resultaten pagina 12

 

 

 

GLENDA SNIJDERS- 49 JAAR- WERKENDAM

Vanuit mijn vrienden had ik al wel wat gehoord over het Rebuild Body Plan, maar het was pas toen ik me er verder in ging verdiepen en mijn vriendin zo enthousiast hoorde praten, dat ik besloot de volgende dag meteen een intakegesprek aan te vragen bij Hakan. Ongeveer vijf jaar geleden stopte ik met roken, maar in de loop der jaren zijn er toch wat kilootjes bijgekomen. Gezien mijn leeftijd vond ik het lastig om weer op mijn oude gewicht te komen en ik wilde graag iets doen om me fitter en gezonder te voelen.

Het voedingsplan van het Rebuild Body Plan sprak me meteen aan. Het was duidelijk en ik kon nog steeds lekker eten. Ik was blij om te ontdekken dat ik bepaalde voedingsmiddelen niet hoefde te missen. Daarnaast was ik op zoek naar een stok achter de deur, iemand die me zou motiveren en begeleiden. Dat vond ik bij Hakan. Hij heeft me een persoonlijk voedingsplan gegeven dat perfect bij mijn doelen en behoeften paste.

Naast het voedingsplan maakte ik ook gebruik van de supplementen van Rebuild Nutrition. Deze supplementen hebben een belangrijke rol gespeeld in mijn succesverhaal. Ze hebben me geholpen bij het behalen van mijn doelen, zoals gewichtsverlies en het opbouwen van spiermassa. De supplementen van Rebuild Nutrition zijn van hoge kwaliteit en hebben bijgedragen aan mijn algehele welzijn.

Binnen vijf maanden ben ik maar liefst 16 kg afgevallen en het mooie is dat ik al geruime tijd een stabiel gewicht behoud, zonder dat het me eigenlijk veel moeite kost. Hakan heeft een geweldige rol gespeeld in mijn succes. Hij weet me telkens weer te motiveren, geeft waardevol advies en is altijd bereikbaar voor eventuele vragen.

Ik merkte al vrij snel dat ik me veel fitter ging voelen, zowel lichamelijk als mentaal. Ik had meer energie, sliep beter en voelde me gewoon een stuk beter in mijn vel. Het is niet alleen mijn eigen ervaring die positief is, maar ook mijn omgeving reageert enthousiast. Hoewel ik dit proces puur voor mezelf ben begonnen, voelt het goed om die positieve reacties te ontvangen.

Het Rebuild Body Plan in combinatie met de supplementen van Rebuild Nutrition heeft echt mijn leven veranderd. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet en ik ben van plan om hiermee door te gaan. Het gaat niet alleen om het behalen van mijn doelen, maar ook om het behouden van een gezonde levensstijl op de lange termijn. Dankzij het Rebuild Body Plan en de supplementen van Rebuild Nutrition heb ik de tools en de ondersteuning gekregen die ik nodig had om mijn gezondheid en welzijn te verbeteren.

 

 

OLOF GEURTS- 46 JAAR- OOSTERHOUT

Op een dag, terwijl ik op vakantie was, besloot ik om door mijn vakantiefoto's te bladeren. Tot mijn grote afschuw zag ik dat mijn lichaam steeds dikker leek te worden. Ik voelde me ontevreden en ongemakkelijk met hoe ik eruitzag. Overal waar ik keek, leek het alsof mensen spraken over een persoon genaamd Hakan, omdat het leek alsof half Oosterhout al bij hem was geweest voor hun fitnessreis.

Ik realiseerde me dat ik niet tevreden was met mijn lichaam en dat ik zelf niet in staat was geweest om de kilo's eraf te krijgen. Ik was te moe om regelmatig te sporten en het lukte me gewoon niet om mijn gewicht onder controle te krijgen. Maar ergens diep vanbinnen voelde ik een verlangen om iets te veranderen, om de controle over mijn lichaam terug te krijgen en mezelf gezonder en fitter te voelen.

Ik besloot om door te zetten en mezelf een kans te geven. Ik begon drie keer per week te sporten, ondanks mijn vermoeidheid en gebrek aan motivatie. Het was niet gemakkelijk, maar ik wist dat ik mijn inspanningen moest verdubbelen als ik echte verandering wilde zien.

In mijn zoektocht naar inspiratie en motivatie kwam ik via Instagram de prachtige resultaten tegen van mensen die het voedingsplan op maat van Hakan volgden. Ze hadden niet alleen geweldige transformaties ondergaan, maar ze straalden ook van zelfvertrouwen en energie. Ik voelde een vonk van hoop binnenin mij oplaaien.

Ik besloot om contact op te nemen met Hakan en te ontdekken hoe hij me kon helpen mijn doelen te bereiken. Hij stelde een voedingsplan en trainingsplan op maat voor me op, afgestemd op mijn specifieke behoeften en doelen. Ik was opgewonden en nerveus tegelijk, maar ik wist dat dit mijn kans was om echt iets te veranderen.

Ik begon met het volgen van het voedingsplan, dat me leerde hoe ik gezonde en voedzame maaltijden kon bereiden die mijn energie op peil hielden gedurende de dag. Daarnaast introduceerde Hakan me ook in de wereld van de krachtige supplementen van Rebuild Nutrition. Deze combinatie van uitgebalanceerde voeding en doelgerichte supplementen gaf mijn lichaam de nodige voedingsstoffen om te groeien en te herstellen na elke trainingssessie.

De resultaten waren verbluffend. In een relatief korte tijd begon ik spiermassa op te bouwen en merkte ik dat mijn lichaamsvet geleidelijk afnam. Mijn kleren begonnen losser te zitten en ik voelde me sterker en fitter dan ooit tevoren. Het was een geweldig gevoel om te zien dat mijn harde werk en toewijding vruchten begonnen af te werpen.

Het proces was echter niet zonder uitdagingen. Er waren momenten waarop ik het zwaar had, momenten waarop ik moeite had om gemotiveerd te blijven. Maar Hakan stond altijd voor me klaar, gaf me advies en motiveerde me om door te blijven gaan. Hij geloofde in mijn potentieel en dat gaf me de kracht om door te zetten, zelfs als het moeilijk was.

Nu, maanden later, kan ik met trots zeggen dat ik mijn doelen heb overtroffen. Ik heb niet alleen mijn lichaam getransformeerd, maar ook mijn geest. Ik ben veerkrachtiger, zelfverzekerder en vastberadener geworden. Ik ben dankbaar voor de steun van Hakan en het Rebuild Nutrition-team, omdat ze me hebben geholpen om mijn volledige potentieel te realiseren.

Mijn reis is nog niet voorbij. Ik blijf werken aan het verbeteren van mijn lichaam en het behouden van een gezonde levensstijl. Ik weet nu dat ik in staat ben om mijn doelen te bereiken, zolang ik toewijding, doorzettingsvermogen en de juiste begeleiding heb.

Dus hier ben ik, met een glimlach op mijn gezicht en een hernieuwd gevoel van eigenwaarde. Ik heb geleerd dat ik de kracht heb om mijn leven in eigen handen te nemen en mijn dromen waar te maken. En ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst nog meer in petto heeft voor mij.