resultaten pagina 2

CELINE VAN OVERBEEK- 29 jaar- Beusichem

Het is geweldig om te horen dat je de stap hebt genomen om bij Rebuild Body Plan te beginnen en dat je nu al zo'n positieve transformatie hebt doorgemaakt! Het is begrijpelijk dat je aanvankelijk twijfels had, maar jouw doorzettingsvermogen heeft duidelijk vruchten afgeworpen.

15 kilo afvallen in slechts 8 maanden is een fantastische prestatie en getuigt van je vastberadenheid en toewijding. Het is geweldig om te zien hoe deze veranderingen je niet alleen fysiek, maar ook emotioneel hebben beïnvloed. Het is belangrijk om trots te zijn op jezelf voor de inzet en het harde werk dat je hebt geleverd.

De juiste begeleiding op het gebied van voeding, supplementen en de stok achter de deur zijn essentiële factoren die hebben bijgedragen aan jouw succes. Het volhouden van een gezonde levensstijl kan inderdaad uitdagend zijn, maar met de juiste ondersteuning en motivatie kun je blijven groeien en vooruitgaan.

Blijf op de goede weg en bouw voort op het succes dat je al hebt behaald. We zijn er om je te blijven ondersteunen en begeleiden op jouw nieuwe levensstijl.

Jouw verhaal is inspirerend en we kijken ernaar uit om je te helpen bij het bereiken van nog meer geweldige resultaten

 

WILLEMIJN VLOT- 28 jaar- Werkendam

Een afspraak maken bij Rebuild Body Plan is de beste beslissing geweest die ik ooit heb gemaakt!

Vanaf de basisschool worstelde ik al met mijn gewicht. Ik was altijd ‘stevig’ en volgde ook al van kleins af aan verschillende diëten. Elke keer viel ik iets af maar de kilo’s vlogen er ook weer snel aan.

In 2019 kreeg ik een flinke burn-out waardoor er in anderhalf jaar tijd nog eens meer dan 30 kilo bijkwam. In de periode daarna was ik vooral druk met herstellen, mijn bedrijf opzetten en weer de oude Willemijn te worden. En dat is toen ook deels gelukt, ik voelde me weer sterk, mijn bedrijf liep geweldig, maar mijn gewicht was inmiddels zo hoog dat er voor mijn gevoel geen weg meer terug was. Ik had het afvallen dan ook volledig opgegeven.

Totdat ik via een kennis hoorde over Rebuild Body Plan. Ik heb diezelfde dag nog een afspraak bij Hakan gemaakt en kon al snel terecht. We zijn een traject van 2 jaar gestart en dat gaat super! Inmiddels ben ik bijna op de helft van het streefdoel en dat voelt nog steeds onwerkelijk.

De producten en supplementen zijn echt heel fijn! Ik voel me er goed bij en krijg er veel energie van.
Ook merk ik dat mijn mindset wat voeding betreft echt veranderd is, Hakan helpt daar ook super goed bij! Want als ik het soms even niet meer zie zitten dan motiveert hij mij weer om door te gaan.

En ook al heb ik nog wel een lange weg te gaan, soms is het goed om even terug te kijken waar ik vandaan kwam en heel dankbaar te zijn waar ik nu ben!

 

MICHAEL DE HEUS- 28 jaar- Werkendam

Ik heb mij aangemeld bij Rebuild Body Plan, omdat ik graag wilde aankomen en groeien. Ik ben van mezelf altijd al lang en smal geweest en daar moest een einde aan komen vond ik. Tijdens het intakegesprek werd er goed naar mijn wensen geluisterd en werd al snel duidelijk wat het plan moest gaan worden. Meer eten en ook zwaarder trainen. Hakan maakte voor mij voedingsplan, waarbij er iedere maand een check-up zou plaatsvinden.
 
Na het inslaan van al het benodigde voedsel en de Rebuild Nutrition supplementen kon er een begin gemaakt worden aan de reis. Geleidelijk aan begon in te wennen aan m’n nieuwe levensstijl, want dat is het. Het is niet voor een keer of voor even, het is voor de rest van je leven. Stap voor stap merkte ik dat ik meer spiermassa kreeg en dat mijn kracht ook vooruitgang boekte. Door middel van afwisselende periodes van bulken en cutten ben ik steeds meer in droge spiermassa gegroeid en staan we nu aan het einde van deze bulk, met nog 1 maandje te gaan. Hierna zal de cut weer ingezet worden om ook de gewonnen vetmassa omlaag te brengen. Inmiddels zijn we X jaar verder en heb ik een mooie progressie gemaakt. Door de verandering die ik zowel fysiek als mentaal heb doorgemaakt zit ik beter in mijn vel en voel ik mijzelf ook zelfverzekerder.
 
Nu klinkt het bovenstaande misschien alsof het allemaal heel gemakkelijk ging, zonder enige moeite. Maar dat ging het zeker niet. Zo is er ook een hele moeilijke periode geweest, waarbij ik erover na heb gedacht om te stoppen. Dit kwam doordat ik zelf niet lekker in mijn vel zat, waardoor ook de resultaten uitbleven. Dit leidde tot een vicieuze cirkel, waar ik niet uit kwam. Hakan heeft mij na een hard maar goed ‘eye-opener’ gesprek weer de juiste richting op weten te krijgen. Hierna was ik alleen nog maar meer gemotiveerd! Het hoeft niet allemaal perfect te gaan, dat kan ook niet… Het belangrijkste is dat je jezelf overal vol voor inzet en er alles aan doet om het zo goed mogelijk te doen.

- Stop making it your dream... Start making it your reality, by having a plan.

 

WILMA PALMEN- 60 jaar- Den Bosch

2 jaar later.....

Oktober 2020 ben ik geconfronteerd met borstkanker. Een borstbesparende operatie en bestralingen waardoor mijn toch al niet te beste conditie volledig instortte, hebben gemaakt dat ik het roer omgegooid heb. Eind januari 2021 
via mijn dochter bij Hakan terecht gekomen en gestart met programma van Rebuild Body Plan.

2 jaar met ups en downs, gevecht tussen body en mind om vooral mijn balans te hervinden. Een lichaam wat niet doet wat het hoofd wil en een hoofd wat niet doet wat het lichaam aangeeft. 

Positief in het leven staand bereik ik wat ik wil bereiken. Een lichaam wat sterker geworden is door afvallen, veel bewegen en Voedingsplannen op maat. En een mind die balans terugvind door o.a.  yoga en coaching op mentaal/spiritueel vlak. 

Ik heb de goede mensen getroffen die me geholpen hebben in deze levensveranderende transformatie. 

Dank aan Hakan, jouw ondersteuning en advies maar ook jouw begrip als het even wat minder goed liep met dat afvallen. En het 2 jarig onderhoudsprogramma waar ik nu mee gestart ben zullen me zeker helpen om ook die laatste sprint te pakken maar vooral niet terug te vallen. 

Dank ook aan mijn coach Sanne voor de mentaal/spirituele ondersteuning.

En wat ben ik TROTS op mezelf. 
Ik leef, geniet en voel me fantastisch!!!