan en maak gebruik van de Rebuild supplementen. Tijdens deze 20 maanden heb ik nooit problemen gehad met te weinig voeding; ik voelde me altijd verzadigd en kon het schema goed volgen. Mijn omgeving reageert erg positief en ik krijg veel leuke complimenten. "Ik moet mezelf bij mensen die ik lang niet heb gezien gewoon opnieuw voorstellen," haha.

Ik voel me superfit, snurk niet meer, mijn conditie is uitstekend en ik ben veel actiever geworden. Ik heb mijn verwachtingen, samen met Hakan, ruimschoots overtroffen. Ik zie in alles een groot voordeel, alleen 'het enige nadeel is het kopen van een compleet nieuwe garderobe'. De samenwerking met Hakan is geweldig en ik zou het iedereen aanraden die kilo's wil verliezen. Ik blijf zeker op deze weg doorgaan!!!!!!

 

HAKAN KARAKUS- 46 jaar- Oosterhout

Ik besefte al snel dat voeding een essentieel onderdeel was van mijn fitnessreis. Ik maakte voor mezelf een gepersonaliseerd voedingsplan dat perfect was afgestemd op mijn doelen en behoeften. Ik leerde over de juiste macro- en micronutriënten, de balans tussen eiwitten, koolhydraten en vetten, en het belang van voedzame maaltijden.

Het was niet altijd gemakkelijk om mijn eetgewoonten aan te passen. Er waren verleidingen en momenten waarop ik het moeilijk vond om discipline te handhaven. Maar ik besefte al snel dat discipline en structuur cruciaal waren voor succes.

Ik volgde strikt mijn voedingsplan, zorgde ervoor dat ik voldoende calorieën binnenkreeg om spiergroei te ondersteunen, en ik hield me aan mijn maaltijdtijden. Ik leerde om gezonde keuzes te maken, zelfs als dat betekende dat ik soms iets moest opofferen.

Het vergde discipline om mijn voeding bij te houden, maaltijden voor te bereiden en altijd voorbereid te zijn, zelfs als ik onderweg was. Maar ik besefte al snel dat deze discipline en structuur de sleutel waren tot het behalen van mijn doelen.

Het resultaat was verbluffend. Door consistent vast te houden aan mijn voedingsplan en mezelf te voorzien van de juiste brandstof, zag ik mijn lichaam transformeren. De combinatie van intensieve training en uitgebalanceerde voeding zorgde ervoor dat mijn spieren groeiden en mijn kracht toenam.

Nu besef ik dat voeding en discipline niet alleen cruciaal waren tijdens mijn fitnessreis, maar ook voor het behoud van mijn resultaten. Ik heb geleerd dat het volgen van een gezond voedingspatroon en het handhaven van discipline en structuur essentieel zijn voor een gezonde levensstijl op de lange termijn.

Mijn verhaal is een bewijs dat je met de juiste voeding, discipline en structuur je lichaam kunt transformeren en je doelen kunt bereiken. Het is een voortdurende reis van zelfverbetering en ik ben vastbesloten om mijn nieuwe levensstijl voort te zetten en anderen te inspireren om hetzelfde te doen.

 

TWAN VAN VUGHT- 23 JAAR- WERKENDAM

Laat me je meenemen op een reis door mijn transformatie met Rebuild Body Plan, waarin ik verschillende fasen heb doorlopen om mijn doelen te bereiken en mijn lichaam te transformeren.

Fase 1 - Afvallen en Droogtrainen: Ik begon mijn reis met een afvalperiode, waarin ik van 88,8 kg met 16,5% vet naar 72,2 kg met 6,1% vet ging. Het was een uitdagende maar belonende fase, waarin ik geleidelijk gewicht verloor en mijn lichaamsvetpercentage aanzienlijk verminderde. Na het behalen van mijn afvaldoelen, ging ik over naar een clean bulk-periode van ongeveer 6 maanden. Hierin bouwde ik geleidelijk spiermassa op en zag ik mijn gewicht toenemen van 72,2 kg met 6,1% vet naar 86 kg met 13,1% vet. Hoewel het vetpercentage hoger lijkt, moet worden opgemerkt dat 6% vet erg laag is voor mijn lichaamsbouw.

Fase 2 - Van Bulkperiode naar Droogtrainen: Na de bulkperiode had ik overleg met Hakan over mijn doelstellingen en de cijfers die ik wilde behalen. We besloten om een cutt-periode te starten, waarin ik mijn vetpercentage verder wilde verlagen en mijn spierdefinitie wilde verbeteren. Drie maanden later, na hard werken en toewijding, bereikte ik mijn doelen en stond ik op 80,2 kg met 7,4% vet. Dit betekent dat ik in 9 maanden tijd 8 kg droge spiermassa heb opgebouwd. Het behalen van deze winsten in zo'n korte periode heeft me positief verrast en mijn zelfvertrouwen vergroot. Tijdens deze hele periode, zelfs toen de sportscholen gesloten waren vanwege covid-19, hield ik me 24/7 bezig met mijn voeding en trainingsschema, trainde ik 5 tot 7 keer per week en maakte ik gebruik van alle supplementen van Rebuild Nutrition.

Het traject van het voedingsplan, trainingsplan en supplementen is van onschatbare waarde geweest in mijn reis. Het voedingsplan was afgestemd op mijn lichaam en doelen, en ik kreeg de juiste begeleiding om mijn voeding optimaal af te stemmen op mijn trainingen. Het trainingsplan was uitdagend en gevarieerd, waardoor ik mijn spieren kon opbouwen en sterker kon worden. De supplementen van Rebuild Nutrition ondersteunden mijn lichaam en hielpen me mijn prestaties te verbeteren.

Maar het gaat niet alleen om de plannen en supplementen; het gaat om mijn eigen motivatie en discipline. Ik heb geen excuses toegelaten en heb mezelf volledig toegewijd aan mijn doelen. Zelfs in moeilijke tijden, zoals de periode waarin de sportscholen gesloten waren, bleef ik vastberaden en vond ik alternatieve manieren om te trainen en mijn progressie te behouden.

Ik ben zo tevreden met mijn resultaten dat ik zonder enige twijfel mijn contract heb verlengd bij Rebuild Body Plan. Na gesprekken over wat we in de komende jaren kunnen bereiken, ben ik meer gemotiveerd en gedisciplineerd dan ooit tevoren. Ik geloof dat er geen excuses zijn om geen progressie te maken, en ik herinner mezelf altijd aan de woorden van Arnold Schwarzenegger: "You can have results or excuses. Not both."

Mijn verhaal is een bewijs dat met de juiste begeleiding, toewijding en geloof in jezelf, je ongelooflijke resultaten kunt behalen. Ik ben trots op mijn reis en ik hoop dat mijn verhaal anderen inspireert om hun eigen transformatie aan te gaan en het beste uit zichzelf te halen.

 

YUSUF KARABULUT- 47 JAAR- OOSTERHOUT

Ik was me maar al te goed bewust van de ernst van mijn overgewicht en de negatieve impact die het op mijn gezondheid had. De angst voor mogelijke complicaties en de afhankelijkheid van medicijnen motiveerden me om een verandering in gang te zetten. Met al mijn wilskracht en vastberadenheid besloot ik me aan te sluiten bij Rebuild Body Plan, in de hoop een betere versie van mezelf te worden.

Het traject begon met een uitgebreid intakegesprek met Hakan, waarbij mijn doelen en uitdagingen werden besproken. Ik werd onderdeel van het 24 maanden durende Voedingsplan en kreeg een op maat gemaakt trainingsprogramma. Maar dat was niet alles - Rebuild Nutrition speelde ook een cruciale rol in mijn reis naar een gezondere levensstijl.

Met behulp van Rebuild Nutrition, waaronder de effectieve Fatburner met CLA, en mijn aangepaste voedingsplan begon ik mijn overtollige kilo's kwijt te raken. Het was niet altijd makkelijk, maar ik vond de motivatie en doorzettingsvermogen om door te zetten. Met elke week zag ik vooruitgang en dat gaf me de kracht om door te gaan.

Na maanden van toewijding en hard werken begon ik de vruchten van mijn inspanningen te plukken. Ik verloor niet alleen aanzienlijk gewicht, maar ik voelde me ook sterker, energieker en gezonder. Mijn kortademigheid nam af, mijn maagzuurproblemen verdwenen en mijn stoelgang verbeterde aanzienlijk.

Maar dit is niet slechts een fysieke transformatie geweest. Het heeft ook mijn mentale en emotionele welzijn positief beïnvloed. Ik voel me zelfverzekerder, meer in balans en veerkrachtiger dan ooit tevoren. Ik ben trots op mezelf voor de stappen die ik heb gezet en de obstakels die ik heb overwonnen.

Het is belangrijk op te merken dat dit geen tijdelijke oplossing is geweest. Rebuild Body Plan heeft me geleerd hoe ik een gezonde levensstijl kan handhaven op de lange termijn. Het is een combinatie van voeding, training en de juiste mindset die me heeft geholpen om mijn doelen te bereiken en vast te houden aan een gezonde levensstijl.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben voor de begeleiding en ondersteuning van Hakan en het team van Rebuild Body Plan. Ze hebben me geholpen mijn potentieel te realiseren en me laten zien dat ik veel sterker ben dan ik ooit had gedacht.

Dus voor iedereen die worstelt met overgewicht, gezondheidsklachten en onzekerheid, wil ik zeggen: geef niet op. Het is mogelijk om positieve veranderingen in je leven aan te brengen en een gezondere, gelukkigere versie van jezelf te worden. Met de juiste begeleiding, toewijding en vastberadenheid kun je je doelen bereiken en een leven leiden waarin je jezelf vol vertrouwen en tevreden voelt.

 

CANER TORUNOGULLARI- 36 JAAR- DEN-BOSCH/MARMARIS

Als zakenman met veel hotels in mijn bezit, leid ik een druk en onregelmatig leven. Ik merkte dat ik altijd moe was, niet fit voelde en moeite had om 's ochtends uit bed te komen. Bovendien was ik niet tevreden met mijn lichaam en wilde ik verandering.

Gelukkig had ik Hakan, een goede vriend van mij, die me wees op de indrukwekkende transformaties die hij had gezien dankzij de krachtige supplementen van Rebuild Nutrition. Hij verzekerde me dat deze supplementen me konden helpen mijn doelen te bereiken en mijn energieniveau te verhogen.

Nieuwsgierig en op zoek naar een oplossing, besloot ik de supplementen van Rebuild Nutrition een kans te geven. Ik was aangenaam verrast door de resultaten. De supplementen gaven me de boost die ik nodig had om mijn energie terug te krijgen en me fit te voelen, zelfs met mijn hectische schema en onregelmatige levensstijl.

Daarnaast begon ik samen te werken met het Rebuild Body Plan-team, dat me voorzag van deskundige begeleiding en ondersteuning. Ze begrepen mijn specifieke behoeften als zakenman en pasten hun programma aan mijn drukke schema aan. Ze hielpen me bij het opstellen van een voedingsplan dat praktisch en haalbaar was, zelfs als ik onderweg was of in hotels verbleef.

Met de combinatie van de krachtige supplementen van Rebuild Nutrition en de professionele begeleiding van Rebuild Body Plan begon ik langzaam maar zeker veranderingen te zien. Ik voelde me energieker, kon gemakkelijker uit bed komen en merkte dat mijn lichaam sterker en gezonder werd.

Nu, enkele maanden later, ben ik dankbaar dat ik de stap heb genomen om mijn gezondheid en welzijn serieus te nemen. Ik voel me beter dan ooit tevoren en ben trots op mijn lichaamstransformatie. Mijn vriend Hakan had gelijk, de krachtige supplementen van Rebuild Nutrition hebben een aanzienlijk verschil gemaakt in mijn leven.

Als drukke zakenman kan ik nu vol vertrouwen zeggen dat ik mijn energie terug heb gevonden, fit ben en tevreden ben met mijn lichaam. Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel ik de supplementen van Rebuild Nutrition en de professionele begeleiding van Rebuild Body Plan waardeer. Ze hebben me geholpen mijn leven positief te veranderen en ik kan ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een gezondere en fittere levensstijl, zelfs in een drukke en onregelmatige omgeving.

 

MUHALMET YARIM- 20 JAAR- ROTTERDAM

Ik ben altijd moe en voelde me niet fit. Mijn buik was te dik en ik was niet tevreden met mijn lichaam. Maar toen ontdekte ik op Instagram de inspirerende transformaties die mensen hadden bereikt met behulp van Rebuild Nutrition. Ik was heel erg onder de indruk en besloot het zelf eens te proberen, ondanks mijn onregelmatige leven als beveiliger.

Ik was aangenaam verrast door de krachtige supplementen van Rebuild Nutrition. De combinatie van hoogwaardige ingrediënten en wetenschappelijk onderbouwde formules sprak me aan. Ik besloot ze een kans te geven, samen met de voedingsplannen en maandelijkse metingen die ze aanboden. En wat een transformatie heb ik doorgemaakt!

In een mum van tijd zag ik mijn lichaam veranderen. Ik kreeg niet alleen indrukwekkende spiermassa erbij, maar verloor ook overtollig vet op mijn buik. Mijn energieniveau schoot omhoog en ik voelde me sterker en fitter dan ooit tevoren.

Het was de perfecte combinatie van de krachtige supplementen, de op maat gemaakte voedingsplannen en de regelmatige metingen die het verschil maakten. De experts van Rebuild Nutrition stonden altijd voor me klaar, beantwoordden al mijn vragen en zorgden ervoor dat ik op het juiste spoor bleef.

Nu ben ik trots op mijn lichaam en vol zelfvertrouwen. Dankzij Rebuild Nutrition heb ik mijn doelen bereikt en een transformatie gerealiseerd waarvan ik nooit had durven dromen. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat hun supplementen en begeleiding het geheim zijn achter mijn succes.

 

ALPER AJDA- 46 JAAR- AMSTERDAM

Als drukke ondernemer en eigenaar van Ajda, evenals manager van Murda Turk, leid ik een onregelmatig leven vol hotelverblijven en reizen. Ik werk vaak 's nachts en merkte dat ik niet tevreden was met mijn lichaam. Ondanks dat ik vier keer per week trainde, lukte het me niet om de kilo's kwijt te raken. Ik voelde me gefrustreerd en worstelde om mijn fitnessdoelen te bereiken. Gelukkig kwam mijn goede vriend Hakan op mijn pad en hij heeft mijn leven op een buitengewone manier veranderd. Ik ben hem eeuwig dankbaar voor zijn hulp en ondersteuning.❤️

Via Instagram zag ik prachtige resultaten die Hakan behaalde met zijn op maat gemaakte voedingsplannen. Zijn succesverhalen spraken me enorm aan, dus besloot ik contact met hem op te nemen. En daar ben ik nu ontzettend blij mee. In korte tijd heb ik onder zijn begeleiding en met behulp van zijn voedingsplan en trainingsplan geweldige resultaten behaald. Ik heb aanzienlijke spiermassa opgebouwd en ben tegelijkertijd veel vet kwijtgeraakt. Maar we zijn nog niet klaar; we gaan door met mijn transformatie.

