resultaten pagina 16

KOEN IN HET HOUT- 50 JAAR- HAARLEM

Ik ben eind 2014 begonnen bij Hakan omdat ik veel te DIK en 136 KG was geworden en hierdoor last kreeg van allerlei gewrichten en regelmatig rugpijn had i.v.m. mijn lengte, nl 2.01m
Ik was gestopt met roken en omdat je stofwisseling veranderd wilde ik dit op een andere manier aanpakken.
Uit eerdere stoppogingen heb ik ervaren dat je heel snel vele kilo’s aankomt door te stoppen met roken.
Ik heb vroeger veel in de sportschool geprobeerd met cardio af te vallen maar daar bereik je niet veel resultaat mee. 

Ik ben bij Rebuild Body Plan gekomen via een advertentie op Facebook.
Op advies van een vriend van mij, Mustafa Tanriverdi. 

Ik heb een coach in de handen genomen omdat die mij kon motiveren, het is heel erg moeilijk om over de streep getrokken te worden.
Ik ben er zeker 2 jaar intensief mee bezig geweest met het voedingsplan wat Hakan mij heeft voorgeschreven maandelijks
Mijn verwachting is volledig waargemaakt en al mijn vrienden en kennissen reageren zeer enthousiast!
In het begin zag ik heel erg op tegen de discipline die werd gevraagd en de hoeveelheid eten die ik per dag moest nuttigen.
Het lastigste in dit proces was het stoppen met suikers te gebruiken zoals de biertjes in het weekend en het snoepen zoals regelmatig versgebakken vis eten en snackbar bezoekjes in de avond of een zak chips etc.
In eerste instantie had ik een voedingsplan icm oefeningen voor in de sportschool, maar omdat ik op het moment dat ik begon bij Hakan zo’n 10 uur per dag werkte en ook nog voor mijn zieke moeder zorgde na mijn werk geen tijd meer had om te gaan sporten.

Toen had Hakan een aantal voedingsplannen voor mij gemaakt om zonder sporten af te vallen, door veel te eten afvallen, wat wil je nog meer……..LOL
Ik weeg nu 106 KG en AL JAREN STABIEL, voel mij ontzettend gelukkig hierdoor, ik ben van plan binnenkort naar de sportschool te gaan om wat spiermassa op te bouwen en wat aan mijn conditie te gaan doen.
Doordat ik nu veel lichter ben ik gemotiveerd omdat te gaan doen!!
Mijn verwachting is volledig waargemaakt en al mijn vrienden en kennissen reageren zeer enthousiast!

 

MUSTAFA SENGUL- 20 JAAR- ROOSENDAAL
⁣⁣

Op 15 juni 2020 nam ik een belangrijke beslissing in mijn leven: ik begon mijn reis bij Rebuild Body Plan. Door middel van Instagram kwam ik in contact met Hakan Karakus, en ik wist dat ik een personal trainer nodig had om mijn doelen te bereiken.

De reden achter mijn keuze om met een personal trainer te werken was simpelweg omdat ik mijn motivatie verloor en niet wist welke stappen ik moest nemen om succesvol af te vallen. Maar nu, na 6 maanden, kan ik met trots zeggen dat ik al meer resultaten heb behaald dan ik ooit had durven dromen - maar liefst 32 kg! Deze indrukwekkende prestatie is te danken aan het op maat gemaakte voedings- en trainingsplan dat speciaal voor mij is samengesteld, mijn immense discipline en het gebruik van de supplementen van Rebuild Nutrition.

De veranderingen die ik heb doorgemaakt, gaan veel verder dan alleen het getal op de weegschaal. Het kopen van kleding is nu een plezierige ervaring geworden, omdat ik me zekerder en comfortabeler voel in mijn eigen huid. Mijn energieniveau is enorm gestegen, en ik kan nu veel meer aan. De zichtbare resultaten die ik heb behaald, motiveren me om door te blijven gaan en nooit op te geven. In het verleden gaf ik snel op als ik niet onmiddellijk resultaat zag, maar nu begrijp ik dat geduld en volharding de sleutels zijn tot succes.

Mijn omgeving reageert buitengewoon positief op mijn transformatie. Van vrienden en familie tot collega's en kennissen, iedereen merkt de veranderingen op en complimenteert me met mijn prestaties. Sommige mensen zijn zelfs zo verbaasd dat ze me vragen of ik een maagverkleining heb ondergaan. Maar nee, ik heb geen operaties gehad. Ik heb keihard gewerkt om dit te bereiken. Ik heb geleerd wat ik eet, wanneer ik het eet en hoe ik mijn lichaam de juiste brandstof geef. Deze kennis is nu een onbewuste gewoonte geworden, een levensstijl die ik met trots kan volhouden.

Mijn reis bij Rebuild Body Plan heeft mijn leven voorgoed veranderd. Ik ben niet alleen afgevallen, maar ik heb ook mijn zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen vergroot. Ik heb bewezen dat het mogelijk is om je doelen te bereiken, zelfs als ze onbereikbaar lijken. Met de professionele begeleiding, hoogwaardige supplementen en onvoorwaardelijke steun van het team van Rebuild Body Plan, heb ik bewezen dat ik alles kan bereiken wat ik wil. Mijn reis gaat door en ik kijk ernaar uit om nog meer positieve veranderingen te ervaren.

