resultaten pagina 13

CAROLINA NAUTA- 29 JAAR- LEEUWARDEN

Tien jaar geleden begon mijn transformatiereis, waarbij ik vastbesloten was om zowel fysiek als mentaal een betere versie van mezelf te worden. Als gepassioneerde kickbokser dacht ik dat ik met intensieve training en een gezond voedingspatroon vanzelf mijn droombody zou bereiken. Maar ik ontdekte al snel dat het niet zo eenvoudig was. Ik raakte vaak verstrikt in mijn emoties en verviel in het patroon van extreem gezond eten of juist toegeven aan verleidingen.

Na jaren van ups en downs realiseerde ik me dat er meer aan de hand was dan alleen voeding en training. Ik besloot mezelf beter te leren kennen en ontdekte dat er diepgewortelde emotionele blokkades waren die me tegenhielden om consistent gezonde keuzes te maken. Dit inzicht leidde me naar NEI-therapie, waardoor ik mijn innerlijke balans kon herstellen en een gezonde relatie met voeding kon ontwikkelen.

Het was op dat moment dat ik het Rebuild Body Plan ontdekte, een programma dat niet alleen gericht was op voeding en training, maar ook op het creëren van een positieve mindset en emotionele veerkracht. Ik ging aan de slag met een op maat gemaakt voedingsplan dat me de juiste voedingsstoffen gaf om mijn doelen te bereiken. Bovendien vulde ik mijn dieet aan met hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition, die mijn lichaam ondersteunden en bijdroegen aan mijn algehele welzijn.

Met de combinatie van het Rebuild Body Plan, de supplementen en mijn vastberadenheid boekte ik aanzienlijke vooruitgang. Ik verloor gewicht, bouwde spieren op en voelde me fitter dan ooit tevoren. Wat begon als een persoonlijke reis, inspireerde ook anderen om hun eigen transformatie aan te gaan. Mijn succes trok de aandacht van vrienden, familie en zelfs vreemden, die geïnspireerd werden door mijn verhaal en zich ook inschreven bij Rebuild Body Plan.

Nu, tien jaar later, kan ik vol trots zeggen dat ik mijn doelen heb bereikt en een gezonde levensstijl heb gevonden die ik kan volhouden. Ik ben niet alleen fysiek sterker en gezonder, maar ik heb ook een groeiend zelfvertrouwen en een positieve mindset ontwikkeld die zich vertaalt naar andere aspecten van mijn leven. Ik voel me energiek, straal zelfvertrouwen uit en geniet van het leven met volle teugen.

Als ik terugkijk op mijn transformatiereis, zijn er enkele belangrijke lessen die ik heb geleerd en graag met anderen wil delen:

  • Het is cruciaal om de emotionele blokkades aan te pakken die je tegenhouden. NEI-therapie kan hierbij een waardevolle tool zijn.
  • Een holistische benadering van gezondheid, inclusief voeding, training en mindset, is essentieel voor langdurig succes.
  • Kies voor hoogwaardige supplementen zoals die van Rebuild Nutrition, die je lichaam optimaal ondersteunen.

 

 

ASLI ACER- 30 JAAR- AMSTERDAM

Stel je voor: een reis van 8 jaar, vol ups en downs, waarin ik worstelde met mijn gewicht en mijn zelfvertrouwen. Telkens wanneer ik op de weegschaal stapte, voelde ik een golf van angst. De cijfers die ik zag, 95 kg en zelfs 103 kg, maakten me verdrietig en gefrustreerd. Ik probeerde elk dieet en elk programma dat er was, maar na een paar weken verloor ik slechts een paar kilo en kwamen ze net zo snel weer terug. Het was ontzettend demotiverend.

Op een gegeven moment dacht ik zelfs aan een Gastric Bypass en liposuctie-operatie, omdat ik wanhopig was om blijvende resultaten te behalen. Maar toen ontdekte ik REBUILD BODY PLAN en alles veranderde.

Hakan, de oprichter van REBUILD BODY PLAN, wist mijn perspectief volledig te veranderen. Hij gaf me niet alleen kwaliteitssupplementen, maar ook waardevol advies dat me op weg hielp naar mijn streefgewicht. In slechts 4 maanden tijd en met intensieve trainingssessies van 6 keer per week, bereikte ik mijn doel. Ik verloor maar liefst 60 kg en kreeg mijn zelfvertrouwen terug. Het effect was niet alleen zichtbaar in mijn fysieke transformatie, maar ook in mijn jeugdigheid en vitaliteit.

Nu, 2 jaar later, sta ik zelfverzekerd als een verkooppunt van REBUILD NUTRITION in het bruisende hart van Amsterdam. Ik deel mijn persoonlijke ervaringen en geef vrijblijvende adviezen aan anderen die dezelfde weg willen bewandelen. Ik geloof in de kracht van REBUILD NUTRITION om blijvende resultaten te behalen, omdat het mij heeft geholpen om mijn leven ten goede te veranderen.

Dit is niet zomaar een verhaal, het is mijn reis van worsteling naar succes, van onzekerheid naar zelfverzekerdheid. En ik ben vastberaden om anderen te laten zien dat ze ook deze transformatie kunnen bereiken met REBUILD NUTRITION.

 

       

SHANNA VAN VUGT- 19 JAAR- WERKENDAM

Laat me je meenemen naar januari 2021, het moment waarop ik besloot om een gezondere levensstijl aan te nemen met behulp van een op maat gemaakt voedingsplan en de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition. Maar hoe kwam ik eigenlijk tot deze beslissing? Het antwoord is simpel: mijn gezin. Mijn broer was al een tijdje onder begeleiding en ook mijn stiefvader en moeder wilden het proberen. Toen ik zag dat het hele gezin begon af te vallen, voelde ik me geïnspireerd om ook mee te doen. Vooral omdat ik tijdens de Coronaperiode een paar extra kilo's had gekregen.

Zodra ik begon met het voedingsschema, merkte ik dat het me totaal geen moeite kostte. En tot mijn verbazing begon ik snel gewicht te verliezen, wat me alleen maar meer motiveerde. Maar wat het nog beter maakte, was het feit dat ik de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition begon te gebruiken. Ik nam de fatburner om mijn metabolisme te ondersteunen en het vetverlies te stimuleren. Daarnaast nam ik glutamine, wat mijn spierherstel bevorderde en me hielp om na de training sneller te herstellen. En niet te vergeten de CLA, die me ondersteunde bij het behouden van mijn spiermassa terwijl ik vet verloor.

Met advies van Hakan, de coach van Rebuild Body Plan, bleef ik gefocust op ons gezamenlijke doel: een strak lichaam voor de zomer. En het is ons gelukt, in slechts 5 maanden tijd! Eerlijk gezegd had ik aanvankelijk gedacht dat het verliezen van 5 kilo voldoende zou zijn, maar dankzij Hakan's advies besloot ik nog meer kilo's kwijt te raken. En nu, na 13 kg te zijn verloren, besef ik pas echt hoezeer ik het nodig had.

Ik voel me fitter, energieker en zelfverzekerder dan ooit tevoren. De positieve reacties van mensen in mijn omgeving zijn geweldig om te horen en motiveren me enorm om door te gaan. Ik durf nu wel te zeggen dat ik mijn eigen verwachtingen heb overtroffen, en ik ben vastbesloten om deze gezonde levensstijl voort te zetten met de juiste voeding en de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition. Dit is niet alleen een verandering van lichaam, maar ook van mindset en zelfvertrouwen. Met Rebuild Nutrition ben ik op weg naar een betere versie van mezelf, en ik kan niet wachten om te zien waar deze reis me nog meer zal brengen.