Wat ook een game-changer voor me is geweest, zijn de krachtige supplementen van Rebuild Nutrition. Door ze toe te voegen aan mijn dagelijkse routine, heb ik gemerkt dat mijn energieniveau is gestegen en dat ik me nog sterker en fitter voel. De combinatie van de op maat gemaakte voedingsplannen, de regelmatige metingen en de supplementen heeft echt het verschil gemaakt in mijn fitnessreis.

Ik kan iedereen aanraden om de supplementen van Rebuild Nutrition te gebruiken in combinatie met op maat gemaakte voedingsplannen en regelmatige metingen. Het heeft mij fantastische resultaten opgeleverd en ik ben vastberaden om door te gaan. Met de voortdurende steun van Hakan en de expertise van Rebuild Body Plan zal ik mijn transformatie voortzetten en een gezondere, sterkere en zelfverzekerde versie van mezelf worden. Ik kijk uit naar wat de toekomst nog meer in petto heeft voor mijn fitnessreis.

 

WIM VERSLUIS- 59 JAAR- WERKENDAM

1,5 jaar geleden nam ik een belangrijke beslissing: ik besloot het roer om te gooien en mijn gezondheid serieus te nemen. Ik was niet tevreden met hoe ik me voelde en wist dat ik iets moest veranderen. Bovendien was ik afhankelijk van medicatie die verband hield met mijn overgewicht, waaronder tabletten voor een te hoge bloeddruk en cholesterol.

Ik besloot me aan te sluiten bij Rebuild Body Plan, waar ik een persoonlijk voedingsplan kreeg samen met de supplementen van Rebuild Nutrition, waaronder de 2x fatburner en cla. Hoewel ik niet trainde, begon ik al snel resultaten te zien na het aanpassen van mijn voeding.

Het gewicht begon eraf te smelten en ik merkte al snel positieve veranderingen. Ik sliep beter 's nachts en voelde me gedurende de dag minder vermoeid. Ik had meer energie en voelde me sterker dan ooit tevoren. Maar er was meer: mijn gezondheid begon ook aanzienlijk te verbeteren.

Het was een grote verrassing toen ik ontdekte dat ik minder medicatie hoefde te gebruiken. Mijn cholesteroltabletten werden gehalveerd en ik hoefde slechts één bloeddruktablet per dag in te nemen, in plaats van de vier die ik eerder nodig had. Dit was een enorme overwinning voor mij en een bewijs van de positieve impact die mijn nieuwe levensstijl had.

Ik kan met trots zeggen dat ik inmiddels 24 kilogram ben afgevallen. Mijn zelfvertrouwen is toegenomen en ik voel me geweldig. Ik ben zo dankbaar dat ik de stap heb genomen om te investeren in mijn gezondheid en ik kan Rebuild Body Plan ten zeerste aanbevelen.

Dit avontuur heeft me geleerd dat het nooit te laat is om een verandering door te voeren. Met de juiste begeleiding en de juiste mindset kunnen we onszelf transformeren en onze gezondheid verbeteren. Ik kijk vol vertrouwen naar de toekomst, wetende dat ik mijn gezondheid in eigen handen heb genomen en dat ik nog veel meer geweldige resultaten zal behalen.

 

CHRIS HARDENBERG- 39 JAAR- DORDRECHT

In het begin van 2022 voelde ik me echt opgeblazen en zat ik vast in een patroon van 's avonds op de bank zitten met allerlei lekkernijen. Ik merkte dat ik snel moe was en eenmaal op de bank had ik nergens meer zin in. Ik wist dat er iets moest veranderen om me weer lekkerder in mijn vel te voelen, en mijn gedachten gingen meteen uit naar Hakan van Rebuild Body Plan, vanwege de geweldige resultaten die hij boekt. Ik plande meteen een afspraak in.

Na ons gesprek was ik direct enthousiast en begon ik meteen aan de slag. In de eerste twee maanden alleen al ben ik 6 kilo afgevallen en is mijn vetpercentage met 6,4% gedaald, van 21,5% naar minder dan 15%! Ik voelde me al snel lichamelijk veel beter en besloot ook gelijk weer te beginnen met fitness.

Nu, 6 maanden verder, kan ik trots zeggen dat ik mijn eerste doel heb bereikt: een vetpercentage van minder dan 10%! Ik ben echt blij met deze prestatie en het motiveert me om nog harder te werken. Ik kijk nu al uit naar de komende 6 maanden, waarin ik een nieuw voedingsplan zal volgen en een aangepast trainingsschema zal hanteren. Mijn uiteindelijke doel is om gezond en fit te zijn in een lichaam waarin ik me fijn voel.

Ik ben enorm dankbaar voor de begeleiding en ondersteuning die ik krijg van Hakan en het team van Rebuild Body Plan. Ze hebben me geholpen mijn mindset te veranderen en de discipline te vinden om mijn doelen te bereiken. Ik heb geleerd dat het mogelijk is om mijn levensstijl te veranderen en dat ik de controle heb over mijn gezondheid en welzijn. Ik kijk vol vertrouwen naar de toekomst en weet dat ik met de juiste mindset en inzet mijn ultieme doelen zal bereiken.

 

FARID BICANE- 35 JAAR- DEN-BOSCH

Als horeca ondernemer werk ik keihard tot in de vroege uurtjes. Helaas merkte ik dat mijn ongezonde eetgewoonten en regelmatige drankgebruik zijn tol begonnen te eisen op mijn lichaam. De vermoeidheid sloeg overdag toe en ik had niet genoeg energie om volop te genieten van mijn tijd met mijn twee prachtige dochters. Als jonge vader wilde ik dit niet langer accepteren.

Ik besloot het heft in eigen handen te nemen en koos voor Rebuild Body Plan, dé sleutel tot mijn succesverhaal. Onder begeleiding van Hakan, een ervaren en deskundige personal trainer, kreeg ik een op maat gemaakt voedingsplan dat perfect aansloot bij mijn drukke levensstijl. Gecombineerd met intensieve trainingssessies en hoogwaardige supplementen, boekte ik in korte tijd ongelooflijke resultaten.

Ik maakte bewust tijd vrij overdag om te trainen en 's avonds hield ik me strikt aan het voedingsplan. Wat begon als een uitdaging, groeide al snel uit tot een levensstijl. Ik voelde me niet alleen fitter en energieker dan ooit tevoren, maar ik kon ook meer quality time doorbrengen met mijn dochters, zonder dat vermoeidheid mij in de weg stond.

Ik ben enorm dankbaar voor Hakan en het hele team van Rebuild Body Plan. Dankzij hun commerciële aanpak en expertise heb ik niet alleen mijn persoonlijke doelen bereikt, maar ook mijn rol als vader met volle teugen kunnen omarmen. Mijn transformatie heeft niet alleen mijn leven veranderd, maar heeft ook mijn passie voor gezondheid en welzijn versterkt. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat Rebuild Body Plan een investering in mezelf was die zich dubbel en dwars heeft terugbetaald!

 

CHRISTEL GEERTS- 39 JAAR- BREDA

Ontdek het verschil tussen foto 1 en foto 2! Een jaar geleden twijfelde ik nog of ik foto 1 zou delen, omdat het ongetwijfeld een van de meest onflatteuze foto's was die ik had. Maar vandaag deel ik het met trots, want het laat zien wat er mogelijk is als je onder begeleiding staat van Rebuild Body Plan. Met persoonlijke training en een goed voedingsplan heb ik mijn leven compleet veranderd.

Bij Rebuild Body Plan draait het niet om diëten, maar om het omarmen van een nieuwe levensstijl. Het heeft me gestimuleerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan en mezelf te overtreffen. En ik sta nu op het punt om nog meer geweldige doelen te bereiken!

Op 12 september begin ik met een borstcrawl cursus, waar ik enthousiast naar uitkijk. Het is geweldig om te zien hoe mijn fysieke en mentale kracht is toegenomen dankzij de begeleiding van Rebuild Body Plan. Ik voel me sterker, zelfverzekerder en vol energie om mijn grenzen te verleggen.

En er staat nog een ander groots moment voor de deur: na 35 jaar neem ik afscheid van een oude vriend, de sigaret. Met de ondersteuning en motivatie van Rebuild Body Plan ben ik klaar om deze gezonde keuze te maken en mijn longen te bevrijden van de rook.

Deze reis is meer dan alleen een transformatie van mijn uiterlijk. Het is een transformatie van mijn hele leven, waarin ik mijn gezondheid en welzijn prioriteit geef. Rebuild Body Plan heeft me geleerd dat ik de kracht heb om mijn doelen te bereiken en mijn potentieel te realiseren.

Ik ben dankbaar voor de professionele begeleiding, het inspirerende team en de waardevolle steun die ik ontvang bij Rebuild Body Plan. Ik kan met trots zeggen dat ik mijn leven op een positieve manier heb veranderd en ik kijk uit naar de volgende fase van mijn reis.

 

JOS GROENENDAAL- 48 JAAR- SCHIJNDEL

Ik wil graag mijn persoonlijke succesverhaal delen over mijn reis met Rebuild Body Plan. Toen ik begon met fitness, was ik gefrustreerd omdat ik geen vooruitgang boekte in het opbouwen van spiermassa en het verlagen van mijn vetpercentage. Ik wist dat ik hulp nodig had en besloot contact op te nemen met Rebuild Body Plan, een gerenommeerd programma dat geweldige resultaten behaalt.

Onder begeleiding van Hakan, de deskundige trainer van Rebuild Body Plan, heb ik geleerd hoe ik mijn trainingen kan optimaliseren en mijn voedingsschema kan aanpassen. Hakan heeft me laten zien hoe belangrijk het is om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen en de kracht van de juiste supplementen te benutten. Door zijn begeleiding ben ik erin geslaagd om maar liefst 13 kg aan spiermassa op te bouwen en mijn vetpercentage te verlagen van 20% naar een indrukwekkende 9%.

Wat ik vooral waardeer aan Rebuild Body Plan is dat ze niet alleen focussen op uiterlijke resultaten, maar ook op het verbeteren van je algehele gezondheid en welzijn. Ik voel me nu fitter en energieker dan ooit tevoren. Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid, en ik ben trots op wat ik heb bereikt.

Het succes dat ik heb behaald met Rebuild Body Plan is niet alleen te danken aan de trainingsadviezen en voedingsschema's, maar ook aan de voortdurende motivatie en ondersteuning van het team. Ze zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden, aanpassingen te doen en je te helpen bij eventuele obstakels die je tegenkomt.

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat Rebuild Body Plan mijn leven heeft veranderd. Als je serieus bent over het behalen van je fitnessdoelen en het verbeteren van je algehele welzijn, raad ik je ten zeerste aan om deel te nemen aan dit programma. Het is echt de investering waard.

 

EVELIEN LUYKX- 39 JAAR- OOSTERHOUT

Ik herinner me nog goed hoe ik werd geïnspireerd door het verhaal van een vriendin die fantastische resultaten behaalde bij Rebuild Body Plan. Haar transformatie motiveerde me enorm, en na het zien van de succesverhalen van andere cliënten wist ik dat het tijd was om zelf ook in actie te komen. Ik besefte dat mijn huidige patroon en levensstijl doorbroken moesten worden.

Het is nu al zes maanden geleden sinds ik de moedige stap heb gezet om met Rebuild Body Plan te beginnen, en ik voel me nu ongelooflijk fit en actief. Mijn slaapkwaliteit is enorm verbeterd, en woorden schieten tekort om de positieve impact van dit proces op mijn lichaam te beschrijven. Je voelt je in alle opzichten beter, en dat straal je ook uit. De afgelopen maanden zijn boven mijn verwachtingen verlopen.

Mijn oorspronkelijke doel was om fitter en energieker te worden, en het is fantastisch dat ik daarnaast ook nog kilo's ben kwijtgeraakt. Het was wel even wennen om te stoppen met het eten van suikers en het verminderen van koolhydraten. Ik moest omschakelen naar een lichter ontbijt dan ik gewend was. Gelukkig maakte het gebruik van de Rebuild Nutrition Fat Burner dit proces moeiteloos.

De mensen in mijn omgeving zijn ontzettend trots op wat ik heb bereikt, en ik ben natuurlijk ook trots op mezelf. Het is geweldig om te ervaren hoe ik in slechts enkele maanden van het lezen van succesverhalen van anderen nu mijn eigen verhaal schrijf.

Dit bewijst maar weer eens dat het mogelijk is om je leven te veranderen en je doelen te bereiken. Ik ben dankbaar voor de begeleiding en ondersteuning die ik heb ontvangen bij Rebuild Body Plan. Zij hebben me geholpen om deze reis te maken en mijn potentieel te ontketenen.

Als jij ook verlangt naar een positieve transformatie in je leven, dan kan ik je alleen maar aanmoedigen om de stap te zetten. Laat je inspireren door mijn verhaal en realiseer dat je zelf de kracht hebt om je leven te veranderen. Rebuild Body Plan staat klaar om je te begeleiden op jouw pad naar succes.

 

Maak kennis met deze buitengewone familie die samen een ongelofelijke transformatie hebben doorgemaakt! Met de kracht van Rebuild Body Plan en Rebuild Nutrition hebben ze niet alleen hun individuele doelen bereikt, maar zijn ze ook als gezin sterker geworden.

Gedreven door de wens om hun gezondheid te verbeteren, hebben ze zich toegewijd aan op maat gemaakte voedingsplannen, uitdagende trainingsplannen en de voedzame supplementen van Rebuild Nutrition. De resultaten waren verbluffend. In totaal zijn ze samen maar liefst 83 kilo afgevallen!

Deze familie heeft bewezen dat doorzettingsvermogen en ondersteuning van experts een krachtige combinatie vormen. Ze hebben elkaar gemotiveerd, elke stap van de weg. Ze hebben obstakels overwonnen en de uitdagingen van het dagelijks leven getrotseerd. Hun vastberadenheid heeft geleid tot een complete transformatie van lichaam en geest.

Nu stralen ze van zelfvertrouwen, genieten ze van een actieve levensstijl en zijn ze een inspiratiebron voor anderen. Ze hebben niet alleen gewicht verloren, maar ook een gezondere levensstijl omarmd die hen in staat stelt om optimaal van het leven te genieten.

Deze familie heeft bewezen dat gezamenlijke inspanningen tot verbluffende resultaten kunnen leiden. Hun succesverhaal is een voorbeeld van wat mogelijk is met de juiste begeleiding, een positieve mindset en de juiste tools. Ze hebben niet alleen hun eigen leven veranderd, maar ook de toekomst van hun hele familie.

Rebuild Body Plan en Rebuild Nutrition hebben hen geholpen om hun doelen te bereiken en hun gezondheid naar nieuwe hoogten te tillen. Deze familie is het levende bewijs dat een gezonde en gelukkige levensstijl binnen handbereik is.

