resultaten pagina 1

Ontdek En Word Ook Een Succesverhaal, Net Zoals Enkele Van Onze Verbluffende Resultaten En Inspirerende Klanten.

Transformeer je lichaam en behaal blijvende resultaten met het revolutionaire Rebuild Coaching Plan! Vertrouwd door duizenden tevreden klanten in heel Nederland, België en Europa, bieden wij de ultieme expertise op het gebied van fitness en gezondheid. Of je nu wilt bulken, cutten of een gezonde levensstijl wilt omarmen, ons toegewijde team staat klaar om je te begeleiden. Met op maat gemaakte Coaching Plans, gerichte voedingsadviezen, intensieve trainingssessies en voldoende rust en herstel, zorgen we voor maximale en blijvende resultaten. Word lid van onze groeiende community van succesverhalen en kies voor het baanbrekende Rebuild Coaching Plan!

 

PATRICK LODIERS- 51 JAAR- ABCOUDE

Vier jaar zijn verstreken sinds ik de stap heb gezet om onder begeleiding van Hakan van Rebuild Body Plan en Rebuild Nutrition mijn levensstijl te veranderen. En ik kan met trots zeggen dat ik nog steeds in shape en fit ben. De transformatie die ik destijds heb doorgemaakt, heeft een blijvend effect gehad op mijn leven.

Dankzij de kennis en expertise van Hakan heb ik geleerd hoe ik mijn voeding op de juiste manier kan aanpassen en hoe ik mijn lichaam in optimale conditie kan houden. Zijn begeleiding heeft me niet alleen geholpen om mijn fysieke doelen te bereiken, maar heeft ook mijn mentale mindset versterkt. Ik ben zelfverzekerder dan ooit tevoren en heb een gezonde relatie met voeding ontwikkeld.

Het is niet altijd makkelijk geweest. Er waren momenten van uitdaging en verleiding, maar ik ben altijd gemotiveerd gebleven dankzij de steun en inspiratie die ik heb gekregen van Hakan en het Rebuild Body Plan-team. Ze hebben me geleerd dat gezondheid en fitheid een levensstijl zijn, geen tijdelijke verandering. En dat is precies waar ik me aan heb gecommitteerd.

Vier jaar later voel ik me sterker, energieker en gezonder dan ooit tevoren. Ik heb niet alleen mijn fysieke doelen bereikt, maar ik heb ook een enorme persoonlijke groei doorgemaakt. Ik ben dankbaar voor de blijvende impact die Hakan en Rebuild Body Plan op mijn leven hebben gehad.

Dus hier sta ik nu, vier jaar later, nog steeds in shape en fit. En ik weet dat ik dit kan volhouden omdat ik de juiste tools en kennis heb gekregen om mijn gezondheid te ondersteunen. Ik kijk uit naar de komende jaren waarin ik mijn gezonde levensstijl blijf omarmen en mijn grenzen blijf verleggen.

Dank je wel, Hakan, voor de ongelooflijke reis die we samen hebben gemaakt. Mijn waardering en dankbaarheid zijn eindeloos. Op naar nog meer succes en een leven vol gezondheid en welzijn!

 

DENISE KIELHOLTZ- 34 jaar- Amsterdam

Als ik terugkijk op mijn vechtsportcarrière, ben ik trots op wat ik tot nu toe heb bereikt. Mijn naam is Denise Kielholtz en ik ben een zesvoudig wereldkampioen kickboksen. Ik sta nu op het punt om ook de wereldkampioen van Bellator in de MMA-sport te worden. Mijn trainingsregime is intensief en ik werk hard om mijn doelen te bereiken.

Vanaf mijn negende jaar ben ik al actief in de vechtsport. Ik begon met judo en werd al snel Nederlands kampioen. Maar mijn ware passie lag in het kickboksen, waar ik de uitdaging vond die ik zocht. Ik heb de eer gehad om zes keer wereldkampioen te worden en iedereen in mijn gewichtsklasse te verslaan. Toch voelde ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging.

