OVER ONS

Ontdek en omarm de ongeëvenaarde kracht van Rebuild Body Plan!

Wil jij het beste uit jezelf halen en indrukwekkende resultaten behalen? Kies dan voor de ultieme game-changer in gezondheid en fitness: Rebuild Body Plan! Met onze bewezen methoden en expertise zul je versteld staan van jouw eigen kracht en potentieel. Laat je niet langer tegenhouden, maar stap nu in de wereld van succes en triomf met Rebuild Body Plan!

✔️ GERONOMINEERD EN BEWEZEN:
Met een indrukwekkende staat van dienst zijn wij de pioniers op het gebied van op maat gemaakte voedings- en trainingsplannen, en bieden wij professionele personal training van wereldklasse.

✔️ BLIJVENDE TRANSFORMATIES:
Wij zijn toegewijd aan het leveren van blijvende resultaten, zodat je niet alleen kortstondig succes ervaart, maar een levenslange transformatie doormaakt die jouw stoutste verwachtingen overtreft.

✔️ KRACHTIGE SUPPLEMENTEN:
Onze exclusieve Rebuild Nutrition supplementenlijn, samengesteld met de allerbeste ingrediënten, levert jou de essentiële ondersteuning om jouw doelen te bereiken en de grenzen van jouw prestaties te verleggen.

✔️ INTERNATIONALE ERKENNING:
Rebuild Body Plan geniet internationale bekendheid en vertrouwen, met een groeiende enthousiaste klantenkring in heel Nederland, België en Europa die onze bewezen effectiviteit en deskundige begeleiding omarmen.

✔️ BESCHIKBAARHEID EN VERTROUWEN:
Samen zullen we jouw doelen bereiken en jouw dromen werkelijkheid maken. Laat niets je tegenhouden, want met de ongeëvenaarde ondersteuning van ons toegewijde team ben jij onverslaanbaar. Vanuit onze expertise en passie zullen we je begeleiden op jouw weg naar succes. Ga ervoor en verover de wereld met jouw unieke en inspirerende succesverhaal! Niets kan jou nog tegenhouden!

Wacht niet langer! Maak nu de slimste keuze van je leven en ervaar zelf de grenzeloze kracht van Rebuild Body Plan. Jouw succesverhaal wacht op jou, klaar om geschreven te worden! Sluit je aan bij de duizenden enthousiaste klanten die jou zijn voorgegaan en start vandaag met de reis naar een betere versie van jezelf!

MEET THE TEAM

Hakan, de eigenaar en oprichter van Rebuild Body Plan en Rebuild Nutrition, kan met trots terugkijken op meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van beweging, voeding en coaching. Zijn diepgaande kennis en expertise hebben hem in staat gesteld een unieke werkwijze te ontwikkelen die gericht is op het individu. Met een indrukwekkende staat van dienst sinds 1998, heeft hij keer op keer prachtige en blijvende resultaten behaald voor zijn klanten, waardoor hij vaak liefkozend 'de afvalgoeroe' wordt genoemd.

Als een ware autoriteit in zijn vakgebied heeft Hakan zowel nationaal als internationaal bekendheid vergaard. Met een ongeëvenaarde passie voor zijn vak en het vermogen om op maat gemaakte voedingsplannen en persoonlijke trainingsschema's te ontwikkelen, behoort hij tot de absolute top op het gebied van coaching. Zijn succesverhalen hebben de aandacht getrokken van de pers en hij heeft zijn expertise zelfs gedeeld op NPO Radio 1.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche heeft Hakan een diepgaand inzicht verworven in wat elk individu nodig heeft om naar optimale gezondheid en fitness te streven. Zijn reputatie is ongeëvenaard en hij wordt wereldwijd erkend als een toonaangevende autoriteit op het gebied van gezondheid en welzijn.

Naast zijn uitgebreide coachingexpertise heeft Hakan ook een visie ontwikkeld op het gebruik van hoogwaardige voedingssupplementen ter ondersteuning van de coachingplannen van zijn cliënten. Met zijn rijke kennis en ervaring heeft hij Rebuild Nutrition opgericht, een productlijn die onmisbaar is geworden in het dagelijks leven van talloze mensen. Hakan's toewijding aan kwaliteit, zijn diepgewortelde passie voor gezondheid en zijn jarenlange ervaring maken hem een echte pionier en vernieuwer in de gezondheids- en fitnessindustrie.

PERSONAL TRAINERS
Door de grote vraag naar onze coaching plannen en extra ondersteuning in de vorm van personal training is ons team versterkt met twee toptrainers die met veel vakkennis en passie de trainingen verzorgen.

In de afgelopen tien jaar heeft Tom veel kennis vergaard op het gebied van fitness en voeding. Met zijn doorzettingsvermogen, focus en motivatie heeft hij deze toegepast in zijn eigen leven. Dit heeft hem persoonlijk, fysiek en mentaal gemaakt tot de gedreven personal trainer die hij nu is. Hij heeft van zijn passie zijn werk gemaakt en werkt nu dagelijks met zijn cliënten aan de trainingen die passen in hun

Als ervaringsdeskundige weet Angie wat gewichtsverlies kan betekenen. Na zelf twintig kilo te zijn afgevallen besloot zij zich te gaan verdiepen in fitness, voeding lifestyle. De energie en zelfverzekerdheid die zij zelf gevonden heeft gunt ze iedereen. Angie is een kei geworden in het begeleiden van mensen naar de beste versie van zichzelf. Door haar vriendelijk en ook heel duidelijke manier van werken weet zij als personal trainer mensen te motiveren om echt het maximale uit zichzelf te halen.