 

MIRELLA SNOEREN- 40 JAAR- OOSTERHOUT

Al ruim 2 jaar lang heb ik dag en nacht last van hypo's. Dit komt door mijn levercirrose als gevolg van taaislijmziekte, waardoor mijn lichaam geen opslag heeft van glycogeen en mijn bloedsuikerspiegel onstabiel is. Het afgelopen jaar werden de hypo's steeds erger, waardoor ik constant honger had en me ontzettend futloos voelde. Ik werd begeleid door een diëtist in het ziekenhuis, maar hun advies om trage koolhydraten in combinatie met vetten te eten bracht geen verbetering. In plaats daarvan kwam ik in korte tijd kilo's aan, kreeg ik darmproblemen en voelde ik me nog steeds niet beter. De enige optie die het ziekenhuis nog kon bedenken was nachtelijke sondevoeding, maar dat wilde ik absoluut niet!

Ik besloot zelf op zoek te gaan naar een oplossing en zo kwam ik bij Hakan terecht. Ik wist dat hij ervaring had met het begeleiden van diabetici, dus ik stuurde hem een e-mail laat in de avond. Tot mijn verbazing nam hij meteen contact met me op.

Sinds ik met Hakan aan de slag ben gegaan, is mijn leven bijna als een droom veranderd. Na een intakegesprek was ik ontzettend gemotiveerd om aan zijn adviezen te beginnen. Met zijn voedingsschema, supplementen en eiwitshakes heb ik sinds het begin geen enkele hypo meer gehad. Mijn bloedsuikerspiegel blijft stabiel tussen de 5.0 mmol en 6.5 mmol! Bovendien voel ik me ontzettend fit, energiek en sterker in mijn spieren. Ik hoef veel minder laxeermiddelen te gebruiken en heb nauwelijks nog last van buikpijn.

Na 4 maanden ben ik al 15 kilo afgevallen en blijven mijn bloedsuikerspiegels stabiel, zelfs toen ik mijn voeding langzaam begon op te bouwen. Ik merk ook dat mijn conditie met de dag verbetert, mijn spierkracht toeneemt en ik minder tijd nodig heb om te herstellen na het trainen. Zelfs mijn vitaminegehalte is gestegen, wat een positief teken is voor mijn algehele gezondheid.

Ik ben ontzettend blij met de professionele aanpak van Hakan, en zelfs het behandelteam in het ziekenhuis is verrast door de positieve resultaten die ik behaal. Ik blijf het bijzonder vinden dat zij niet met deze opties zijn gekomen, maar des te meer ben ik nu blij met de aanpak van Rebuild Body Plan!

Hakan, ik kan je niet vaak genoeg bedanken voor jouw advies en begeleiding. Ik ben je oprecht eeuwig dankbaar! Dit is een levenstransformatie die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

 

ÖZLEM AKYURT- 38 JAAR- ZEIST

Jullie vragen je vast af hoe ik mezelf ooit in de positie heb gebracht om zo zwaar te worden als op de linkerfoto?
Tot een aantal jaar geleden had ik nooit problemen gehad met mijn gewicht. Ik deed aan fitness en at gezond. Vervolgens kreeg ik in mijn privéleven wat tegenslagen te verduren die stress met zich meebrachten, waardoor ik door te veel eten enorm aankwam. Daarnaast sliep ik slecht, slikte ik slaappillen en antidepressiva en kreeg ik psychologische hulp. Uiteindelijk woog ik op mijn zwaarst maar liefst 112 kilo en overwoog ik een maagverkleining. Hoe graag ik dit ook zag als enige uitweg, was mijn familie hier enorm op tegen omdat dit riskant was.

Toen heb ik een knop omgeslagen en besloot ik niet de makkelijke weg te kiezen, maar te vechten voor mijn gezondheid. Ik stopte met medicatie, begon te letten op mijn voeding en begon weer te bewegen en ik was ik in een half jaar ruim 40 kilo verloren. Vanaf dat moment stagneerde het en boekte ik geen vooruitgang meer. Dit was natuurlijk enorm teleurstellend en ik was bang dat ik weer een terugval zou krijgen.
In die periode kwam Hakan Karakus op mijn pad en ik geloof erin dat dit gewoon zo heeft moeten zijn. Hakan begreep mijn situatie en verzekerde mij ervan dat hij mij op weg zou helpen naar mijn ideaalbeeld.

Dankzij zijn motivatie en mijn inzet is Rebuild Body Plan mijn levensstijl geworden en ben ik in totaal al 62 kilo verloren vergeleken met mijn startpunt.
Ik ben enorm trots op mezelf en ben Hakan erg dankbaar. Ik hoop door middel van mijn verhaal anderen te motiveren en ik wil jullie graag meegeven dat een goed begin het halve werk is. Geef nooit op!

 

PARASTO KAABY- DEN BOSCH- 26 JAAR

Ik ben bij Rebuild Body Plan terechtgekomen door mijn vriendin, die ook wilde afvallen. Ze behaalde mooie resultaten en dat wilde ik ook! Ik moet toegeven dat ik soms moeite heb om zelfstandig bepaalde dingen te doen, dus ik had echt wat begeleiding nodig.

Hakan zorgt ervoor dat ik de steun en motivatie krijg, zelfs als het even niet zo goed gaat. Ik ben nu al 5 maanden intensief bezig en dankzij de supplementen en voedingsplannen voel ik me fitter, ben ik 15 kg afgevallen en slaap ik als een roosje.

Ik leef op dit moment een veel gezondere levensstijl. Ik ben fitter dan ooit, ik sport meer en ik denk bewuster na over mijn voeding. Het is zwaar, maar absoluut de moeite waard, want je ziet echt resultaat! Hoewel ik mijn doel nog niet helemaal heb bereikt, weet ik dat het binnen handbereik is.

In het begin vond ik het lastig om me aan het aantal calorieën te houden. Het leek me te weinig, maar omdat ik meerdere keren per dag eet (6 keer) valt het eigenlijk reuze mee. Ik heb geen hongergevoel en voel me energiek. Ook vond ik het moeilijk om bepaalde voedingsmiddelen te laten staan, zoals zoetigheid. Maar nu voel ik die drang niet meer!

Mijn omgeving is ontzettend trots op mijn vooruitgang en iedereen ziet de resultaten. Ik heb zelfs iedereen aangeraden om op dezelfde manier aan hun doelen te werken, want de resultaten zijn echt de moeite waard! Dit is een avontuur dat ik niet had willen missen.

 

LUUK VOS- 23 JAAR- WERKENDAM

Het was begin dit jaar dat ik besloot om het roer om te gooien en de hulp in te schakelen van Rebuild Body Plan. Ik had gezien hoe een goede vriend van me, die al een tijdje onder begeleiding van Hakan Karakus stond, geweldige resultaten boekte. Het werd me duidelijk dat ik op eigen kracht niet de gewenste resultaten behaalde en dat ik professionele begeleiding nodig had.

Na een grondig gesprek kreeg ik een op maat gemaakt voedingsplan en trainingsprogramma van Rebuild Body Plan. Het voedingsplan was gericht op het starten met een bulkfase om spiermassa op te bouwen. Ik was blij dat ik ook kon profiteren van de kwalitatieve supplementen die werden aanbevolen. Ik kan zeggen dat deze combinatie echt het verschil heeft gemaakt.

In slechts 3 maanden tijd zag ik mijn spiermassa aanzienlijk toenemen, en ik kon dit ook voelen in mijn kracht en energieniveau. De supplementen hebben zeker bijgedragen aan het optimaliseren van mijn resultaten. Na de bulkfase was het tijd om over te schakelen naar het cutten, waarbij ik mijn vetpercentage wilde verlagen met behoud van mijn spiermassa. Ondanks de sluiting van de sportscholen, heb ik samen met Rebuild Body Plan manieren gevonden om mijn trainingen thuis voort te zetten. En met succes!

Nu, na een half jaar, kijk ik vol trots terug op wat we samen hebben bereikt. Mijn lichaam is getransformeerd en ik voel me sterker en gezonder dan ooit tevoren. De reacties van mijn omgeving zijn positief en het is geweldig om te horen hoe anderen mijn vooruitgang opmerken.

Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap voor mezelf heb gezet. Het heeft me geleerd dat het enige obstakel om te groeien en te veranderen in jezelf zit. Door te kiezen voor professionele begeleiding, een afgestemd voedingsplan en trainingsprogramma, in combinatie met de juiste supplementen, heb ik mijn gezondheidsdoelen kunnen bereiken.

Ik wil iedereen aanmoedigen om voor zichzelf te kiezen en te investeren in hun gezondheid. Rebuild Body Plan heeft bewezen dat ze de expertise en het vermogen hebben om mensen te helpen bij het behalen van geweldige resultaten. Laat je niet tegenhouden door twijfel of obstakels. Geloof in jezelf, zet de stap en werk aan een gezonder en sterker lichaam. Het is de reis waard.

 

NADINE HELLING- 42 JAAR- ROERMOND

Laat me je meenemen op een inspirerende reis van de afgelopen 4 jaar, waarin ik een ongelofelijke transformatie heb doorgemaakt met de hulp van Hakan Karakus en Rebuild Body Plan.

Het begon allemaal toen ik 4 jaar geleden via via in contact kwam met Hakan. Ik was op zoek naar een oplossing om mijn gezondheid en levensstijl te verbeteren. Samen stippelden we een persoonlijk traject uit, waarin ik maandelijks een voedingsplan kreeg en gebruikmaakte van de effectieve supplementen van Rebuild Body Plan.

Hoewel ik gedurende mijn traject een aantal keren geopereerd moest worden en tijd nodig had voor herstel, gaf Hakan me nooit op. Zelfs tijdens die moeilijke periodes kreeg ik aangepaste voedingsplannen om mijn progressie te ondersteunen. Het was een ware uitdaging, maar met de aanmoediging en motivatie van Hakan bleef ik volhouden en gaf ik nooit op.

Naarmate de tijd verstreek en ik sterker werd, kon ik uiteindelijk de trainingen weer oppakken. Hakan stond altijd klaar om me te begeleiden en te ondersteunen, waardoor ik steeds meer vertrouwen kreeg in mijn capaciteiten. Het harde werk en de toewijding begonnen vruchten af te werpen.

Nu, na 4 jaar van onvermoeibare inspanning en vastberadenheid, kan ik met trots zeggen dat ik in totaal maar liefst 40 kg ben afgevallen. Het is een ongelooflijke prestatie waar ik enorm trots op ben. Ik voel me nu gezond, fit en zit lekker in mijn vel. Mijn lichaam en geest zijn in harmonie, en ik straal van zelfvertrouwen.

Niet alleen mijn omgeving, maar ook mijn beste vriendin is ontzettend trots op mij. Ze heeft me zien transformeren en bloeien in een versie van mezelf die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Ik kan met absolute zekerheid zeggen dat zonder de deskundige begeleiding van Hakan en de effectieve werkwijze van Rebuild Body Plan deze transformatie niet mogelijk zou zijn geweest. Ik ben Hakan eeuwig dankbaar voor zijn doorzettingsvermogen, zijn geloof in mijn potentieel en zijn continue steun gedurende deze hele reis.

Het is een verhaal van vastberadenheid, doorzettingsvermogen en onvoorwaardelijke steun. Maar bovenal is het een verhaal van een persoonlijke overwinning en een nieuw begin. Bedankt, Hakan, voor het helpen verwezenlijken van mijn dromen en het laten stralen van mijn innerlijke kracht.

 

OZLEM DURMAZ- 38 JAAR- HOORN

⁣Vorig jaar stond ik op een keerpunt in mijn leven: overgewicht, gezondheidsklachten en een negatief zelfbeeld bepaalden mijn dagelijkse realiteit. In plaats van te kiezen voor risicovolle operaties, stuitte ik online op het profiel van Rebuild Body Plan, en dat bleek een waar keerpunt in mijn leven.

Met bewondering bekeek ik de indrukwekkende resultaten van Hakan Karakus' klanten, en ik besloot dat ik hard wilde werken aan mijn gezondheid in plaats van de 'makkelijke' uitweg te nemen. In september 2020 begon ik mijn reis bij Rebuild Body Plan, en ik kan met trots zeggen dat het mijn leven voorgoed heeft veranderd.

Met de professionele begeleiding van Hakan ontving ik een op maat gemaakt voedingsplan, een effectief trainingsprogramma en hoogwaardige supplementen. In het begin was het even wennen, maar al snel merkte ik positieve veranderingen in mijn lichaam en geest.

Nu, een jaar later, ben ik maar liefst 35 kilo lichter en voel ik me gezonder, gelukkiger en energieker dan ooit tevoren. Deze reis is nog niet ten einde, het is een levensstijl geworden die ik vol trots naleef. Ik zit goed in mijn vel en straal dat ook uit naar de wereld om me heen. Mijn omgeving is trots op mijn prestaties, hoewel er helaas ook jaloezie speelt bij sommige mensen.

Voor hen en iedereen die verlangt naar meer geluk en zelfvertrouwen, wil ik slechts dit meegeven: ik heb gekozen voor mijn eigen geluk. Als jij ook wilt genieten van een gezonder en fitter leven, twijfel dan niet langer en start vandaag nog jouw reis bij Hakan Karakus en Rebuild Body Plan. Je verdient het om je beste zelf te zijn en te stralen!

 

RUBEN STEEN- 43 JAAR- OOSTERHOUT

Ik krijg vaak vragen over hoe ik mijn eetpatroon volhoud, of ik er wel tijd voor heb en of de supplementen echt helpen. Het antwoord is eigenlijk heel simpel: ik voel me er geweldig bij!

Vijf jaar geleden ben ik begonnen bij Hakan. Ik was al veel in de sportschool te vinden en speelde ook nog eens voetbal. Maar dankzij Hakan ontdekte ik al snel dat ik veel verkeerd deed als het ging om progressie maken. Mijn trainingen bleven min of meer hetzelfde, maar na het eerste voedingsschema van Rebuild Body Plan, aangevuld met nauwkeurig samengestelde supplementen, werd het resultaat al na een maand duidelijk zichtbaar. Ik was meteen verkocht.

Sindsdien hebben Hakan en ik in overleg nieuwe plannen gesmeed die hebben geleid tot de gewenste resultaten. Weeg ik nog steeds alles? Nee, na verloop van tijd gaat het op gevoel. Ik hou van een feestje, een drankje en een hapje, en dat ga ik zeker niet laten. Maar ik compenseer het dan wel de rest van de week. Het is geen dieet, het is een levensstijl.

Mensen vragen vaak waar ik de tijd vandaan haal, vooral omdat ik naast mijn gezin met twee jonge zoons en een eigen onderneming ook nog eens mede-eigenaar ben van zeven hypotheek- en makelaarskantoren. Wat zijn nu vier uurtjes op een hele week met 168 uren? Dan maar wat minder Netflix, minder tijd op mijn telefoon of gewoon een uur eerder uit bed.

Wat krijg ik ervoor terug?

