resultaten pagina 10

PIM VERHEIJEN- 70 JAAR- TERHEIJDEN

Graag vertel ik jullie mijn inspirerende verhaal over hoe ik in slechts 4 maanden een prachtig resultaat heb behaald, ondanks mijn leeftijd van 70 jaar en enkele medische beperkingen.

Het begon allemaal met mijn wens om een sixpack te krijgen. Ondanks mijn gevorderde leeftijd en enkele gezondheidsuitdagingen, besloot ik dat het nooit te laat is om mijn doelen na te streven. Ik nam contact op met Rebuild Body Plan en kreeg de nodige begeleiding en ondersteuning.

Ik kreeg een persoonlijk voedingsplan, aangepast aan mijn leeftijd en medische situatie. Daarnaast kreeg ik een trainingsplan op maat, rekening houdend met mijn beperkingen maar toch uitdagend genoeg om resultaten te behalen. Om mijn inspanningen te ondersteunen, maakte ik ook gebruik van hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition.

Het was zeker geen gemakkelijke weg. Ik moest discipline en doorzettingsvermogen tonen, maar ik wist dat ik mijn doel kon bereiken. Met de juiste begeleiding en mijn vastberadenheid ging ik aan de slag.

Gedurende de 4 maanden werkte ik hard aan mijn voedingsplan en volgde ik trouw mijn trainingsprogramma. Ik zag al snel resultaten. Hoewel ik net geen sixpack heb bereikt, ben ik aardig dichtbij gekomen. Belangrijker nog, ik ben 13 kilo afgevallen en voel me fitter en gezonder dan ooit tevoren.

Mijn leeftijd en medische beperkingen vormden geen belemmering om mijn doelen te bereiken. Ik wil anderen inspireren en laten zien dat leeftijd geen excuus is om niet voor je gezondheid en welzijn te zorgen. Met de juiste mindset, begeleiding en een persoonlijk plan kun je verbluffende resultaten behalen, ongeacht je leeftijd.

Ik ben ontzettend trots op wat ik heb bereikt en ik hoop dat mijn verhaal anderen motiveert om hun eigen doelen na te streven, ongeacht de uitdagingen die ze tegenkomen. Met de juiste begeleiding en een dosis vastberadenheid kunnen we allemaal ons volle potentieel bereik

 

DENNIS PETERS- 31 JAAR- BREDA

Graag deel ik mijn opmerkelijke reis naar het behalen van een beach body in slechts 4 weken. Met behulp van een persoonlijk voedingsplan, trainingsplan en bijna alle supplementen van Rebuild Nutrition, heb ik mijn doelen weten te bereiken en voel ik me zelfverzekerd en trots op mijn lichaam.

Toen ik begon met dit avontuur, was ik vastberaden om een strak lichaam te krijgen voor de zomer. Ik wist dat ik hiervoor niet alleen mijn voeding moest aanpassen, maar ook een intensieve trainingssessie moest volgen. Daarom besloot ik om professionele begeleiding te zoeken bij Rebuild Body Plan.

Samen met mijn coach stelde ik een op maat gemaakt voedingsplan op dat perfect aansloot bij mijn doelen en behoeften. Dit plan voorzag me van de juiste hoeveelheid voedingsstoffen en zorgde ervoor dat ik optimaal kon presteren tijdens mijn trainingen. Bovendien werd ik geadviseerd om verschillende supplementen van Rebuild Nutrition te gebruiken om mijn voortgang te versnellen en mijn energieniveau hoog te houden.

Mijn trainingsplan was intensief en uitdagend, maar ik was vastbesloten om elke dag het maximale uit mezelf te halen. Ik combineerde cardio- en krachttraining om mijn lichaam te vormen en mijn metabolisme te verhogen. Elke trainingssessie was een stap dichter bij mijn droomlichaam en ik genoot van elke uitdaging die ik aanging.

Gedurende de 4 weken merkte ik al snel veranderingen in mijn lichaam. Mijn spieren werden sterker en meer gedefinieerd, terwijl mijn lichaamsvet geleidelijk afnam. Ik voelde me energiek en gemotiveerd om elke dag mijn best te doen. De combinatie van het juiste voedingsplan, de intense trainingen en de ondersteuning van de Rebuild Nutrition-supplementen gaf me de boost die ik nodig had om door te zetten.

Toen de 4 weken voorbij waren, stond ik versteld van mijn eigen transformatie. Mijn lichaam was strakker, mijn spieren waren meer zichtbaar en ik had een gezonde gloed over me heen. Ik was trots op mijn prestatie en kreeg positieve reacties van mijn vrienden en familie.

Deze reis heeft me niet alleen een beach body gegeven, maar ook het vertrouwen en de discipline om mijn gezonde levensstijl voort te zetten. Ik heb geleerd dat met de juiste begeleiding, motivatie en de juiste voeding en supplementen, alles mogelijk is.

Mijn verhaal bewijst dat met vastberadenheid en toewijding, iedereen zijn of haar droomlichaam kan bereiken. Het is nooit te laat om aan jezelf te werken en jezelf te transformeren. Met de juiste tools en mindset kun je je doelen realiseren en een positieve verandering in je leven teweegbrengen.

Dus, waar wacht je nog op? Grijp deze kans om jezelf te transformeren en je eigen beach body te creëren. Met Rebuild Body Plan aan je zijde, ben je gegarandeerd op weg naar succes.

