resultaten pagina 11

ANITA VAN GILS- BREDA- 53 JAAR

Precies 3 jaar geleden maakte ik kennis met het inspirerende concept van Rebuild Body Plan, onder leiding van de fantastische Hakan Karakus. Nu, na 7 jaar bij Rebuild Body Plan, kan ik met volle trots terugkijken op mijn reis.

In het eerste jaar behaalde ik geweldige resultaten, met name op het gebied van gewichtsverlies. Dit kwam mede door ruim een half jaar persoonlijke trainingssessies met Hakan. Hij hield me altijd voor dat het alleen maar beter zou worden met de jaren. Hij adviseerde me om consistent te blijven trainen en vast te houden aan mijn plan.

Ik besloot om alle supplementen van Rebuild Nutrition toe te voegen aan mijn routine. Ik wilde ervoor zorgen dat mijn lichaam alle essentiële voedingsstoffen kreeg om optimaal te presteren en te herstellen. Met de brede selectie aan supplementen van Rebuild Nutrition wist ik dat ik mijn lichaam de beste ondersteuning gaf.

Het gebruik van deze supplementen heeft mijn resultaten naar een nieuw niveau getild. Ze hebben bijgedragen aan mijn energie, spiergroei en herstel na intensieve trainingen. Ik voelde me sterker en merkte dat mijn lichaam sneller herstelde, waardoor ik mijn trainingsintensiteit kon verhogen.

Nu, drie jaar later, ben ik nog steeds trouw aan mijn trainings- en voedingsplan, inclusief het gebruik van de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition. Ze vormen een integraal onderdeel van mijn succesverhaal. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ze hebben bijgedragen aan mijn transformatie.

Vandaag was weer zo'n belangrijke weegdag, en ik was blij verrast. Mijn gewicht was het laagste ooit. Het begon drie jaar geleden met 76,3 kg en vandaag gaf de weegschaal 60,9 kg aan. En daarbij komt dat ik inmiddels aanzienlijke spiermassa heb opgebouwd, dus het cijfer op de weegschaal is niet het enige dat telt.

Waar ik nog veel blijer van word, zijn de centimeters die ik ben kwijtgeraakt. Ik begon met een tailleomvang van 95 cm en heupomvang van 107 cm. Vandaag heb ik gemeten en mijn tailleomvang is nu 70 cm en mijn heupomvang is 96 cm. In totaal ben ik dus maar liefst 36 cm kwijt!

Dit bewijst maar weer eens dat Hakan gelijk had met zijn uitspraak: "het wordt alleen maar beter met de jaren". Nu staat mijn vakantie voor de deur en voorheen was ik altijd bang om kilo's en centimeters aan te komen tijdens deze periode. Maar ik heb inmiddels geleerd dat die angst nergens voor nodig is. Ik neem mijn supplementen van Rebuild Nutrition gewoon mee en ik geniet van mijn vakantie. Na de vakantie zullen we weer meten en wegen, zodat we mijn trainings- en voedingsplan indien nodig kunnen aanpassen.

Oh ja, nog een leuke toevoeging: aanstaande zaterdag word ik 53 jaar! Dus laat die taart maar komen, want ik weet nu dat ik ook daarvan kan genieten zonder schuldgevoel. Dankzij Rebuild Body Plan en de ondersteuning van de supplementen van Rebuild Nutrition heb ik geleerd dat ik mijn gezondheid en welzijn kan omarmen, ongeacht mijn leeftijd.

Op naar nog meer geweldige resultaten en een gezonde, fitte levensstijl!

 

GEA DE KEIJZER- 53 JAAR- WERKENDAM

In januari 2021 begon mijn transformatie bij Rebuild Body Plan onder begeleiding van de geweldige Hakan. Ik was geïnspireerd door het succes van mijn zoon Twan van Vugt, die al fantastische resultaten behaalde. Niet veel later besloot ook mijn man Arie de Keijzer zich aan te sluiten bij het programma en met behulp van de krachtige supplementen van Rebuild Nutrition begon hij af te vallen.

Als drukke moeder vond ik het altijd een uitdaging om aparte maaltijden te bereiden, maar toen ik zag hoe effectief en haalbaar het voedingsplan was, wist ik dat ik het kon volhouden. En wat een beloning was het! Na slechts zes maanden was ik maar liefst 16 kilo lichter dankzij de combinatie van het gepersonaliseerde voedingsplan en de krachtige supplementen van Rebuild Nutrition.

Wat echt geweldig is, is dat mijn overgangsklachten vrijwel verdwenen zijn. Geen opvliegers meer, geen slapeloze nachten. Ik voel me energieker, fitter en zit beter in mijn vel dan ooit tevoren. Mijn succes heeft ook anderen geïnspireerd in mijn omgeving. Velen hebben de stap gezet en zijn gestart met Rebuild Body Plan, met verbluffende resultaten tot gevolg.

Ik kan Hakan niet genoeg bedanken voor zijn voortdurende steun en motivatie. Hij heeft niet alleen een uitstekend advies gegeven, maar is ook altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning. Zijn passie en toewijding hebben een enorme impact gehad op mijn leven en dat van mijn gezin.