  • Ik ben 43 jaar en superfit.
  • Ik blijf tot in de late uren scherp in mijn werk.
  • Ik slaap geweldig en word uitgerust wakker.
  • Ik ben een vader die nooit te moe is om lekker te stoeien.

Kortom, het is het allemaal waard. In de loop der jaren heb ik veel mensen enthousiast gemaakt om vrijblijvend met Hakan in gesprek te gaan, en keer op keer zijn de resultaten optimaal. Hakan is een vakman, en vooral de combinatie van voeding, supplementen en training is uniek. Neem eens een kijkje op zijn sociale media en je zult zien dat het allemaal klopt. Ben jij de volgende?

 

MIRAY BUGA- 16 JAAR- HELLEVOETSLUIS

Op een dag, toen ik me op mijn 16e verjaardag niet zo lekker voelde, realiseerde ik me dat het tijd was voor verandering. Ik wilde volop van het leven genieten en me goed in mijn eigen huid voelen. Mijn neef had al geweldige resultaten behaald met Rebuild Body Plan, dus ik besloot om zijn voorbeeld te volgen en me aan te sluiten bij dit geweldige programma.

Toen ik voor het eerst Hakan Karakus ontmoette, wist ik dat ik de juiste persoon had gevonden om me te begeleiden op mijn reis naar een gezondere levensstijl. Hij stond altijd klaar om me te steunen en te motiveren, zelfs op de moeilijke momenten. Met mijn persoonlijke voedings- en trainingsplan, aangevuld met de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition, begon ik mijn transformatie.

Het was geen eenvoudige weg. Het vergde toewijding, discipline en doorzettingsvermogen. Ik moest mijn eetgewoonten veranderen en regelmatig bewegen, zelfs als ik daar niet altijd zin in had. Maar ik wist dat ik het voor mezelf deed, om een gezondere en gelukkigere versie van mezelf te worden.

Het was niet altijd gemakkelijk om het eetpatroon vol te houden en de tijd vrij te maken voor training. Er waren momenten waarop ik verleidingen moest weerstaan en andere activiteiten moest opofferen. Maar ik heb geleerd dat het allemaal draait om prioriteiten stellen en keuzes maken. Ik besloot om mijn gezondheid en welzijn boven alles te stellen.

En ja, de supplementen hebben me zeker geholpen. Ze gaven me de extra boost die ik nodig had om mijn energieniveau op peil te houden en mijn lichaam te ondersteunen tijdens het afvallen. Maar ik besefte al snel dat het niet alleen draaide om de supplementen, maar om een algehele verandering van levensstijl. Het ging om gezond eten, regelmatig bewegen en goed voor mezelf zorgen.

Na maanden van hard werken en toewijding begon ik langzaam maar zeker veranderingen te zien. Mijn lichaam voelde sterker en energieker aan. Ik begon me zelfverzekerder te voelen en kreeg complimenten van vrienden en familie. Het was geweldig om te zien hoe mijn harde werk vruchten begon af te werpen.

Nu, een paar jaar later, kan ik met trots zeggen dat ik mijn doelen heb bereikt. Ik ben niet alleen fysiek gezonder en fitter geworden, maar ook mentaal sterker. Ik heb geleerd om voor mezelf te zorgen, mijn grenzen te verleggen en mijn eigen kracht te ontdekken.

Dit verhaal is niet alleen mijn verhaal, maar ook een boodschap aan iedereen die worstelt met overgewicht, gezondheidsklachten of een gebrek aan zelfvertrouwen. Het is mogelijk om positieve veranderingen in je leven aan te brengen, hoe moeilijk het ook lijkt. Met de juiste begeleiding, de nodige steun en de wilskracht om door te zetten, kun je je doelen bereiken en een gezonder, gelukkiger en bevredigender leven leiden.

 

 

REYHAN ÇETINKAYA- HILVERSUM- 33 JAAR

Als ik terugkijk op mijn fitnessreis, realiseer ik me hoeveel ik heb geleerd en gegroeid. Jarenlang was ik actief in de sportschool, maar ondanks mijn inspanningen behaalde ik niet de gewenste resultaten. Het was tijd om een andere aanpak te proberen, om gericht en bewust aan de slag te gaan.

Zo kwam ik bij Rebuild Body Plan terecht, waar ik een op maat gemaakt voedingsplan en trainingsschema kreeg voor een periode van 24 maanden. Het was even wennen, vooral toen ik te horen kreeg dat ik moest bulken en dagelijks maar liefst 4000 calorieën moest eten. Het leek een enorme uitdaging, maar ik was vastberaden en besloot ervoor te gaan. Daarnaast maakte ik gebruik van de Rebuild supplementen, die mijn progressie ondersteunden.

Met de begeleiding van Hakan Karakus en mijn eigen doorzettingsvermogen begon ik mijn reis naar een sterker en gespierder lichaam. Ik zette me volledig in en volgde nauwgezet het trainingsprogramma en voedingsadvies. Het was soms zwaar, maar ik hield vol en liet me niet ontmoedigen.

Gedurende een jaar zag ik langzaam maar zeker de veranderingen plaatsvinden. Mijn lichaam begon zich te transformeren, ik voelde me fitter en sterker dan ooit tevoren. Het mooiste resultaat was dat ik maar liefst 10 kilogram aan spiermassa had opgebouwd. Ik was trots op mijn prestatie en voelde me zelfverzekerd met de gewenste rondingen waar ik zo hard voor had getraind.

Mensen begonnen me op te merken en vroegen of ik een professionele atleet was. Ik kreeg veel positieve reacties en het motiveerde me alleen maar meer om door te gaan. Ik besefte dat niets onmogelijk is, zolang je er maar hard voor werkt en niet opgeeft.

Deze reis heeft me niet alleen fysiek getransformeerd, maar ook mentaal sterker gemaakt. Ik heb geleerd dat succes niet vanzelf komt, maar dat het wordt verdiend door toewijding, discipline en consistentie. Ik heb mijn grenzen verlegd en bewezen dat ik in staat ben om mijn doelen te bereiken.

Dit verhaal is een inspiratie voor iedereen die zijn of haar fitnessdoelen wil verwezenlijken. Het vereist inzet en doorzettingsvermogen, maar de beloningen zijn het absoluut waard. Dus, onthoud dat met de juiste begeleiding, een plan op maat en een vastberaden geest, je je dromen kunt waarmaken en een lichaam kunt creëren waar je trots op kunt zijn.

 

PIM VERHEIJEN- 70 JAAR- TERHEIJDEN

Graag vertel ik jullie mijn inspirerende verhaal over hoe ik in slechts 4 maanden een prachtig resultaat heb behaald, ondanks mijn leeftijd van 70 jaar en enkele medische beperkingen.

Het begon allemaal met mijn wens om een sixpack te krijgen. Ondanks mijn gevorderde leeftijd en enkele gezondheidsuitdagingen, besloot ik dat het nooit te laat is om mijn doelen na te streven. Ik nam contact op met Rebuild Body Plan en kreeg de nodige begeleiding en ondersteuning.

Ik kreeg een persoonlijk voedingsplan, aangepast aan mijn leeftijd en medische situatie. Daarnaast kreeg ik een trainingsplan op maat, rekening houdend met mijn beperkingen maar toch uitdagend genoeg om resultaten te behalen. Om mijn inspanningen te ondersteunen, maakte ik ook gebruik van hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition.

Het was zeker geen gemakkelijke weg. Ik moest discipline en doorzettingsvermogen tonen, maar ik wist dat ik mijn doel kon bereiken. Met de juiste begeleiding en mijn vastberadenheid ging ik aan de slag.

Gedurende de 4 maanden werkte ik hard aan mijn voedingsplan en volgde ik trouw mijn trainingsprogramma. Ik zag al snel resultaten. Hoewel ik net geen sixpack heb bereikt, ben ik aardig dichtbij gekomen. Belangrijker nog, ik ben 13 kilo afgevallen en voel me fitter en gezonder dan ooit tevoren.

Mijn leeftijd en medische beperkingen vormden geen belemmering om mijn doelen te bereiken. Ik wil anderen inspireren en laten zien dat leeftijd geen excuus is om niet voor je gezondheid en welzijn te zorgen. Met de juiste mindset, begeleiding en een persoonlijk plan kun je verbluffende resultaten behalen, ongeacht je leeftijd.

Ik ben ontzettend trots op wat ik heb bereikt en ik hoop dat mijn verhaal anderen motiveert om hun eigen doelen na te streven, ongeacht de uitdagingen die ze tegenkomen. Met de juiste begeleiding en een dosis vastberadenheid kunnen we allemaal ons volle potentieel bereik

 

DENNIS PETERS- 31 JAAR- BREDA

Graag deel ik mijn opmerkelijke reis naar het behalen van een beach body in slechts 4 weken. Met behulp van een persoonlijk voedingsplan, trainingsplan en bijna alle supplementen van Rebuild Nutrition, heb ik mijn doelen weten te bereiken en voel ik me zelfverzekerd en trots op mijn lichaam.

Toen ik begon met dit avontuur, was ik vastberaden om een strak lichaam te krijgen voor de zomer. Ik wist dat ik hiervoor niet alleen mijn voeding moest aanpassen, maar ook een intensieve trainingssessie moest volgen. Daarom besloot ik om professionele begeleiding te zoeken bij Rebuild Body Plan.

Samen met mijn coach stelde ik een op maat gemaakt voedingsplan op dat perfect aansloot bij mijn doelen en behoeften. Dit plan voorzag me van de juiste hoeveelheid voedingsstoffen en zorgde ervoor dat ik optimaal kon presteren tijdens mijn trainingen. Bovendien werd ik geadviseerd om verschillende supplementen van Rebuild Nutrition te gebruiken om mijn voortgang te versnellen en mijn energieniveau hoog te houden.

Mijn trainingsplan was intensief en uitdagend, maar ik was vastbesloten om elke dag het maximale uit mezelf te halen. Ik combineerde cardio- en krachttraining om mijn lichaam te vormen en mijn metabolisme te verhogen. Elke trainingssessie was een stap dichter bij mijn droomlichaam en ik genoot van elke uitdaging die ik aanging.

Gedurende de 4 weken merkte ik al snel veranderingen in mijn lichaam. Mijn spieren werden sterker en meer gedefinieerd, terwijl mijn lichaamsvet geleidelijk afnam. Ik voelde me energiek en gemotiveerd om elke dag mijn best te doen. De combinatie van het juiste voedingsplan, de intense trainingen en de ondersteuning van de Rebuild Nutrition-supplementen gaf me de boost die ik nodig had om door te zetten.

Toen de 4 weken voorbij waren, stond ik versteld van mijn eigen transformatie. Mijn lichaam was strakker, mijn spieren waren meer zichtbaar en ik had een gezonde gloed over me heen. Ik was trots op mijn prestatie en kreeg positieve reacties van mijn vrienden en familie.

Deze reis heeft me niet alleen een beach body gegeven, maar ook het vertrouwen en de discipline om mijn gezonde levensstijl voort te zetten. Ik heb geleerd dat met de juiste begeleiding, motivatie en de juiste voeding en supplementen, alles mogelijk is.

Mijn verhaal bewijst dat met vastberadenheid en toewijding, iedereen zijn of haar droomlichaam kan bereiken. Het is nooit te laat om aan jezelf te werken en jezelf te transformeren. Met de juiste tools en mindset kun je je doelen realiseren en een positieve verandering in je leven teweegbrengen.

Dus, waar wacht je nog op? Grijp deze kans om jezelf te transformeren en je eigen beach body te creëren. Met Rebuild Body Plan aan je zijde, ben je gegarandeerd op weg naar succes.

 

RAYMOND DELWIG- 44 JAAR- VLIJMEN

Als eigenaar van een cafetaria was het voor mij moeilijk om weerstand te bieden aan verleidelijke snacks zoals patatje oorlog, broodjes kroket en hamburgers. Dagelijks gaf ik toe aan deze snelle, ongezonde hap. Na jarenlang junkfood eten begon mijn lichaam de tol te eisen. Ik kampte met overgewicht, had geen conditie, leed aan fibromyalgie en was snel vermoeid.

Gelukkig ontdekte ik de Facebookpagina van Rebuild Body Plan, waar ik inspirerende resultaten zag van mensen die hun leven hadden veranderd. Het leek bijna te mooi om waar te zijn, maar ik besloot toch een intakegesprek te plannen. Tijdens de intake besefte ik bijna in slaap te vallen, wat alleen maar bevestigde in welke slechte staat mijn lichaam verkeerde.

Hakan Karakus legde alles duidelijk uit en de week daarop begon ik met mijn persoonlijke voedingsplan en trainingsplannen onder zijn begeleiding. Daarnaast introduceerde hij me tot de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition, die een waardevolle aanvulling waren op mijn nieuwe levensstijl. Ik gebruikte de supplementen om mijn voedingspatroon aan te vullen en mijn lichaam de juiste voedingsstoffen te geven.

Na een paar weken merkte ik al dat ik enkele kilo's was kwijtgeraakt, waar ik ontzettend trots op was.⁣ Echter, na een paar maanden begon ik de moed te verliezen en stond ik op het punt om op te geven.

Gelukkig was Hakan er om mij door die moeilijke periode heen te trekken. Ik begon weer op de goede weg en uiteindelijk ben ik in totaal 26 kilo afgevallen! Gezond leven en goed in mijn vel zitten zijn nu mijn levensstijl geworden, mede dankzij de supplementen van Rebuild Nutrition. Ik kan me geen andere manier meer voorstellen. Ik wil Hakan bedanken voor zijn voortdurende motivatie en support. Dankzij hem leef ik weer gezond en voel ik me weer goed. En ja, ik geniet nog steeds van een frietje, maar alleen tijdens mijn cheatmaaltijd!⁣ Mijn reis met Rebuild Body Plan en de ondersteuning van Rebuild Nutrition heeft me laten zien dat het mogelijk is om een gezonde levensstijl te omarmen, zelfs als je voorheen in de verleiding van junkfood viel.

 


LEON YAP- 39 JAAR- ROTTERDAM

Ik kan met trots zeggen dat ik in slechts 12 weken een geweldige transformatie heb doorgemaakt met mijn persoonlijke Body Plan op maat. Ik was vastberaden om mijn doelen te bereiken en met de juiste begeleiding en inzet is het me gelukt.

Bij de start van mijn reis had ik één duidelijk doel voor ogen: ik wilde vet verliezen en tegelijkertijd wat spiermassa opbouwen. Ik was niet tevreden met mijn lichaam en wilde me zelfverzekerder voelen. Met het Body Plan van Rebuild Body Plan werd ik op alle fronten ondersteund.

Het begon allemaal met mijn voedingsplan, dat nauwkeurig was afgestemd op mijn behoeften en doelen. Ik leerde gezonde voedingskeuzes te maken en mijn lichaam te voeden met de juiste voedingsstoffen. Daarnaast kreeg ik professioneel advies over supplementen, en ik maakte gebruik van de hoogwaardige producten van Rebuild Nutrition. Deze supplementen waren een waardevolle aanvulling op mijn voedingsplan en ondersteunden mijn lichaam tijdens het proces van vetverlies en spieropbouw.

