resultaten pagina 14

ROBIN DE KEIJZER- 31 JAAR- ROTTERDAM

In dit verhaal neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar een gezondere levensstijl met behulp van Rebuild Body Plan. Mijn hele familie en een groot deel van Werkendam waren al lid van Hakan, en ik kon natuurlijk niet achterblijven. Ik was niet tevreden met mijn lichaam. Mijn buik werd steeds dikker en ik voelde me altijd moe. Ik had geen zin om dingen te ondernemen en voelde me niet goed in mijn vel.

Op Instagram zag ik prachtige resultaten van anderen die bij Rebuild Body Plan trainden. Ik trainde zelf veel, maar er gebeurde niets. Sterker nog, ik werd alleen maar dikker. Dat was het moment waarop ik besloot dat het tijd was voor verandering.

Ik begon met het Rebuild Body Plan en in een korte tijd zag ik veel vooruitgang. Ik won spiermassa en verloor vet. Ik voelde me fitter en energieker dan ooit tevoren. Het voedingsplan en het trainingsplan waren perfect op elkaar afgestemd en ik kreeg ook de krachtige supplementen van Rebuild Nutrition om mijn resultaten te verbeteren.

Het meten van mijn voortgang was een belangrijk onderdeel van mijn succes. Elke maand werd ik gemeten en kreeg ik waardevolle feedback van de professionele trainers en voedingsexperts. Dit stelde me in staat om mijn voedings- en trainingsplannen aan te passen op basis van mijn individuele behoeften.

Ik ben trots op mijn transformatie tot nu toe, maar ik ga zeker nog door. Het is een doorlopend proces waar ik met volle energie aan blijf werken. Dankzij Rebuild Body Plan en de ondersteuning van het hele team heb ik mijn doelen kunnen bereiken en ben ik een gezondere, sterkere en zelfverzekerde versie van mezelf geworden.

Als jij ook op zoek bent naar verandering en een gezondere levensstijl, raad ik je aan om eens een kijkje te nemen bij Rebuild Body Plan. Met hun persoonlijke aanpak, krachtige supplementen en regelmatige metingen zul je versteld staan van wat je kunt bereiken. Geloof in jezelf, zet de eerste stap en laat Rebuild Body Plan je helpen om je doelen te bereiken.

 

 

LYDIA VAN RODIJNEN- 44 JAAR- GEFFEN

Laat me je meenemen naar een periode waarin ik al veel sportte, maar maar niet het gewenste drogere lichaam kon bereiken. Tijdens de bouw van een huis en het starten van een nieuwe studie raakte ik overweldigd en greep ik gemakkelijk naar suikerrijk voedsel. Dit resulteerde in gewichtstoename en ik voelde me steeds minder comfortabel in mijn eigen vel. Ik belandde in een soort 'luie' modus. Tijdens de eerste lockdown stopte ik volledig met sporten en troostte ik mezelf met snoep om mijn ontevreden gevoel weg te eten.

Omdat ik niet zo lang ben (1,58 m), waren de kilo's die ik aankwam al snel zichtbaar. Mijn kleding begon strakker te zitten en ik kreeg last van maagklachten. Mijn lichaam gaf me een signaal dat ik mijn gezondheid weer prioriteit moest geven. Via een vriendin die ik kende van de sportschool kwam ik in contact met Hakan van Rebuild Body Plan. Nu, na 9 maanden training bij Rebuild Body Plan, ben ik al 7 kilo kwijt! In het begin was ik iets minder strikt, maar zodra je resultaat begint te zien, krijg je ook meer motivatie om een tandje bij te zetten. Het fijne is dat je af en toe een 'cheatmeal' mag hebben en verder zijn het gewoon normale boodschappen die je in elke supermarkt kunt vinden. Lekker makkelijk!

