resultaten pagina 3

RICK VOOR DEN DAG- 25 jaar- Werkendam

Ik herinner me nog goed hoe ik anderhalf jaar geleden bij Rebuild Body Plan begon. Op dat moment besefte ik dat ik een duwtje in de rug nodig had om mijn doelen te bereiken. Ik miste de discipline om mijn levensstijl aan te passen en te gaan sporten. Maar toen ik de stap zette en startte bij Rebuild Body Plan, veranderde alles voor mij.

Ik leefde een bourgondisch leven en het idee om dat grotendeels achter me te laten, vond ik in het begin best lastig. Maar nu ik bezig ben, het voedingsplan volg en elke dag mijn shakes van Rebuild Nutrition neem, merk ik dat het perfect te combineren is zonder aan te komen.

Bij de intake gaf ik aan tevreden te zijn als ik zou zakken naar 100kg, maar tot mijn verbazing weeg ik nu slechts 78kg. Het is het dubbele van wat ik had verwacht!

Deze verandering heeft me zoveel meer zelfvertrouwen gegeven. Ik voel me nu veel fitter, waardoor ik zelfs weer op nationaal niveau aan het karten ben. Mijn prestaties gaan door het dak en ik voel me trots, net als de mensen om me heen. En laten we niet vergeten, ik toost op mijn succes met een heerlijke shake!

Bij Rebuild Body Plan hebben ze me geholpen om deze geweldige resultaten te bereiken. Hun deskundige begeleiding, persoonlijke voedingsplan en hoogwaardige supplementen hebben echt het verschil gemaakt. Ik kan het iedereen aanraden die net als ik een steuntje in de rug nodig heeft om zijn doelen te bereiken. Geloof me, het is het allemaal waard!

Maak vandaag nog de keuze voor verandering en investeer in jezelf bij Rebuild Body Plan. Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken en hoeveel beter je je zult voelen. Ik ben het levende bewijs!

 

FRANS REPI- 61 jaar- Oosterhout

Op mijn 61e had ik nooit gedacht dat ik nog zo fit zou kunnen zijn. Maar wat blijkt? Niet alleen ik, maar ook mijn vrouw, zoon en dochter hebben dit avontuur samen met mij aangegaan bij Rebuild Body Plan. En wat een transformatie hebben we doorgemaakt! We voelen ons allemaal gezonder en zitten weer lekker in ons vel. En het mooie is, dit hebben we bereikt binnen slechts 12 weken, zonder zelfs maar te sporten. Hoe hebben we dat voor elkaar gekregen? Dankzij het voedingsplan in combinatie met de geweldige supplementen van Rebuild Nutrition.

Het geheim zit 'm in het volgen van het voedingsplan. Het vergt discipline, maar het is het meer dan waard. En ja, een oliebol maakt geen deel uit van dat plan, maar gelukkig betekent dat niet dat we niet meer kunnen genieten van lekkere dingen in het leven. Het gaat om de juiste balans vinden en bewuste keuzes maken.

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat Rebuild Body Plan ons leven heeft veranderd. Op onze leeftijd dachten we misschien dat het te laat was om nog zulke geweldige resultaten te behalen, maar niets is minder waar. We hebben bewezen dat het nooit te laat is om aan je gezondheid te werken en je leven ten goede te veranderen.

Dus, als jij ook op zoek bent naar een gezondere levensstijl en een fitte toekomst, dan raad ik je ten zeerste aan om de stap te zetten en te investeren in jezelf bij Rebuild Body Plan. Met hun deskundige begeleiding, persoonlijke voedingsplan en hoogwaardige supplementen kun jij ook jouw eigen succesverhaal schrijven. Wacht niet langer en neem vandaag nog de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven!

 

DANNY GROENEVELD- 51 JAAR- WERKENDAM

Ik voel me veel fitter en ben ik trots op mijn prestaties. Ik heb maar liefst 18 cm van mijn buikomvang verloren en ik zit nu veel beter in mijn vel. Het beste van alles is dat ik deze reis samen met mijn vrouw ben begonnen, en we hebben elkaar enorm gesteund en gemotiveerd.

Het is geweldig om te ervaren hoe mijn kleding beter past en ik niet langer oversized kleding hoef te dragen. Ik voel me zelfverzekerd en comfortabel in mijn eigen lichaam. Het is een geweldig gevoel om me niet langer ongemakkelijk te voelen in mijn kleding, maar juist trots te zijn op de vooruitgang die we hebben geboekt.