Naast mijn voeding kreeg ik ook een trainingsplan op maat. Elke trainingssessie was gericht op het behalen van mijn doelen. Ik voerde krachttraining uit om mijn spieren te versterken en combineerde dit met cardio-oefeningen om vet te verbranden. Het was zeker intensief, maar ik was vastberaden om resultaten te behalen.

Na 12 weken was ik verbluft door mijn transformatie. Ik had meer dan 10 kilo vet verloren en tegelijkertijd wat spiermassa opgebouwd. Mijn kleding zat losser en ik merkte dat ik me zelfverzekerder voelde. Wat nog meer indruk maakte, was dat ik maar liefst 14 cm van mijn buikomvang was kwijtgeraakt. Het was een duidelijk bewijs dat mijn inzet en het Body Plan echt hun vruchten hadden afgeworpen.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben voor de begeleiding en ondersteuning die ik kreeg van Rebuild Body Plan. Ze hebben me geholpen om mijn doelen te bereiken en me een nieuwe levensstijl te laten omarmen. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en ik voel me sterker en gezonder dan ooit tevoren.

Dit is slechts het begin van mijn reis. Ik ben vastbesloten om mijn nieuwe levensstijl voort te zetten en mezelf verder te blijven verbeteren. Ik weet dat ik met het juiste plan en de juiste mindset nog meer geweldige resultaten kan behalen. Ik ben trots op mijn prestaties en ik kijk ernaar uit om mezelf steeds verder te blijven uitdagen. Met Rebuild Body Plan aan mijn zijde weet ik dat ik mijn doelen kan blijven overtreffen.

 

ANITA VAN GILS- BREDA- 53 JAAR

Precies 3 jaar geleden maakte ik kennis met het inspirerende concept van Rebuild Body Plan, onder leiding van de fantastische Hakan Karakus. Nu, na 7 jaar bij Rebuild Body Plan, kan ik met volle trots terugkijken op mijn reis.

In het eerste jaar behaalde ik geweldige resultaten, met name op het gebied van gewichtsverlies. Dit kwam mede door ruim een half jaar persoonlijke trainingssessies met Hakan. Hij hield me altijd voor dat het alleen maar beter zou worden met de jaren. Hij adviseerde me om consistent te blijven trainen en vast te houden aan mijn plan.

Ik besloot om alle supplementen van Rebuild Nutrition toe te voegen aan mijn routine. Ik wilde ervoor zorgen dat mijn lichaam alle essentiële voedingsstoffen kreeg om optimaal te presteren en te herstellen. Met de brede selectie aan supplementen van Rebuild Nutrition wist ik dat ik mijn lichaam de beste ondersteuning gaf.

Het gebruik van deze supplementen heeft mijn resultaten naar een nieuw niveau getild. Ze hebben bijgedragen aan mijn energie, spiergroei en herstel na intensieve trainingen. Ik voelde me sterker en merkte dat mijn lichaam sneller herstelde, waardoor ik mijn trainingsintensiteit kon verhogen.

Nu, drie jaar later, ben ik nog steeds trouw aan mijn trainings- en voedingsplan, inclusief het gebruik van de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition. Ze vormen een integraal onderdeel van mijn succesverhaal. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ze hebben bijgedragen aan mijn transformatie.

Vandaag was weer zo'n belangrijke weegdag, en ik was blij verrast. Mijn gewicht was het laagste ooit. Het begon drie jaar geleden met 76,3 kg en vandaag gaf de weegschaal 60,9 kg aan. En daarbij komt dat ik inmiddels aanzienlijke spiermassa heb opgebouwd, dus het cijfer op de weegschaal is niet het enige dat telt.

Waar ik nog veel blijer van word, zijn de centimeters die ik ben kwijtgeraakt. Ik begon met een tailleomvang van 95 cm en heupomvang van 107 cm. Vandaag heb ik gemeten en mijn tailleomvang is nu 70 cm en mijn heupomvang is 96 cm. In totaal ben ik dus maar liefst 36 cm kwijt!

Dit bewijst maar weer eens dat Hakan gelijk had met zijn uitspraak: "het wordt alleen maar beter met de jaren". Nu staat mijn vakantie voor de deur en voorheen was ik altijd bang om kilo's en centimeters aan te komen tijdens deze periode. Maar ik heb inmiddels geleerd dat die angst nergens voor nodig is. Ik neem mijn supplementen van Rebuild Nutrition gewoon mee en ik geniet van mijn vakantie. Na de vakantie zullen we weer meten en wegen, zodat we mijn trainings- en voedingsplan indien nodig kunnen aanpassen.

Oh ja, nog een leuke toevoeging: aanstaande zaterdag word ik 53 jaar! Dus laat die taart maar komen, want ik weet nu dat ik ook daarvan kan genieten zonder schuldgevoel. Dankzij Rebuild Body Plan en de ondersteuning van de supplementen van Rebuild Nutrition heb ik geleerd dat ik mijn gezondheid en welzijn kan omarmen, ongeacht mijn leeftijd.

Op naar nog meer geweldige resultaten en een gezonde, fitte levensstijl!

 

GEA DE KEIJZER- 53 JAAR- WERKENDAM

In januari 2021 begon mijn transformatie bij Rebuild Body Plan onder begeleiding van de geweldige Hakan. Ik was geïnspireerd door het succes van mijn zoon Twan van Vugt, die al fantastische resultaten behaalde. Niet veel later besloot ook mijn man Arie de Keijzer zich aan te sluiten bij het programma en met behulp van de krachtige supplementen van Rebuild Nutrition begon hij af te vallen.

Als drukke moeder vond ik het altijd een uitdaging om aparte maaltijden te bereiden, maar toen ik zag hoe effectief en haalbaar het voedingsplan was, wist ik dat ik het kon volhouden. En wat een beloning was het! Na slechts zes maanden was ik maar liefst 16 kilo lichter dankzij de combinatie van het gepersonaliseerde voedingsplan en de krachtige supplementen van Rebuild Nutrition.

Wat echt geweldig is, is dat mijn overgangsklachten vrijwel verdwenen zijn. Geen opvliegers meer, geen slapeloze nachten. Ik voel me energieker, fitter en zit beter in mijn vel dan ooit tevoren. Mijn succes heeft ook anderen geïnspireerd in mijn omgeving. Velen hebben de stap gezet en zijn gestart met Rebuild Body Plan, met verbluffende resultaten tot gevolg.

Ik kan Hakan niet genoeg bedanken voor zijn voortdurende steun en motivatie. Hij heeft niet alleen een uitstekend advies gegeven, maar is ook altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning. Zijn passie en toewijding hebben een enorme impact gehad op mijn leven en dat van mijn gezin.

Dus als je klaar bent om een geweldige transformatie te ondergaan, om die extra kilo's kwijt te raken en je weer zelfverzekerd en energiek te voelen, dan kan ik je met heel mijn hart aanraden om je aan te sluiten bij Rebuild Body Plan en gebruik te maken van de krachtige supplementen van Rebuild Nutrition. Het is tijd om je leven te veranderen en het beste uit jezelf te halen. Doe mee en laat je inspireren door het succesverhaal van ons hele gezin!

 

MINOU ÜÇERLER- 22 JAAR- DEN-BOSCH

Van lekker eten en weinig sporten naar een totale transformatie - dat is wat ik heb bereikt in slechts 5 maanden tijd. Ik herinner me nog dat ik eerst een maand lang elke dag sportte, maar daarna een jaar lang helemaal niets deed. Het resultaat was dat de kilo's er snel aankwamen en ook weer snel verdwenen. Het was een constante strijd.

Maar toen besloot ik mijn focus te verleggen naar een goed voedings- en trainingsschema, met de toevoeging van de geweldige supplementen van Rebuild Nutrition. En dat is wanneer de balans in mijn leven begon te verschuiven. Ik realiseerde me dat een gezonde geest en een gezond lichaam niet alleen invloed hebben op mijn fysieke welzijn, maar ook op andere aspecten van mijn leven, zoals mijn bedrijf.

Naarmate ik mijn mindset en lichaam gezonder maakte, begon ik deze verandering ook terug te zien in mijn onderneming. Ik voelde me energieker, alerter en meer gefocust. Mijn productiviteit nam toe en ik had meer mentale helderheid om creatieve oplossingen te bedenken en nieuwe kansen te grijpen. Het was alsof ik een upgrade had gekregen, zowel fysiek als mentaal.

Nu besef ik dat het creëren van balans tussen mijn lichaam en geest de sleutel is tot succes in alle aspecten van mijn leven. Ik ben niet alleen 10 kilo kwijtgeraakt, maar ik heb ook mijn zelfvertrouwen teruggevonden en ben klaar om elke uitdaging aan te gaan. Mijn ervaring met Rebuild Body Plan en de ondersteuning van de supplementen hebben me geholpen om mijn doelen te bereiken en mijn volledige potentieel te benutten.

Dus als je net als ik wilt genieten van een gezonde geest en een gezond lichaam, en als je wilt dat dit zich vertaalt naar succes in je persoonlijke en professionele leven, dan raad ik je ten zeerste aan om te investeren in jezelf. Kies voor een goed voedings- en trainingsschema, met de krachtige ondersteuning van de supplementen van Rebuild Nutrition. Je zult versteld staan van de veranderingen die je zult ervaren en de impact die het zal hebben op alle aspecten van je leven. Ga ervoor en creëer de balans die je verdient!

 

 

HULYA CAYLAK- 37 JAAR- RIJEN

Als kind was ik altijd wat aan de zware kant en had ik aanleg om snel gewicht te winnen. Dit werd nog verergerd tijdens mijn eerste zwangerschap, waardoor ik uiteindelijk 122 kilo woog. Ik was diep ongelukkig, voelde me beschaamd en was extreem onzeker. Mijn gewicht beheerste mijn gedachten, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Ik dacht dat mensen constant naar me keken vanwege mijn omvang.

Sporten had ik altijd al een hekel aan, omdat ik dacht dat ik nooit snel genoeg resultaten zou zien. Dus begon ik aan een crashdieet. Ik stopte bijna volledig met eten, wat uiteraard niet gezond was, maar wel resulteerde in een gewichtsverlies van 49 kilo, zonder operatie of professionele begeleiding. Ik had mijn streefgewicht bereikt, maar ik was achtergebleven met een eetstoornis en een aanzienlijke hoeveelheid overtollige huid. Mijn schaamte nam alleen maar toe.

In juli onderging ik een uitgebreide operatie, waaronder een buikwandcorrectie, liposuctie, correcties aan mijn armen en dijen. In totaal ben ik 54 kilo kwijtgeraakt. Zes maanden na mijn operatie kreeg ik eindelijk toestemming van mijn plastisch chirurg om te gaan sporten. Mijn motivatie begon echter te dalen, omdat ik niet wist hoe, wat en waar ik moest beginnen. Daarom besloot ik Hakan te bellen. Ik kende hem persoonlijk en volgde hem al een tijdje op Instagram, waar ik mooie resultaten zag voorbijkomen. We planden meteen een intakegesprek en tijdens ons eerste gesprek wist Hakan me enorm te motiveren. In december begon ik dan ook bij Rebuild Body Plan voor een periode van 2 maanden, omdat ik echt begeleiding nodig had - niet alleen op het gebied van training, maar ook op het gebied van voeding.

Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet, want mijn houding, eetgewoontes en levensstijl zijn positief veranderd. Dankzij de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition merk ik dat mijn spieropbouw en herstel verbeterd zijn, en zelfs mijn huid en haar zien er beter uit. Ik heb mijn zelfvertrouwen weer terug! Ik voel me oprecht goed in mijn vel zitten en dat straal ik ook uit. Ik krijg zoveel positieve reacties waar ik geen genoeg van kan krijgen, en dat allemaal dankzij Hakan Karakus en de geweldige supplementen van Rebuild Nutrition! Bedankt!

 

 

 

 

GLENDA SNIJDERS- 49 JAAR- WERKENDAM

Vanuit mijn vrienden had ik al wel wat gehoord over het Rebuild Body Plan, maar het was pas toen ik me er verder in ging verdiepen en mijn vriendin zo enthousiast hoorde praten, dat ik besloot de volgende dag meteen een intakegesprek aan te vragen bij Hakan. Ongeveer vijf jaar geleden stopte ik met roken, maar in de loop der jaren zijn er toch wat kilootjes bijgekomen. Gezien mijn leeftijd vond ik het lastig om weer op mijn oude gewicht te komen en ik wilde graag iets doen om me fitter en gezonder te voelen.

Het voedingsplan van het Rebuild Body Plan sprak me meteen aan. Het was duidelijk en ik kon nog steeds lekker eten. Ik was blij om te ontdekken dat ik bepaalde voedingsmiddelen niet hoefde te missen. Daarnaast was ik op zoek naar een stok achter de deur, iemand die me zou motiveren en begeleiden. Dat vond ik bij Hakan. Hij heeft me een persoonlijk voedingsplan gegeven dat perfect bij mijn doelen en behoeften paste.

Naast het voedingsplan maakte ik ook gebruik van de supplementen van Rebuild Nutrition. Deze supplementen hebben een belangrijke rol gespeeld in mijn succesverhaal. Ze hebben me geholpen bij het behalen van mijn doelen, zoals gewichtsverlies en het opbouwen van spiermassa. De supplementen van Rebuild Nutrition zijn van hoge kwaliteit en hebben bijgedragen aan mijn algehele welzijn.

Binnen vijf maanden ben ik maar liefst 16 kg afgevallen en het mooie is dat ik al geruime tijd een stabiel gewicht behoud, zonder dat het me eigenlijk veel moeite kost. Hakan heeft een geweldige rol gespeeld in mijn succes. Hij weet me telkens weer te motiveren, geeft waardevol advies en is altijd bereikbaar voor eventuele vragen.

Ik merkte al vrij snel dat ik me veel fitter ging voelen, zowel lichamelijk als mentaal. Ik had meer energie, sliep beter en voelde me gewoon een stuk beter in mijn vel. Het is niet alleen mijn eigen ervaring die positief is, maar ook mijn omgeving reageert enthousiast. Hoewel ik dit proces puur voor mezelf ben begonnen, voelt het goed om die positieve reacties te ontvangen.

Het Rebuild Body Plan in combinatie met de supplementen van Rebuild Nutrition heeft echt mijn leven veranderd. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet en ik ben van plan om hiermee door te gaan. Het gaat niet alleen om het behalen van mijn doelen, maar ook om het behouden van een gezonde levensstijl op de lange termijn. Dankzij het Rebuild Body Plan en de supplementen van Rebuild Nutrition heb ik de tools en de ondersteuning gekregen die ik nodig had om mijn gezondheid en welzijn te verbeteren.