Daarom heb ik de overstap gemaakt naar het MMA, bij een van 's werelds grootste organisaties in Amerika. Hier ben ik begonnen aan een nieuwe fase van mijn carrière en ik heb al een goede winstreeks opgebouwd. Maar mijn grootste uitdaging staat nog voor de deur: het behalen van de wereldtitel in het MMA. Deze titel zal het absolute hoogtepunt van mijn carrière zijn en ik ben vastbesloten om het te bereiken.

Naast mijn intensieve trainingsschema is voeding een essentieel onderdeel van mijn succes. Ik werk samen met Hakan van Rebuild Body Plan en ben zeer tevreden over het voedingsschema en de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition. Het schema is zo nauwkeurig opgesteld dat ik altijd op het juiste moment mag eten, nog voordat ik honger krijg. Dit geeft me de hele dag door energie, maakt me scherper tijdens de trainingen en zorgt ervoor dat ik me fitter en gezonder voel. Ik kan op alle vlakken optimaal presteren en mijn lichaam gedijt bij deze aanpak.

In slechts 30 dagen heb ik dankzij het voedingsschema en de supplementen van Rebuild Body Plan al geweldige resultaten behaald. Ik ben 5 kg aan vet kwijtgeraakt en heb tegelijkertijd 2,3 kg spiermassa opgebouwd. Dit is een fantastische prestatie en motiveert me alleen maar meer om door te blijven gaan.

Elke dag train ik intensief en toch voel ik me op alle vlakken scherp. Ik ben dankbaar voor de samenwerking met Hakan en het team van Rebuild Body Plan. Ze hebben me geholpen mijn doelen te bereiken en ik geloof dat ik met hun ondersteuning de kampioen in MMA zal worden waar ik naar streef.

Ik ben vastbesloten om mijn volledige potentieel te benutten en met Rebuild Body Plan aan mijn zijde weet ik dat ik de weg naar succes bewandel. Ik zal blijven trainen, mijn grenzen verleggen en vechten voor mijn droom. Ik ben er klaar voor. Let's go!

 

FRANK PIETERS- 58 JAAR- ETTEN-LEUR

Het is bijna ongelofelijk hoe mijn leven in slechts 6 maanden tijd volledig is veranderd, allemaal dankzij Rebuild Body Plan en de begeleiding van Hakan. Ik ben bij dit geweldige programma terechtgekomen via mijn zoon Sebastiaan, die zelf al jarenlang positieve resultaten boekt met Hakan als zijn coach.

Voordat ik begon met Rebuild Body Plan, worstelde ik al jarenlang met overgewicht en de bijbehorende gezondheidsproblemen. Ik had diabetes, hoge bloeddruk en cholesterol, en was afhankelijk van medicijnen en insuline om mijn conditie onder controle te houden. Ik was zelfs al lange tijd onder behandeling bij een diëtist, maar de resultaten waren niet wat ik had gehoopt.

Toen ik de stap zette om Hakan te ontmoeten en me aan te sluiten bij Rebuild Body Plan, had ik nooit durven dromen van de veranderingen die zouden volgen. In slechts 6 maanden tijd ben ik niet alleen 16 kilo afgevallen, maar ben ik ook volledig gestopt met al mijn medicijnen. Mijn arts kon het bijna niet geloven en noemde het een wonder.

Maar voor mij is het geen wonder, het is het resultaat van hard werken, toewijding en de juiste begeleiding. Onder Hakan's deskundige begeleiding heb ik geleerd hoe ik mijn voeding op de juiste manier kan aanpassen, hoe ik mijn lichaam kan trainen en hoe ik mijn gezondheid op een natuurlijke manier kan verbeteren. Het was geen dieet, maar een complete verandering van levensstijl die me heeft geholpen om weer in balans te komen.