Dus als je klaar bent om een geweldige transformatie te ondergaan, om die extra kilo's kwijt te raken en je weer zelfverzekerd en energiek te voelen, dan kan ik je met heel mijn hart aanraden om je aan te sluiten bij Rebuild Body Plan en gebruik te maken van de krachtige supplementen van Rebuild Nutrition. Het is tijd om je leven te veranderen en het beste uit jezelf te halen. Doe mee en laat je inspireren door het succesverhaal van ons hele gezin!

 

MINOU ÜÇERLER- 22 JAAR- DEN-BOSCH

Van lekker eten en weinig sporten naar een totale transformatie - dat is wat ik heb bereikt in slechts 5 maanden tijd. Ik herinner me nog dat ik eerst een maand lang elke dag sportte, maar daarna een jaar lang helemaal niets deed. Het resultaat was dat de kilo's er snel aankwamen en ook weer snel verdwenen. Het was een constante strijd.

Maar toen besloot ik mijn focus te verleggen naar een goed voedings- en trainingsschema, met de toevoeging van de geweldige supplementen van Rebuild Nutrition. En dat is wanneer de balans in mijn leven begon te verschuiven. Ik realiseerde me dat een gezonde geest en een gezond lichaam niet alleen invloed hebben op mijn fysieke welzijn, maar ook op andere aspecten van mijn leven, zoals mijn bedrijf.

Naarmate ik mijn mindset en lichaam gezonder maakte, begon ik deze verandering ook terug te zien in mijn onderneming. Ik voelde me energieker, alerter en meer gefocust. Mijn productiviteit nam toe en ik had meer mentale helderheid om creatieve oplossingen te bedenken en nieuwe kansen te grijpen. Het was alsof ik een upgrade had gekregen, zowel fysiek als mentaal.

Nu besef ik dat het creëren van balans tussen mijn lichaam en geest de sleutel is tot succes in alle aspecten van mijn leven. Ik ben niet alleen 10 kilo kwijtgeraakt, maar ik heb ook mijn zelfvertrouwen teruggevonden en ben klaar om elke uitdaging aan te gaan. Mijn ervaring met Rebuild Body Plan en de ondersteuning van de supplementen hebben me geholpen om mijn doelen te bereiken en mijn volledige potentieel te benutten.

Dus als je net als ik wilt genieten van een gezonde geest en een gezond lichaam, en als je wilt dat dit zich vertaalt naar succes in je persoonlijke en professionele leven, dan raad ik je ten zeerste aan om te investeren in jezelf. Kies voor een goed voedings- en trainingsschema, met de krachtige ondersteuning van de supplementen van Rebuild Nutrition. Je zult versteld staan van de veranderingen die je zult ervaren en de impact die het zal hebben op alle aspecten van je leven. Ga ervoor en creëer de balans die je verdient!

 

 

HULYA CAYLAK- 37 JAAR- RIJEN

Als kind was ik altijd wat aan de zware kant en had ik aanleg om snel gewicht te winnen. Dit werd nog verergerd tijdens mijn eerste zwangerschap, waardoor ik uiteindelijk 122 kilo woog. Ik was diep ongelukkig, voelde me beschaamd en was extreem onzeker. Mijn gewicht beheerste mijn gedachten, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Ik dacht dat mensen constant naar me keken vanwege mijn omvang.

Sporten had ik altijd al een hekel aan, omdat ik dacht dat ik nooit snel genoeg resultaten zou zien. Dus begon ik aan een crashdieet. Ik stopte bijna volledig met eten, wat uiteraard niet gezond was, maar wel resulteerde in een gewichtsverlies van 49 kilo, zonder operatie of professionele begeleiding. Ik had mijn streefgewicht bereikt, maar ik was achtergebleven met een eetstoornis en een aanzienlijke hoeveelheid overtollige huid. Mijn schaamte nam alleen maar toe.

In juli onderging ik een uitgebreide operatie, waaronder een buikwandcorrectie, liposuctie, correcties aan mijn armen en dijen. In totaal ben ik 54 kilo kwijtgeraakt. Zes maanden na mijn operatie kreeg ik eindelijk toestemming van mijn plastisch chirurg om te gaan sporten. Mijn motivatie begon echter te dalen, omdat ik niet wist hoe, wat en waar ik moest beginnen. Daarom besloot ik Hakan te bellen. Ik kende hem persoonlijk en volgde hem al een tijdje op Instagram, waar ik mooie resultaten zag voorbijkomen. We planden meteen een intakegesprek en tijdens ons eerste gesprek wist Hakan me enorm te motiveren. In december begon ik dan ook bij Rebuild Body Plan voor een periode van 2 maanden, omdat ik echt begeleiding nodig had - niet alleen op het gebied van training, maar ook op het gebied van voeding.

Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet, want mijn houding, eetgewoontes en levensstijl zijn positief veranderd. Dankzij de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition merk ik dat mijn spieropbouw en herstel verbeterd zijn, en zelfs mijn huid en haar zien er beter uit. Ik heb mijn zelfvertrouwen weer terug! Ik voel me oprecht goed in mijn vel zitten en dat straal ik ook uit. Ik krijg zoveel positieve reacties waar ik geen genoeg van kan krijgen, en dat allemaal dankzij Hakan Karakus en de geweldige supplementen van Rebuild Nutrition! Bedankt!