 

 

OLOF GEURTS- 46 JAAR- OOSTERHOUT

Op een dag, terwijl ik op vakantie was, besloot ik om door mijn vakantiefoto's te bladeren. Tot mijn grote afschuw zag ik dat mijn lichaam steeds dikker leek te worden. Ik voelde me ontevreden en ongemakkelijk met hoe ik eruitzag. Overal waar ik keek, leek het alsof mensen spraken over een persoon genaamd Hakan, omdat het leek alsof half Oosterhout al bij hem was geweest voor hun fitnessreis.

Ik realiseerde me dat ik niet tevreden was met mijn lichaam en dat ik zelf niet in staat was geweest om de kilo's eraf te krijgen. Ik was te moe om regelmatig te sporten en het lukte me gewoon niet om mijn gewicht onder controle te krijgen. Maar ergens diep vanbinnen voelde ik een verlangen om iets te veranderen, om de controle over mijn lichaam terug te krijgen en mezelf gezonder en fitter te voelen.

Ik besloot om door te zetten en mezelf een kans te geven. Ik begon drie keer per week te sporten, ondanks mijn vermoeidheid en gebrek aan motivatie. Het was niet gemakkelijk, maar ik wist dat ik mijn inspanningen moest verdubbelen als ik echte verandering wilde zien.

In mijn zoektocht naar inspiratie en motivatie kwam ik via Instagram de prachtige resultaten tegen van mensen die het voedingsplan op maat van Hakan volgden. Ze hadden niet alleen geweldige transformaties ondergaan, maar ze straalden ook van zelfvertrouwen en energie. Ik voelde een vonk van hoop binnenin mij oplaaien.

Ik besloot om contact op te nemen met Hakan en te ontdekken hoe hij me kon helpen mijn doelen te bereiken. Hij stelde een voedingsplan en trainingsplan op maat voor me op, afgestemd op mijn specifieke behoeften en doelen. Ik was opgewonden en nerveus tegelijk, maar ik wist dat dit mijn kans was om echt iets te veranderen.

Ik begon met het volgen van het voedingsplan, dat me leerde hoe ik gezonde en voedzame maaltijden kon bereiden die mijn energie op peil hielden gedurende de dag. Daarnaast introduceerde Hakan me ook in de wereld van de krachtige supplementen van Rebuild Nutrition. Deze combinatie van uitgebalanceerde voeding en doelgerichte supplementen gaf mijn lichaam de nodige voedingsstoffen om te groeien en te herstellen na elke trainingssessie.

De resultaten waren verbluffend. In een relatief korte tijd begon ik spiermassa op te bouwen en merkte ik dat mijn lichaamsvet geleidelijk afnam. Mijn kleren begonnen losser te zitten en ik voelde me sterker en fitter dan ooit tevoren. Het was een geweldig gevoel om te zien dat mijn harde werk en toewijding vruchten begonnen af te werpen.

Het proces was echter niet zonder uitdagingen. Er waren momenten waarop ik het zwaar had, momenten waarop ik moeite had om gemotiveerd te blijven. Maar Hakan stond altijd voor me klaar, gaf me advies en motiveerde me om door te blijven gaan. Hij geloofde in mijn potentieel en dat gaf me de kracht om door te zetten, zelfs als het moeilijk was.

Nu, maanden later, kan ik met trots zeggen dat ik mijn doelen heb overtroffen. Ik heb niet alleen mijn lichaam getransformeerd, maar ook mijn geest. Ik ben veerkrachtiger, zelfverzekerder en vastberadener geworden. Ik ben dankbaar voor de steun van Hakan en het Rebuild Nutrition-team, omdat ze me hebben geholpen om mijn volledige potentieel te realiseren.

Mijn reis is nog niet voorbij. Ik blijf werken aan het verbeteren van mijn lichaam en het behouden van een gezonde levensstijl. Ik weet nu dat ik in staat ben om mijn doelen te bereiken, zolang ik toewijding, doorzettingsvermogen en de juiste begeleiding heb.

Dus hier ben ik, met een glimlach op mijn gezicht en een hernieuwd gevoel van eigenwaarde. Ik heb geleerd dat ik de kracht heb om mijn leven in eigen handen te nemen en mijn dromen waar te maken. En ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst nog meer in petto heeft voor mij.

 

CAROLINA NAUTA- 29 JAAR- LEEUWARDEN

Tien jaar geleden begon mijn transformatiereis, waarbij ik vastbesloten was om zowel fysiek als mentaal een betere versie van mezelf te worden. Als gepassioneerde kickbokser dacht ik dat ik met intensieve training en een gezond voedingspatroon vanzelf mijn droombody zou bereiken. Maar ik ontdekte al snel dat het niet zo eenvoudig was. Ik raakte vaak verstrikt in mijn emoties en verviel in het patroon van extreem gezond eten of juist toegeven aan verleidingen.

Na jaren van ups en downs realiseerde ik me dat er meer aan de hand was dan alleen voeding en training. Ik besloot mezelf beter te leren kennen en ontdekte dat er diepgewortelde emotionele blokkades waren die me tegenhielden om consistent gezonde keuzes te maken. Dit inzicht leidde me naar NEI-therapie, waardoor ik mijn innerlijke balans kon herstellen en een gezonde relatie met voeding kon ontwikkelen.

Het was op dat moment dat ik het Rebuild Body Plan ontdekte, een programma dat niet alleen gericht was op voeding en training, maar ook op het creëren van een positieve mindset en emotionele veerkracht. Ik ging aan de slag met een op maat gemaakt voedingsplan dat me de juiste voedingsstoffen gaf om mijn doelen te bereiken. Bovendien vulde ik mijn dieet aan met hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition, die mijn lichaam ondersteunden en bijdroegen aan mijn algehele welzijn.

Met de combinatie van het Rebuild Body Plan, de supplementen en mijn vastberadenheid boekte ik aanzienlijke vooruitgang. Ik verloor gewicht, bouwde spieren op en voelde me fitter dan ooit tevoren. Wat begon als een persoonlijke reis, inspireerde ook anderen om hun eigen transformatie aan te gaan. Mijn succes trok de aandacht van vrienden, familie en zelfs vreemden, die geïnspireerd werden door mijn verhaal en zich ook inschreven bij Rebuild Body Plan.

Nu, tien jaar later, kan ik vol trots zeggen dat ik mijn doelen heb bereikt en een gezonde levensstijl heb gevonden die ik kan volhouden. Ik ben niet alleen fysiek sterker en gezonder, maar ik heb ook een groeiend zelfvertrouwen en een positieve mindset ontwikkeld die zich vertaalt naar andere aspecten van mijn leven. Ik voel me energiek, straal zelfvertrouwen uit en geniet van het leven met volle teugen.

Als ik terugkijk op mijn transformatiereis, zijn er enkele belangrijke lessen die ik heb geleerd en graag met anderen wil delen:

  • Het is cruciaal om de emotionele blokkades aan te pakken die je tegenhouden. NEI-therapie kan hierbij een waardevolle tool zijn.
  • Een holistische benadering van gezondheid, inclusief voeding, training en mindset, is essentieel voor langdurig succes.
  • Kies voor hoogwaardige supplementen zoals die van Rebuild Nutrition, die je lichaam optimaal ondersteunen.

 

 

ASLI ACER- 30 JAAR- AMSTERDAM

Stel je voor: een reis van 8 jaar, vol ups en downs, waarin ik worstelde met mijn gewicht en mijn zelfvertrouwen. Telkens wanneer ik op de weegschaal stapte, voelde ik een golf van angst. De cijfers die ik zag, 95 kg en zelfs 103 kg, maakten me verdrietig en gefrustreerd. Ik probeerde elk dieet en elk programma dat er was, maar na een paar weken verloor ik slechts een paar kilo en kwamen ze net zo snel weer terug. Het was ontzettend demotiverend.

Op een gegeven moment dacht ik zelfs aan een Gastric Bypass en liposuctie-operatie, omdat ik wanhopig was om blijvende resultaten te behalen. Maar toen ontdekte ik REBUILD BODY PLAN en alles veranderde.

Hakan, de oprichter van REBUILD BODY PLAN, wist mijn perspectief volledig te veranderen. Hij gaf me niet alleen kwaliteitssupplementen, maar ook waardevol advies dat me op weg hielp naar mijn streefgewicht. In slechts 4 maanden tijd en met intensieve trainingssessies van 6 keer per week, bereikte ik mijn doel. Ik verloor maar liefst 60 kg en kreeg mijn zelfvertrouwen terug. Het effect was niet alleen zichtbaar in mijn fysieke transformatie, maar ook in mijn jeugdigheid en vitaliteit.

Nu, 2 jaar later, sta ik zelfverzekerd als een verkooppunt van REBUILD NUTRITION in het bruisende hart van Amsterdam. Ik deel mijn persoonlijke ervaringen en geef vrijblijvende adviezen aan anderen die dezelfde weg willen bewandelen. Ik geloof in de kracht van REBUILD NUTRITION om blijvende resultaten te behalen, omdat het mij heeft geholpen om mijn leven ten goede te veranderen.

Dit is niet zomaar een verhaal, het is mijn reis van worsteling naar succes, van onzekerheid naar zelfverzekerdheid. En ik ben vastberaden om anderen te laten zien dat ze ook deze transformatie kunnen bereiken met REBUILD NUTRITION.

 

       

SHANNA VAN VUGT- 19 JAAR- WERKENDAM

Laat me je meenemen naar januari 2021, het moment waarop ik besloot om een gezondere levensstijl aan te nemen met behulp van een op maat gemaakt voedingsplan en de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition. Maar hoe kwam ik eigenlijk tot deze beslissing? Het antwoord is simpel: mijn gezin. Mijn broer was al een tijdje onder begeleiding en ook mijn stiefvader en moeder wilden het proberen. Toen ik zag dat het hele gezin begon af te vallen, voelde ik me geïnspireerd om ook mee te doen. Vooral omdat ik tijdens de Coronaperiode een paar extra kilo's had gekregen.

Zodra ik begon met het voedingsschema, merkte ik dat het me totaal geen moeite kostte. En tot mijn verbazing begon ik snel gewicht te verliezen, wat me alleen maar meer motiveerde. Maar wat het nog beter maakte, was het feit dat ik de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition begon te gebruiken. Ik nam de fatburner om mijn metabolisme te ondersteunen en het vetverlies te stimuleren. Daarnaast nam ik glutamine, wat mijn spierherstel bevorderde en me hielp om na de training sneller te herstellen. En niet te vergeten de CLA, die me ondersteunde bij het behouden van mijn spiermassa terwijl ik vet verloor.

Met advies van Hakan, de coach van Rebuild Body Plan, bleef ik gefocust op ons gezamenlijke doel: een strak lichaam voor de zomer. En het is ons gelukt, in slechts 5 maanden tijd! Eerlijk gezegd had ik aanvankelijk gedacht dat het verliezen van 5 kilo voldoende zou zijn, maar dankzij Hakan's advies besloot ik nog meer kilo's kwijt te raken. En nu, na 13 kg te zijn verloren, besef ik pas echt hoezeer ik het nodig had.

Ik voel me fitter, energieker en zelfverzekerder dan ooit tevoren. De positieve reacties van mensen in mijn omgeving zijn geweldig om te horen en motiveren me enorm om door te gaan. Ik durf nu wel te zeggen dat ik mijn eigen verwachtingen heb overtroffen, en ik ben vastbesloten om deze gezonde levensstijl voort te zetten met de juiste voeding en de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition. Dit is niet alleen een verandering van lichaam, maar ook van mindset en zelfvertrouwen. Met Rebuild Nutrition ben ik op weg naar een betere versie van mezelf, en ik kan niet wachten om te zien waar deze reis me nog meer zal brengen.

 

ROBIN DE KEIJZER- 31 JAAR- ROTTERDAM

In dit verhaal neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar een gezondere levensstijl met behulp van Rebuild Body Plan. Mijn hele familie en een groot deel van Werkendam waren al lid van Hakan, en ik kon natuurlijk niet achterblijven. Ik was niet tevreden met mijn lichaam. Mijn buik werd steeds dikker en ik voelde me altijd moe. Ik had geen zin om dingen te ondernemen en voelde me niet goed in mijn vel.

Op Instagram zag ik prachtige resultaten van anderen die bij Rebuild Body Plan trainden. Ik trainde zelf veel, maar er gebeurde niets. Sterker nog, ik werd alleen maar dikker. Dat was het moment waarop ik besloot dat het tijd was voor verandering.

Ik begon met het Rebuild Body Plan en in een korte tijd zag ik veel vooruitgang. Ik won spiermassa en verloor vet. Ik voelde me fitter en energieker dan ooit tevoren. Het voedingsplan en het trainingsplan waren perfect op elkaar afgestemd en ik kreeg ook de krachtige supplementen van Rebuild Nutrition om mijn resultaten te verbeteren.

Het meten van mijn voortgang was een belangrijk onderdeel van mijn succes. Elke maand werd ik gemeten en kreeg ik waardevolle feedback van de professionele trainers en voedingsexperts. Dit stelde me in staat om mijn voedings- en trainingsplannen aan te passen op basis van mijn individuele behoeften.

Ik ben trots op mijn transformatie tot nu toe, maar ik ga zeker nog door. Het is een doorlopend proces waar ik met volle energie aan blijf werken. Dankzij Rebuild Body Plan en de ondersteuning van het hele team heb ik mijn doelen kunnen bereiken en ben ik een gezondere, sterkere en zelfverzekerde versie van mezelf geworden.

Als jij ook op zoek bent naar verandering en een gezondere levensstijl, raad ik je aan om eens een kijkje te nemen bij Rebuild Body Plan. Met hun persoonlijke aanpak, krachtige supplementen en regelmatige metingen zul je versteld staan van wat je kunt bereiken. Geloof in jezelf, zet de eerste stap en laat Rebuild Body Plan je helpen om je doelen te bereiken.

 

 

LYDIA VAN RODIJNEN- 44 JAAR- GEFFEN

Laat me je meenemen naar een periode waarin ik al veel sportte, maar maar niet het gewenste drogere lichaam kon bereiken. Tijdens de bouw van een huis en het starten van een nieuwe studie raakte ik overweldigd en greep ik gemakkelijk naar suikerrijk voedsel. Dit resulteerde in gewichtstoename en ik voelde me steeds minder comfortabel in mijn eigen vel. Ik belandde in een soort 'luie' modus. Tijdens de eerste lockdown stopte ik volledig met sporten en troostte ik mezelf met snoep om mijn ontevreden gevoel weg te eten.

Omdat ik niet zo lang ben (1,58 m), waren de kilo's die ik aankwam al snel zichtbaar. Mijn kleding begon strakker te zitten en ik kreeg last van maagklachten. Mijn lichaam gaf me een signaal dat ik mijn gezondheid weer prioriteit moest geven. Via een vriendin die ik kende van de sportschool kwam ik in contact met Hakan van Rebuild Body Plan. Nu, na 9 maanden training bij Rebuild Body Plan, ben ik al 7 kilo kwijt! In het begin was ik iets minder strikt, maar zodra je resultaat begint te zien, krijg je ook meer motivatie om een tandje bij te zetten. Het fijne is dat je af en toe een 'cheatmeal' mag hebben en verder zijn het gewoon normale boodschappen die je in elke supermarkt kunt vinden. Lekker makkelijk!