 

RAYMOND DELWIG- 44 JAAR- VLIJMEN
⁣

Als eigenaar van een cafetaria was het voor mij moeilijk om weerstand te bieden aan verleidelijke snacks zoals patatje oorlog, broodjes kroket en hamburgers. Dagelijks gaf ik toe aan deze snelle, ongezonde hap. Na jarenlang junkfood eten begon mijn lichaam de tol te eisen. Ik kampte met overgewicht, had geen conditie, leed aan fibromyalgie en was snel vermoeid.

Gelukkig ontdekte ik de Facebookpagina van Rebuild Body Plan, waar ik inspirerende resultaten zag van mensen die hun leven hadden veranderd. Het leek bijna te mooi om waar te zijn, maar ik besloot toch een intakegesprek te plannen. Tijdens de intake besefte ik bijna in slaap te vallen, wat alleen maar bevestigde in welke slechte staat mijn lichaam verkeerde.

Hakan Karakus legde alles duidelijk uit en de week daarop begon ik met mijn persoonlijke voedingsplan en trainingsplannen onder zijn begeleiding. Daarnaast introduceerde hij me tot de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition, die een waardevolle aanvulling waren op mijn nieuwe levensstijl. Ik gebruikte de supplementen om mijn voedingspatroon aan te vullen en mijn lichaam de juiste voedingsstoffen te geven.

Na een paar weken merkte ik al dat ik enkele kilo's was kwijtgeraakt, waar ik ontzettend trots op was.⁣ Echter, na een paar maanden begon ik de moed te verliezen en stond ik op het punt om op te geven.

Gelukkig was Hakan er om mij door die moeilijke periode heen te trekken. Ik begon weer op de goede weg en uiteindelijk ben ik in totaal 26 kilo afgevallen! Gezond leven en goed in mijn vel zitten zijn nu mijn levensstijl geworden, mede dankzij de supplementen van Rebuild Nutrition. Ik kan me geen andere manier meer voorstellen. Ik wil Hakan bedanken voor zijn voortdurende motivatie en support. Dankzij hem leef ik weer gezond en voel ik me weer goed. En ja, ik geniet nog steeds van een frietje, maar alleen tijdens mijn cheatmaaltijd!⁣ Mijn reis met Rebuild Body Plan en de ondersteuning van Rebuild Nutrition heeft me laten zien dat het mogelijk is om een gezonde levensstijl te omarmen, zelfs als je voorheen in de verleiding van junkfood viel.

 


LEON YAP- 39 JAAR- ROTTERDAM

Ik kan met trots zeggen dat ik in slechts 12 weken een geweldige transformatie heb doorgemaakt met mijn persoonlijke Body Plan op maat. Ik was vastberaden om mijn doelen te bereiken en met de juiste begeleiding en inzet is het me gelukt.

Bij de start van mijn reis had ik één duidelijk doel voor ogen: ik wilde vet verliezen en tegelijkertijd wat spiermassa opbouwen. Ik was niet tevreden met mijn lichaam en wilde me zelfverzekerder voelen. Met het Body Plan van Rebuild Body Plan werd ik op alle fronten ondersteund.

Het begon allemaal met mijn voedingsplan, dat nauwkeurig was afgestemd op mijn behoeften en doelen. Ik leerde gezonde voedingskeuzes te maken en mijn lichaam te voeden met de juiste voedingsstoffen. Daarnaast kreeg ik professioneel advies over supplementen, en ik maakte gebruik van de hoogwaardige producten van Rebuild Nutrition. Deze supplementen waren een waardevolle aanvulling op mijn voedingsplan en ondersteunden mijn lichaam tijdens het proces van vetverlies en spieropbouw.

Naast mijn voeding kreeg ik ook een trainingsplan op maat. Elke trainingssessie was gericht op het behalen van mijn doelen. Ik voerde krachttraining uit om mijn spieren te versterken en combineerde dit met cardio-oefeningen om vet te verbranden. Het was zeker intensief, maar ik was vastberaden om resultaten te behalen.

Na 12 weken was ik verbluft door mijn transformatie. Ik had meer dan 10 kilo vet verloren en tegelijkertijd wat spiermassa opgebouwd. Mijn kleding zat losser en ik merkte dat ik me zelfverzekerder voelde. Wat nog meer indruk maakte, was dat ik maar liefst 14 cm van mijn buikomvang was kwijtgeraakt. Het was een duidelijk bewijs dat mijn inzet en het Body Plan echt hun vruchten hadden afgeworpen.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben voor de begeleiding en ondersteuning die ik kreeg van Rebuild Body Plan. Ze hebben me geholpen om mijn doelen te bereiken en me een nieuwe levensstijl te laten omarmen. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en ik voel me sterker en gezonder dan ooit tevoren.

Dit is slechts het begin van mijn reis. Ik ben vastbesloten om mijn nieuwe levensstijl voort te zetten en mezelf verder te blijven verbeteren. Ik weet dat ik met het juiste plan en de juiste mindset nog meer geweldige resultaten kan behalen. Ik ben trots op mijn prestaties en ik kijk ernaar uit om mezelf steeds verder te blijven uitdagen. Met Rebuild Body Plan aan mijn zijde weet ik dat ik mijn doelen kan blijven overtreffen.