Wat nog meer verbazingwekkend is, is dat dit verhaal zelfs bij NPO Radio 1 is terechtgekomen. Op 1 januari mocht ik samen met Hakan en twee andere klanten ons succesverhaal delen tijdens een uitzending gepresenteerd door Patrick Lodiers. Het was een bijzonder moment om te mogen vertellen hoe Rebuild Body Plan mijn leven heeft veranderd en hoe ik nu een gezonder en gelukkiger mens ben.

Maar dit verhaal is slechts een van de vele succesverhalen die voortkomen uit de begeleiding van Hakan en Rebuild Body Plan. Het is geweldig om te zien hoeveel levens er positief zijn beïnvloed en hoeveel mensen weer in staat zijn om de regie over hun gezondheid en welzijn terug te nemen.

Ik ben ontzettend dankbaar voor de steun, motivatie en begeleiding die ik heb ontvangen van Hakan en het Rebuild Body Plan-team. Ze hebben me laten zien dat verandering mogelijk is, ongeacht hoe lang je al met gezondheidsproblemen worstelt. Mijn leven is nu gevuld met energie, vitaliteit en een gevoel van trots.

Dit is niet alleen mijn verhaal, maar ook het verhaal van vele anderen die hebben gekozen voor Rebuild Body Plan en daarmee een positieve wending aan hun leven hebben gegeven. Ik ben trots om deel uit te maken van deze inspirerende gemeenschap en ik moedig iedereen aan om de stap te zetten en te kiezen voor een gezondere toekomst met Rebuild Body Plan.

 

PRISCILLA DOS SANTOS- 29 JAAR- SPIJKENISSE

Dankzij Rebuild Body Plan heb ik een droombruiloft gehad! Met trots kijk ik naar mijn trouwfoto’s en dagelijks hoor ik hoe prachtig ik er uit zie! Nog nooit ben ik zo gelukkig geweest. En dat na zoveel persoonlijk leed en tegenslag. Hakan heeft me niet alleen geleerd hoe ik het beste kan trainen en hoe ik met mijn voeding om kan gaan, maar hij heeft me vooral geleerd dat niks onmogelijk is. Elke stap van de voor mij extra zware weg heeft Hakan me precies de begeleiding geboden die ik nodig had.

Na een zware bevalling van mijn derde kind en heel veel pogingen om de kilo’s, die me echt in de weg zaten, kwijt te raken kwam mijn bruiloft in zicht. De trouwjurk was prachtig maar ik kon mezelf niet in de spiegel aankijken. Het werd tijd voor echt blijvende maatregelen, want ik wilde me niet langer schamen voor mezelf. Via een vriendin leerde ik Hakan en Rebuild Body Plan kennen. Dat werd mijn redding. Met drie kinderen thuis had ik namelijk altijd excuses en uitvluchten. Die werden door Hakan resoluut en heel vakkundig omgezet in uitdagingen. 

Er kwamen ook nog onverwachte extra uitdagingen op mijn pad helaas. In de korte tijd die ik nog had voor de bruiloft overleed mijn oma, waardoor ik enkele weken naar Kaapverdië moest. In die periode was het trainen en ook omgaan met voeding een extra grote uitdaging. Hakan steunde me en gaf me de juiste tips om toch mijn doelen te bereiken. Kort daarna kreeg ik een ernstig auto ongeluk waarbij ik zwaar nekletsel en rugletsel opliep. Trainen was onmogelijk. Hakan liet me zien dat je ook zonder trainen kunt blijven afvallen als je maar vastberaden genoeg bent.

Door trouw te blijven aan het speciaal op mijn lijf geschreven voedingsschema bleef ik gestaag kilo’s verliezen. Tijdens mijn revalidatie periode mocht ik weer heel voorzichtig trainen en zo viel ik af tot 65 kilo. Dit is maar liefst vier kilo minder dan mijn eerste streefgewicht!

Wat een droomresultaat ondanks alle tegenslagen! Mijn trouwjurk moest flink worden ingenomen maar zat PERFECT op mijn trouwdag.

Het enorme verschil wat ik dankzij mijn eigen inzet en de geweldige vakkundigheid van Hakan heb bereikt.