In eerste instantie hoopte ik gewoon af te vallen, maar nu ik weer actief aan het trainen ben, wil ik mezelf nieuwe doelen stellen. Mijn vetpercentage is nu 13%, dus ik ben al aardig droog. Nu wil ik voor het eerst proberen om in de winter periode te 'bulken' om mijn lichaamsvorm beter te accentueren. Hoewel het eng kan zijn omdat ik nog steeds de angst heb om weer aan te komen, weet ik dat Hakan me zowel mentaal als fysiek kan coachen. Dat is het mooie van een personal trainer. Ik voel me veel fitter en heb zoveel meer energie! Geen fysieke klachten meer! Sinds deze maand ben ik ook begonnen met het gebruik van de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition op advies, en ik merk dat mijn spieren beter zichtbaar worden en mijn herstel sneller verloopt. Ik geniet van het sporten en kijk er elke keer weer naar uit. Voor mij mag het bikiniseizoen wel beginnen!

Ik ben inmiddels al 4 jaar trouw aan Rebuild Body Plan en de begeleiding van Hakan. De combinatie van het persoonlijke voedingsplan en de effectieve trainingen hebben mijn leven positief veranderd. Met de toevoeging van de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition heb ik mijn fysieke en mentale doelen kunnen bereiken. Ik voel me sterker, gezonder en zelfverzekerder dan ooit tevoren. Ik ben dankbaar voor de ondersteuning en coaching van Hakan en het team van Rebuild Body Plan, en ik kan niet wachten om te zien

 

MAAIKE DIRKSEN- 26 JAAR- AMERSFOORT

Ik was lange tijd niet tevreden over mijn lichaam, ondanks dat ik keihard trainde. Het leek alsof ik maar niet kon aankomen, en hoeveel moeite ik ook deed, er gebeurde gewoon niets. Ik voelde me gefrustreerd en onzeker over mijn uiterlijk. Gelukkig kreeg ik een waardevolle tip van mijn personal trainer uit Amersfoort. Hij raadde me aan om naar Hakan te gaan, vanwege zijn indrukwekkende resultaten bij andere mensen.

Met een sprankje hoop en nieuwsgierigheid ging ik naar Hakan, en daar ben ik nu ontzettend blij mee. Dankzij zijn begeleiding en de krachtige supplementen van Rebuild Nutrition heb ik een geweldige transformatie doorgemaakt. Vooral mijn benen en billen zijn enorm verbeterd en ik voel me zelfverzekerder dan ooit tevoren.

Ik was ook geïnspireerd door de mooie resultaten die ik op Instagram zag van anderen die de supplementen van Rebuild Nutrition gebruikten. Ik trainde veel, maar er leek niets te veranderen. Sterker nog, ik werd alleen maar dikker. Het was ontmoedigend, maar ik gaf niet op. Gelukkig bracht de combinatie van de juiste voedingsplannen, trainingsplannen en de supplementen van Rebuild Nutrition de verandering waar ik naar op zoek was.

In een relatief korte tijd zag ik mijn lichaam veranderen. Ik kreeg meer spiermassa en verloor veel vet. Mijn energieniveau steeg en ik voelde me fitter dan ooit tevoren. Het voelde als een overwinning. Maar ik ben nog niet klaar. Ik ben vastbesloten om door te gaan en mijn doelen verder te overtreffen.

Wat ik vooral waardeer aan het programma is de nauwkeurige opvolging. Metingen worden elke maand gedaan, waardoor ik mijn voortgang objectief kan zien en mijn sterke punten kan identificeren. Deze metingen helpen me om mijn voedings- en trainingsplannen aan te passen op basis van mijn individuele behoeften. Het geeft me een stok achter de deur en motiveert me om door te gaan, zelfs als het even moeilijk wordt.

Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet en de krachtige supplementen van Rebuild Nutrition heb ontdekt. Samen met de voedingsplannen en de professionele begeleiding van Hakan heb ik niet alleen mijn lichaam getransformeerd, maar ook mijn zelfvertrouwen en algemeen welzijn verbeterd. Ik kijk met enthousiasme naar de toekomst, vol vertrouwen dat ik mijn doelen zal bereiken en een gezonde, fitte levensstijl zal behouden.

 

RINELDA R- 27 jaar- SPIJKENISSE

Stel je eens voor dat je na een traject van 5 maanden bij Rebuild Body Plan een transformatie ondergaat die je stoutste verwachtingen overtreft. Een gewichtsverlies van maar liefst 15 kilogram en het bereiken van je streefgewicht. Dat is precies wat ik heb bereikt en ik ben ontzettend trots op mezelf.

Het was zeker geen makkelijke reis, maar dankzij de professionele coaching, op maat gemaakte voedingsschema's en hoogwaardige supplementen van Rebuild Body Plan heb ik mijn doelen kunnen verwezenlijken. Het vergde veel discipline en doorzettingsvermogen, maar elke inspanning was het meer dan waard.

Nu ik terugkijk op de afgelopen periode, besef ik hoeveel ik heb geleerd. Ik heb niet alleen geleerd hoe ik mijn lichaam op de juiste manier kan voeden en trainen, maar ook hoeveel veerkracht ik bezit. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en ik straal van binnenuit.

Niet alleen ikzelf, maar ook de mensen om mij heen zijn onder de indruk van mijn transformatie. Het is een ware inspiratiebron geworden voor anderen die ook hun gezondheids- en fitnessdoelen willen bereiken. Samen gaan we door, want we weten dat met Rebuild Body Plan alles mogelijk is.

Deze reis heeft me geleerd dat ik tot grootse dingen in staat ben. Ik ben vastberaden om mijn gezonde levensstijl voort te zetten en nog meer te bereiken. Met de steun van het team van Rebuild Body Plan en de hoogwaardige supplementen die mijn prestaties naar een hoger niveau tillen, sta ik klaar om mijn grenzen te verleggen en mijn dromen waar te maken.

Dus laten we doorgaan! Samen bouwen we aan een betere versie van onszelf, vol energie en zelfvertrouwen. Ik ben dankbaar voor de kans die ik heb gekregen om mijn leven te transformeren en ik kijk uit naar wat de toekomst nog meer in petto heeft. Rebuild Body Plan, een partner die je ondersteunt bij elke stap van je reis naar een gezonder en fitter leven.

 

YUCEL OCALAN- 39 JAAR- BERGEN OP ZOOM

De transformaties die ik zag bij mensen die het Rebuild Body Plan hebben gevolgd, inspireerden me om de stap te zetten en professionele begeleiding te zoeken voor mijn fitnessjourney. Hoewel ik al regelmatig naar de sportschool ging, wist ik dat ik meer uit mijn trainingen kon halen met de juiste begeleiding.

In juli van dit jaar plande ik een intakegesprek met Hakan Karakus, en sindsdien heb ik enorme vooruitgang geboekt. De afgelopen 3 maanden lag de focus op het cutten, wat resulteerde in een aanzienlijke daling van mijn vetpercentage. Nu is het tijd om me te richten op het bulken, en ik ben ervan overtuigd dat ik ook hier succesvol in zal zijn dankzij de hoogwaardige supplementen en mijn persoonlijke voedingsplan.

Het was even wennen om mijn voeding zo nauwkeurig af te wegen en 6 maaltijden per dag te eten, vooral omdat ik in ploegendiensten werk. Maar na verloop van tijd werd het een gewoonte en kan ik nu zelfs zonder keukenweegschaal de juiste porties inschatten.

Naast de fysieke veranderingen heb ik ook gemerkt dat mijn slaapkwaliteit enorm is verbeterd. Ik word uitgerust wakker en voel me energieker dan ooit tevoren. Als vader kan ik nu vol energie met mijn kinderen spelen en geniet ik van elk kostbaar moment.

Niet alleen ikzelf, maar ook mijn omgeving heeft mijn progressie opgemerkt. De positieve reacties die ik ontvang, motiveren me om door te blijven gaan en mezelf verder te pushen. Samen met Rebuild Body Plan gaan we nog verder dan ooit tevoren!

Dus laten we doorgaan met deze geweldige reis, waarin ik niet alleen mijn lichaam transformeer, maar ook mijn mindset en levensstijl. Ik ben dankbaar voor de begeleiding van Hakan en het Rebuild Body Plan-team, en ik kijk uit naar de prachtige resultaten die nog komen gaan. We blijven doorgaan, altijd strevend naar verbetering en groei!

 

PHILIP SCHOONHOVEN- 46 JAAR- DEN-HAAG

Als personal trainer, coach en eigenaar van Nomercy Gym Nevergiveup was ik lange tijd niet tevreden over mijn lichaam. Ondanks dat ik vier keer per week trainde, lukte het me niet om de gewenste kilo's kwijt te raken. Ik zag op Instagram echter ongelooflijke resultaten dankzij het op maat gemaakte voedingsplan van Hakan. Ik besloot het zelf te proberen en ben nu ontzettend blij met de resultaten die ik heb behaald.

In het verleden trainde ik intensief, maar er gebeurde niets en ik merkte alleen maar dat ik dikker werd. Het was ontzettend frustrerend. Maar toen ontdekte ik het voedingsplan van Hakan en besloot het een kans te geven. Ik kan je vertellen dat het een keerpunt was in mijn fitnessreis.

In een relatief korte tijd merkte ik dat mijn lichaam begon te veranderen. Ik kreeg meer spiermassa en verloor veel overtollig vet. Het was echt een eye-opener voor mij. Ik realiseerde me dat voeding een cruciale rol speelt bij het behalen van mijn doelen, zelfs meer dan alleen maar intensief trainen.

Naast het volgen van het voedingsplan op maat, begon ik ook gebruik te maken van de krachtige supplementen van Rebuild Nutrition. Deze combinatie van het juiste voedingsplan en de hoogwaardige supplementen heeft echt een groot verschil gemaakt. Ik voel me nu fitter en energieker dan ooit tevoren.

Wat ook geweldig is, is dat ik regelmatig metingen heb laten doen om mijn voortgang bij te houden. Dit gaf me een objectieve kijk op mijn transformatie en stelde me in staat om mijn voedings- en trainingsplannen indien nodig aan te passen. Het was motiverend om te zien hoe mijn lichaam veranderde en hoe ik steeds dichter bij mijn doelen kwam.

Ik ben enorm trots op mijn transformatie en blij dat ik eindelijk de resultaten heb behaald waar ik altijd van gedroomd heb. Als personal trainer, coach en eigenaar van Nomercy Gym Nevergiveup kan ik nu met volle overtuiging mijn klanten helpen om hun doelen te bereiken. Ik geloof sterk in de kracht van een op maat gemaakt voedingsplan, de juiste supplementen en regelmatige metingen om de voortgang bij te houden. Het heeft voor mij gewerkt en ik weet zeker dat het ook voor anderen kan werken.

 

BART DE KROM- 36 JAAR- HALSTEREN

Mijn naam is Bart de Krom en ik wil graag mijn inspirerende verhaal met jullie delen. Een paar jaar geleden worstelde ik met overgewicht en voelde ik me niet fit. Ik had een drukke baan met onregelmatige diensten, wat het moeilijk maakte om een gezonde levensstijl te behouden. Ik wist dat er verandering moest komen, maar ik wist niet precies hoe ik moest beginnen.

Op een dag hoorde ik van mijn vrienden over Rebuild Body Plan en de geweldige resultaten die ze hadden behaald met de deskundige begeleiding van Hakan. Ze vertelden me over de persoonlijke aanpak en de kwaliteit van de supplementen van Rebuild Nutrition. Hun verhalen inspireerden me en gaven me hoop dat ook ik mijn leven kon veranderen.

Ik besloot de sprong te wagen en nam contact op met Rebuild Body Plan. Vanaf het allereerste moment voelde ik me welkom en begrepen. Hakan, een ervaren personal trainer en lifestylecoach, luisterde naar mijn verhaal en stelde een plan op maat voor me op. Hij begreep mijn uitdagingen met onregelmatige diensten en creëerde een flexibel programma dat naadloos in mijn drukke schema paste.

De eerste stap was het verbeteren van mijn voeding. Met de voedingsadviezen van Rebuild Body Plan en de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition kon ik mijn eetgewoonten transformeren. Ik leerde gezonde keuzes te maken en genoot van voedzame maaltijden die me energie gaven gedurende de dag. De supplementen, zoals de Rebuild Nutrition Fat Burner, ondersteunden mijn stofwisseling en stimuleerden het vetverlies.

Naast de voeding kreeg ik een persoonlijk trainingsprogramma dat was afgestemd op mijn doelen en fysieke mogelijkheden. Hakan begeleidde me stap voor stap, motiveerde me en zorgde ervoor dat ik de oefeningen op de juiste manier uitvoerde. Ik merkte al snel dat mijn kracht en uithoudingsvermogen verbeterden. Het was hard werken, maar ik voelde me elke dag sterker en fitter worden.

Wat me het meest inspireerde tijdens mijn reis met Rebuild Body Plan was de constante stok achter de deur die ik kreeg. Maandelijkse meetmomenten hielpen me mijn voortgang bij te houden en mijn doelen te blijven nastreven. Hakan en het team stonden altijd voor me klaar om vragen te beantwoorden en me te ondersteunen wanneer ik dat nodig had. Ze geloofden in mij en dat gaf me de motivatie om door te zetten, zelfs op momenten dat het moeilijk was.

Met de combinatie van de juiste voeding, de hoogwaardige supplementen en de professionele begeleiding van Rebuild Body Plan heb ik in totaal maar liefst 35 kilo weten te verliezen. Ik voel me fitter, gezonder en zelfverzekerder dan ooit tevoren. Mijn levensstijl is volledig veranderd en ik geniet nu van een actief en energiek leven.

Mijn reis met Rebuild Body Plan is een inspiratiebron geworden voor anderen in mijn omgeving. Ik ben trots op wat ik heb bereikt en ik kan met volle overtuiging zeggen dat Rebuild Body Plan een levensveranderende ervaring is. Als jij ook klaar bent om een positieve verandering in je leven aan te brengen, raad ik je ten zeerste aan om contact op te nemen met Rebuild Body Plan. Laat Hakan en zijn team je begeleiden op jouw eigen reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Je zult er geen spijt van krijgen!

 

KOEN IN HET HOUT- 50 JAAR- HAARLEM

Ik ben eind 2014 begonnen bij Hakan omdat ik veel te DIK en 136 KG was geworden en hierdoor last kreeg van allerlei gewrichten en regelmatig rugpijn had i.v.m. mijn lengte, nl 2.01m
Ik was gestopt met roken en omdat je stofwisseling veranderd wilde ik dit op een andere manier aanpakken.
Uit eerdere stoppogingen heb ik ervaren dat je heel snel vele kilo’s aankomt door te stoppen met roken.
Ik heb vroeger veel in de sportschool geprobeerd met cardio af te vallen maar daar bereik je niet veel resultaat mee. 