 

 

HALIL ULUMAN- 30 JAAR- DEN-BOSCH
⁣

Ik kwam toevallig terecht bij Rebuild Body Plan via Instagram, en in maart 2020 besloot ik de uitdaging aan te gaan. Als eigenaar van een taxibedrijf had ik een zittend beroep en at ik voornamelijk fastfood op onregelmatige tijden. Dit begon zijn tol te eisen op mijn lichaam, met vermoeidheid en gewichtsschommelingen als gevolg.

Tijdens het intakegesprek gaf ik aan dat ik tevreden zou zijn met een streefgewicht van 100 kilo. Maar tot mijn verbazing zei Hakan dat 85 kilo ook mogelijk was. Ik kon bijna niet geloven dat dit haalbaar was!

We begonnen met het integreren van een op maat gemaakt voedingsplan en trainingsplan in mijn dagelijks leven. Hakan stelde een voedingsplan op dat specifiek was afgestemd op mijn doelen en behoeften. Het was even wennen om mijn eetgewoonten drastisch te veranderen, maar ik merkte al snel de positieve effecten op mijn energieniveau en gewicht.

Het trainingsplan was eveneens op maat gemaakt, afgestemd op mijn niveau en doelen. Hakan begeleidde me bij elke trainingssessie en motiveerde me om het beste uit mezelf te halen. De combinatie van krachttraining en cardio zorgde voor een effectieve vetverbranding en spieropbouw.

Naast het voedings- en trainingsplan, maakte ik ook gebruik van de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition. Deze supplementen ondersteunden mijn lichaam tijdens het traject en zorgden voor een optimaal herstel en spiergroei.

Mijn levensstijl is compleet veranderd, en ik ben ook veranderd, zowel mentaal als fysiek. Mijn gewicht is nu stabiel en ik voel me veel energieker en beter in mijn vel. Het is geweldig om te zien hoe mijn lichaam en geest positief zijn getransformeerd dankzij het voedingsplan, trainingsplan en de hoogwaardige supplementen.

Dit traject heeft me in totaal 12 maanden gekost, maar elke minuut en elke inspanning was het waard. Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet, en 2020 heeft voor mij op deze manier een prachtige wending gekregen. Ook mijn twee broers zijn begonnen bij Hakan, en ik weet zeker dat zij er geen spijt van zullen krijgen. Dit bewijst maar weer dat het ogenschijnlijk onmogelijke mogelijk kan worden als je ervoor gaat!

 

MARUSCHKA SMANS- 21 JAAR- DORST

Ik was altijd onzeker over mijn lichaam en voelde me niet fit. Ik wilde verandering, maar wist niet precies waar ik moest beginnen. Op een dag hoorde ik van vrienden over Rebuild Nutrition, een supplementenlijn die gekoppeld was aan een geweldig fitnessprogramma genaamd Rebuild Body Plan, ontwikkeld door de getalenteerde coach Hakan.

Ik was nieuwsgierig en besloot om meer te weten te komen. Na wat onderzoek was ik onder de indruk van de positieve resultaten die mensen behaalden met Rebuild Body Plan. De combinatie van deskundige begeleiding, hoogwaardige supplementen en persoonlijke ondersteuning sprak me enorm aan.

Ik nam de moed bij elkaar en besloot contact op te nemen met Rebuild Body Plan. Ik had een eerste gesprek met Hakan, de oprichter, en hij stelde me meteen op mijn gemak. Hij luisterde naar mijn doelen, mijn onzekerheden en mijn wensen. Samen creëerden we een plan op maat dat perfect bij mijn behoeften en levensstijl paste.

Het Rebuild Body Plan was zo veel meer dan alleen maar een fitnessprogramma. Het was een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Hakan gaf me niet alleen trainingsschema's en voedingsadvies, maar hij was er ook om me te motiveren en mijn zelfvertrouwen te vergroten. Hij begreep mijn onzekerheden en hielp me stap voor stap om ze te overwinnen.

Een belangrijk onderdeel van mijn transformatieproces was het gebruik van de supplementen van Rebuild Nutrition. Deze supplementen waren van ongeëvenaarde kwaliteit en ondersteunden mijn lichaam op verschillende manieren. Ik merkte al snel dat mijn energieniveau toenam en mijn hersteltijd verbeterde. De Rebuild Nutrition-producten gaven me net dat extra zetje om mijn doelen te bereiken.

Gedurende mijn reis bij Rebuild Body Plan voelde ik me gesteund door een geweldige gemeenschap van gelijkgestemde mensen. Ik ontmoette andere deelnemers die hun eigen transformaties doormaakten en we inspireerden elkaar om door te zetten, zelfs op de moeilijke dagen. Het voelde als een familie waarin iedereen elkaar aanmoedigde en ondersteunde.

Na enkele maanden van consistent trainen, gezonde voeding en het gebruik van Rebuild Nutrition-supplementen begon ik veranderingen in mijn lichaam op te merken. Ik voelde me sterker, fitter en zelfverzekerder dan ooit tevoren. Mijn lichaam begon te transformeren en ik zag dat mijn inspanningen vruchten afwierpen.

Maar het ging niet alleen om het fysieke aspect. Het Rebuild Body Plan had ook een diepgaand effect op mijn mentale welzijn. Ik leerde mezelf beter kennen, ontwikkelde discipline en kreeg meer zelfvertrouwen. Ik realiseerde me dat ik tot veel meer in staat was dan ik ooit had gedacht.

Nu, wanneer ik terugkijk op mijn reis met Rebuild Body Plan, ben ik zo trots op wat ik heb bereikt.