Naast de zichtbare veranderingen, heb ik ook gemerkt dat mijn slaapkwaliteit enorm is verbeterd. Ik word nu elke ochtend uitgerust wakker en voel me klaar om de dag vol energie te beginnen. Dit heeft een positieve invloed gehad op mijn productiviteit en algehele welzijn.

Natuurlijk zijn er nog steeds uitdagingen, vooral wanneer we ons in het buitenland bevinden. Het is verleidelijk om te zwichten voor verleidelijk eten, zoals worstenbroodjes, vooral als er altijd wel iemand jarig is of er iets te vieren valt. Maar dankzij de coaching die ik van Hakan heb ontvangen, heb ik geleerd hoe ik dergelijke verleidingen kan weerstaan. Hij heeft me voorzien van strategieën en tips om moeilijke situaties het hoofd te bieden en mijn gezonde levensstijl te behouden, zelfs als ik geconfronteerd word met verleidelijk voedsel.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe perfect de coaching van Hakan voor mij werkt. Hij begrijpt mijn doelen en mijn struikelblokken en hij biedt altijd de juiste begeleiding en ondersteuning. Dankzij hem is het veel makkelijker geworden om dingen af te slaan die niet bijdragen aan mijn gezondheid en welzijn.

Ik ben trots op wat ik heb bereikt, maar ik weet dat ik nog steeds veel te leren en te groeien heb. Ik kijk uit naar de volgende fase van mijn reis, waarin ik mijn gezonde levensstijl verder zal ontwikkelen en mijn doelen zal blijven nastreven. Met de hulp van Hakan en mijn eigen vastberadenheid weet ik dat ik mijn beste zelf kan worden.

Het voelt goed om weer contact op te nemen met Hakan en mijn volgende stappen met hem te bespreken. Ik weet dat hij me zal blijven motiveren en uitdagen om het beste uit mezelf te halen. Samen met mijn vrouw zal ik blijven werken aan een gezonde en gelukkige toekomst, waarin we ons lichaam en geest in harmonie houden.

 

JEFFREY KANT- 26 jaar- Sleeuwijk

Sinds april 2022 ben ik onderdeel geworden van de vele mensen die hun nieuwe levensstijl zijn begonnen bij Rebuild Body Plan. Ik besloot deze stap te zetten omdat ik merkte dat ik het in mijn eentje niet voor elkaar kreeg, en ik behoefte had aan iemand met de juiste kennis, begeleiding en supplementen om me vooruit te helpen.

Nu, na 8 maanden, is de fysieke verandering duidelijk te zien op mijn foto's, waar ik ontzettend trots op ben. Maar wat mensen niet zien, zijn de bijkomende voordelen die ik heb ervaren. Ik zweet veel minder snel, voel me aan het einde van de dag niet meer uitgeput en slaap 's nachts aan één stuk door. Daarnaast is de last die ik aan mijn voeten had, bijna volledig verdwenen.

Mijn verwachtingen waren dat Rebuild Body Plan me in de goede richting zou duwen, en dat heeft het zeker gedaan. Ik begon al snel resultaat te zien, wat me enorm motiveerde om vol te blijven houden.

In het begin had ik mijn twijfels, vooral omdat ik bang was constant honger te hebben. Maar door het eten in vrij korte tussenpozen toe te staan, viel dit enorm mee. Bovendien hebben de supplementen geholpen om mijn hongergevoel te onderdrukken en me de nodige energie te geven. Het is natuurlijk niet gemakkelijk om je levensstijl volledig om te gooien, maar als je ziet waarvoor je het doet, zet je je er volledig voor in. Ik zeg nu steeds gemakkelijker 'nee' tegen verleidingen.

Mijn omgeving begrijpt dit en reageert heel positief. Ik krijg van iedereen goede reacties en ze zijn enorm trots op me. Dit geeft me weer ontzettend veel motivatie om door te blijven gaan en alles te geven!

Als jij ook wilt ervaren wat Rebuild Body Plan voor jouw nieuwe levensstijl kan betekenen, kan ik je alleen maar aanmoedigen om de stap te zetten. Met de juiste begeleiding, persoonlijke voedingsplannen en hoogwaardige supplementen kun jij ook jouw eigen succesverhaal creëren. Geloof in jezelf en investeer in een gezondere en gelukkigere toekomst!