Ik ben bij Rebuild Body Plan gekomen via een advertentie op Facebook.
Op advies van een vriend van mij, Mustafa Tanriverdi. 

Ik heb een coach in de handen genomen omdat die mij kon motiveren, het is heel erg moeilijk om over de streep getrokken te worden.
Ik ben er zeker 2 jaar intensief mee bezig geweest met het voedingsplan wat Hakan mij heeft voorgeschreven maandelijks
Mijn verwachting is volledig waargemaakt en al mijn vrienden en kennissen reageren zeer enthousiast!
In het begin zag ik heel erg op tegen de discipline die werd gevraagd en de hoeveelheid eten die ik per dag moest nuttigen.
Het lastigste in dit proces was het stoppen met suikers te gebruiken zoals de biertjes in het weekend en het snoepen zoals regelmatig versgebakken vis eten en snackbar bezoekjes in de avond of een zak chips etc.
In eerste instantie had ik een voedingsplan icm oefeningen voor in de sportschool, maar omdat ik op het moment dat ik begon bij Hakan zo’n 10 uur per dag werkte en ook nog voor mijn zieke moeder zorgde na mijn werk geen tijd meer had om te gaan sporten.

Toen had Hakan een aantal voedingsplannen voor mij gemaakt om zonder sporten af te vallen, door veel te eten afvallen, wat wil je nog meer……..LOL
Ik weeg nu 106 KG en AL JAREN STABIEL, voel mij ontzettend gelukkig hierdoor, ik ben van plan binnenkort naar de sportschool te gaan om wat spiermassa op te bouwen en wat aan mijn conditie te gaan doen.
Doordat ik nu veel lichter ben ik gemotiveerd omdat te gaan doen!!
Mijn verwachting is volledig waargemaakt en al mijn vrienden en kennissen reageren zeer enthousiast!

 

MUSTAFA SENGUL- 20 JAAR- ROOSENDAAL
⁣⁣

Op 15 juni 2020 nam ik een belangrijke beslissing in mijn leven: ik begon mijn reis bij Rebuild Body Plan. Door middel van Instagram kwam ik in contact met Hakan Karakus, en ik wist dat ik een personal trainer nodig had om mijn doelen te bereiken.

De reden achter mijn keuze om met een personal trainer te werken was simpelweg omdat ik mijn motivatie verloor en niet wist welke stappen ik moest nemen om succesvol af te vallen. Maar nu, na 6 maanden, kan ik met trots zeggen dat ik al meer resultaten heb behaald dan ik ooit had durven dromen - maar liefst 32 kg! Deze indrukwekkende prestatie is te danken aan het op maat gemaakte voedings- en trainingsplan dat speciaal voor mij is samengesteld, mijn immense discipline en het gebruik van de supplementen van Rebuild Nutrition.

De veranderingen die ik heb doorgemaakt, gaan veel verder dan alleen het getal op de weegschaal. Het kopen van kleding is nu een plezierige ervaring geworden, omdat ik me zekerder en comfortabeler voel in mijn eigen huid. Mijn energieniveau is enorm gestegen, en ik kan nu veel meer aan. De zichtbare resultaten die ik heb behaald, motiveren me om door te blijven gaan en nooit op te geven. In het verleden gaf ik snel op als ik niet onmiddellijk resultaat zag, maar nu begrijp ik dat geduld en volharding de sleutels zijn tot succes.

Mijn omgeving reageert buitengewoon positief op mijn transformatie. Van vrienden en familie tot collega's en kennissen, iedereen merkt de veranderingen op en complimenteert me met mijn prestaties. Sommige mensen zijn zelfs zo verbaasd dat ze me vragen of ik een maagverkleining heb ondergaan. Maar nee, ik heb geen operaties gehad. Ik heb keihard gewerkt om dit te bereiken. Ik heb geleerd wat ik eet, wanneer ik het eet en hoe ik mijn lichaam de juiste brandstof geef. Deze kennis is nu een onbewuste gewoonte geworden, een levensstijl die ik met trots kan volhouden.

Mijn reis bij Rebuild Body Plan heeft mijn leven voorgoed veranderd. Ik ben niet alleen afgevallen, maar ik heb ook mijn zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen vergroot. Ik heb bewezen dat het mogelijk is om je doelen te bereiken, zelfs als ze onbereikbaar lijken. Met de professionele begeleiding, hoogwaardige supplementen en onvoorwaardelijke steun van het team van Rebuild Body Plan, heb ik bewezen dat ik alles kan bereiken wat ik wil. Mijn reis gaat door en ik kijk ernaar uit om nog meer positieve veranderingen te ervaren.

 

 

HALIL ULUMAN- 30 JAAR- DEN-BOSCH

Ik kwam toevallig terecht bij Rebuild Body Plan via Instagram, en in maart 2020 besloot ik de uitdaging aan te gaan. Als eigenaar van een taxibedrijf had ik een zittend beroep en at ik voornamelijk fastfood op onregelmatige tijden. Dit begon zijn tol te eisen op mijn lichaam, met vermoeidheid en gewichtsschommelingen als gevolg.

Tijdens het intakegesprek gaf ik aan dat ik tevreden zou zijn met een streefgewicht van 100 kilo. Maar tot mijn verbazing zei Hakan dat 85 kilo ook mogelijk was. Ik kon bijna niet geloven dat dit haalbaar was!

We begonnen met het integreren van een op maat gemaakt voedingsplan en trainingsplan in mijn dagelijks leven. Hakan stelde een voedingsplan op dat specifiek was afgestemd op mijn doelen en behoeften. Het was even wennen om mijn eetgewoonten drastisch te veranderen, maar ik merkte al snel de positieve effecten op mijn energieniveau en gewicht.

Het trainingsplan was eveneens op maat gemaakt, afgestemd op mijn niveau en doelen. Hakan begeleidde me bij elke trainingssessie en motiveerde me om het beste uit mezelf te halen. De combinatie van krachttraining en cardio zorgde voor een effectieve vetverbranding en spieropbouw.

Naast het voedings- en trainingsplan, maakte ik ook gebruik van de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition. Deze supplementen ondersteunden mijn lichaam tijdens het traject en zorgden voor een optimaal herstel en spiergroei.

Mijn levensstijl is compleet veranderd, en ik ben ook veranderd, zowel mentaal als fysiek. Mijn gewicht is nu stabiel en ik voel me veel energieker en beter in mijn vel. Het is geweldig om te zien hoe mijn lichaam en geest positief zijn getransformeerd dankzij het voedingsplan, trainingsplan en de hoogwaardige supplementen.

Dit traject heeft me in totaal 12 maanden gekost, maar elke minuut en elke inspanning was het waard. Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet, en 2020 heeft voor mij op deze manier een prachtige wending gekregen. Ook mijn twee broers zijn begonnen bij Hakan, en ik weet zeker dat zij er geen spijt van zullen krijgen. Dit bewijst maar weer dat het ogenschijnlijk onmogelijke mogelijk kan worden als je ervoor gaat!

 

MARUSCHKA SMANS- 21 JAAR- DORST

Ik was altijd onzeker over mijn lichaam en voelde me niet fit. Ik wilde verandering, maar wist niet precies waar ik moest beginnen. Op een dag hoorde ik van vrienden over Rebuild Nutrition, een supplementenlijn die gekoppeld was aan een geweldig fitnessprogramma genaamd Rebuild Body Plan, ontwikkeld door de getalenteerde coach Hakan.

Ik was nieuwsgierig en besloot om meer te weten te komen. Na wat onderzoek was ik onder de indruk van de positieve resultaten die mensen behaalden met Rebuild Body Plan. De combinatie van deskundige begeleiding, hoogwaardige supplementen en persoonlijke ondersteuning sprak me enorm aan.

Ik nam de moed bij elkaar en besloot contact op te nemen met Rebuild Body Plan. Ik had een eerste gesprek met Hakan, de oprichter, en hij stelde me meteen op mijn gemak. Hij luisterde naar mijn doelen, mijn onzekerheden en mijn wensen. Samen creëerden we een plan op maat dat perfect bij mijn behoeften en levensstijl paste.

Het Rebuild Body Plan was zo veel meer dan alleen maar een fitnessprogramma. Het was een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Hakan gaf me niet alleen trainingsschema's en voedingsadvies, maar hij was er ook om me te motiveren en mijn zelfvertrouwen te vergroten. Hij begreep mijn onzekerheden en hielp me stap voor stap om ze te overwinnen.

Een belangrijk onderdeel van mijn transformatieproces was het gebruik van de supplementen van Rebuild Nutrition. Deze supplementen waren van ongeëvenaarde kwaliteit en ondersteunden mijn lichaam op verschillende manieren. Ik merkte al snel dat mijn energieniveau toenam en mijn hersteltijd verbeterde. De Rebuild Nutrition-producten gaven me net dat extra zetje om mijn doelen te bereiken.

Gedurende mijn reis bij Rebuild Body Plan voelde ik me gesteund door een geweldige gemeenschap van gelijkgestemde mensen. Ik ontmoette andere deelnemers die hun eigen transformaties doormaakten en we inspireerden elkaar om door te zetten, zelfs op de moeilijke dagen. Het voelde als een familie waarin iedereen elkaar aanmoedigde en ondersteunde.

Na enkele maanden van consistent trainen, gezonde voeding en het gebruik van Rebuild Nutrition-supplementen begon ik veranderingen in mijn lichaam op te merken. Ik voelde me sterker, fitter en zelfverzekerder dan ooit tevoren. Mijn lichaam begon te transformeren en ik zag dat mijn inspanningen vruchten afwierpen.

Maar het ging niet alleen om het fysieke aspect. Het Rebuild Body Plan had ook een diepgaand effect op mijn mentale welzijn. Ik leerde mezelf beter kennen, ontwikkelde discipline en kreeg meer zelfvertrouwen. Ik realiseerde me dat ik tot veel meer in staat was dan ik ooit had gedacht.

Nu, wanneer ik terugkijk op mijn reis met Rebuild Body Plan, ben ik zo trots op wat ik heb bereikt.

 

 

EBRU MUTLU- 33 JAAR- ROTTERDAM

In slechts 8 weken heb ik een ongelooflijke transformatie bereikt met behulp van het hoogwaardige Coaching Plan op maat van Rebuild Body Plan. Dankzij mijn toewijding, doorzettingsvermogen en de begeleiding van mijn coach, heb ik een prachtig resultaat behaald dat mijn verwachtingen heeft overtroffen.

Ik ben begonnen met een grondige analyse van mijn doelen, behoeften en levensstijl. Op basis daarvan hebben we een persoonlijk voedingsplan opgesteld dat perfect aansloot bij mijn behoeften en me hielp om gezonde voedingskeuzes te maken. Het plan was gebaseerd op hoogwaardige en voedzame voedingsmiddelen die mijn lichaam voorzagen van alle essentiële voedingsstoffen die het nodig had om optimaal te functioneren.

Daarnaast hebben we een trainingsprogramma ontwikkeld dat specifiek was afgestemd op mijn doelen en mijn lichaamsvorm. Met behulp van effectieve en uitdagende oefeningen hebben we mijn kracht en uithoudingsvermogen vergroot, terwijl we tegelijkertijd mijn lichaam vormgaven en strakker maakten.

Om mijn vooruitgang verder te ondersteunen, hebben we ook hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition geïntegreerd in mijn regime. Deze supplementen leverden de essentiële voedingsstoffen en ondersteuning die mijn lichaam nodig had tijdens het transformatieproces. Ze hebben bijgedragen aan mijn energieniveaus, herstel en spiergroei, waardoor ik sneller en effectiever resultaten kon behalen.

Met een onwrikbare focus en vastberadenheid heb ik me volledig toegewijd aan mijn nieuwe levensstijl. Ik heb de voedingsrichtlijnen strikt gevolgd, de trainingen met volle inzet uitgevoerd en consistent mijn supplementen ingenomen. Mijn harde werk en toewijding hebben geleid tot verbluffende resultaten.

Na slechts 8 weken is mijn lichaam getransformeerd. Ik heb niet alleen aanzienlijk gewicht verloren, maar ook mijn lichaamsvorm verbeterd en mijn algehele fitheid en welzijn vergroot. Ik straal van zelfvertrouwen en voel me gezonder en sterker dan ooit tevoren.

Mijn succesverhaal is een inspiratie voor anderen die ook streven naar een gezondere levensstijl en een verbeterd lichaam. Met de hoogwaardige supplementen en op maat gemaakte voedingsplannen van Rebuild Nutrition en de begeleiding van een ervaren coach zoals ikzelf, kun je jouw eigen transformatie realiseren en je potentieel ontketenen.

Als jij, net als ik, droomt van een fitter, gezonder en strakker lichaam, aarzel dan niet om contact op te nemen met Rebuild Body Plan. Samen kunnen we jouw doelen bereiken en een positieve verandering teweegbrengen in jouw leven.

 

 

 

MARK VISSERS- 7 JAAR- OOSTERHOUT

In de afgelopen maanden heeft mijn zoon Mark onder de professionele begeleiding van Rebuild Body Plan een indrukwekkend resultaat behaald: hij is maar liefst 5,5 kilo vet kwijtgeraakt. En dit alles heeft hij op een speelse manier bereikt, terwijl hij ook nog steeds voetbalt. Het voedingsplan dat hij heeft gevolgd, heeft hem echt verrast met heerlijke gerechten. Ik ben ontzettend trots op Mark, vooral omdat hij nog een kind is. Dit resultaat is echt geweldig.

Dit laat maar weer zien dat iedereen dit kan bereiken, ongeacht de leeftijd. Of je nu 7 jaar oud bent (zoals Mark) of 77 jaar oud, met het juiste plan is alles mogelijk. Dankzij de begeleiding en het persoonlijke plan van Rebuild Body Plan heeft Mark zijn doel bereikt en is hij een inspirerend voorbeeld geworden.

Het voelt geweldig om te weten dat mijn zoon zijn lichaam op een gezonde manier heeft getransformeerd en dat hij nu fitter en energieker is. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om een plan te hebben en de juiste begeleiding te krijgen. Rebuild Body Plan heeft Mark stap voor stap begeleid en hem laten zien dat hij veel meer kan dan hij ooit had gedacht.

Ik wil ook graag mijn dank uitspreken aan het team van Rebuild Body Plan. Ze hebben Mark altijd aangemoedigd, gemotiveerd en ondersteund tijdens zijn reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Hun kennis, expertise en betrokkenheid hebben echt het verschil gemaakt.

Dus, of je nu jong of oud bent, ik kan met volle overtuiging zeggen dat ook jij dit kunt bereiken. Het begint allemaal met het hebben van een plan en het vinden van de juiste begeleiding. Bij Rebuild Body Plan krijg je precies dat, en ik kan je verzekeren dat je geen spijt zult krijgen. Dus waar wacht je nog op? Neem de stap en verander je leven vandaag nog!