In eerste instantie hoopte ik gewoon af te vallen, maar nu ik weer actief aan het trainen ben, wil ik mezelf nieuwe doelen stellen. Mijn vetpercentage is nu 13%, dus ik ben al aardig droog. Nu wil ik voor het eerst proberen om in de winter periode te 'bulken' om mijn lichaamsvorm beter te accentueren. Hoewel het eng kan zijn omdat ik nog steeds de angst heb om weer aan te komen, weet ik dat Hakan me zowel mentaal als fysiek kan coachen. Dat is het mooie van een personal trainer. Ik voel me veel fitter en heb zoveel meer energie! Geen fysieke klachten meer! Sinds deze maand ben ik ook begonnen met het gebruik van de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition op advies, en ik merk dat mijn spieren beter zichtbaar worden en mijn herstel sneller verloopt. Ik geniet van het sporten en kijk er elke keer weer naar uit. Voor mij mag het bikiniseizoen wel beginnen!

Ik ben inmiddels al 4 jaar trouw aan Rebuild Body Plan en de begeleiding van Hakan. De combinatie van het persoonlijke voedingsplan en de effectieve trainingen hebben mijn leven positief veranderd. Met de toevoeging van de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition heb ik mijn fysieke en mentale doelen kunnen bereiken. Ik voel me sterker, gezonder en zelfverzekerder dan ooit tevoren. Ik ben dankbaar voor de ondersteuning en coaching van Hakan en het team van Rebuild Body Plan, en ik kan niet wachten om te zien

 

MAAIKE DIRKSEN- 26 JAAR- AMERSFOORT

Ik was lange tijd niet tevreden over mijn lichaam, ondanks dat ik keihard trainde. Het leek alsof ik maar niet kon aankomen, en hoeveel moeite ik ook deed, er gebeurde gewoon niets. Ik voelde me gefrustreerd en onzeker over mijn uiterlijk. Gelukkig kreeg ik een waardevolle tip van mijn personal trainer uit Amersfoort. Hij raadde me aan om naar Hakan te gaan, vanwege zijn indrukwekkende resultaten bij andere mensen.

Met een sprankje hoop en nieuwsgierigheid ging ik naar Hakan, en daar ben ik nu ontzettend blij mee. Dankzij zijn begeleiding en de krachtige supplementen van Rebuild Nutrition heb ik een geweldige transformatie doorgemaakt. Vooral mijn benen en billen zijn enorm verbeterd en ik voel me zelfverzekerder dan ooit tevoren.

Ik was ook geïnspireerd door de mooie resultaten die ik op Instagram zag van anderen die de supplementen van Rebuild Nutrition gebruikten. Ik trainde veel, maar er leek niets te veranderen. Sterker nog, ik werd alleen maar dikker. Het was ontmoedigend, maar ik gaf niet op. Gelukkig bracht de combinatie van de juiste voedingsplannen, trainingsplannen en de supplementen van Rebuild Nutrition de verandering waar ik naar op zoek was.

In een relatief korte tijd zag ik mijn lichaam veranderen. Ik kreeg meer spiermassa en verloor veel vet. Mijn energieniveau steeg en ik voelde me fitter dan ooit tevoren. Het voelde als een overwinning. Maar ik ben nog niet klaar. Ik ben vastbesloten om door te gaan en mijn doelen verder te overtreffen.

Wat ik vooral waardeer aan het programma is de nauwkeurige opvolging. Metingen worden elke maand gedaan, waardoor ik mijn voortgang objectief kan zien en mijn sterke punten kan identificeren. Deze metingen helpen me om mijn voedings- en trainingsplannen aan te passen op basis van mijn individuele behoeften. Het geeft me een stok achter de deur en motiveert me om door te gaan, zelfs als het even moeilijk wordt.

Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet en de krachtige supplementen van Rebuild Nutrition heb ontdekt. Samen met de voedingsplannen en de professionele begeleiding van Hakan heb ik niet alleen mijn lichaam getransformeerd, maar ook mijn zelfvertrouwen en algemeen welzijn verbeterd. Ik kijk met enthousiasme naar de toekomst, vol vertrouwen dat ik mijn doelen zal bereiken en een gezonde, fitte levensstijl zal behouden.