resultaten pagina 6

RAJEEV ALVAREZ-40 JAAR- ROTTERDAM

Ik was altijd moe, niet fit en ontevreden over mijn lichaam. Ondanks dat ik veel trainde, gebeurde er niets en leek ik alleen maar dikker te worden. Totdat ik op Instagram mooie resultaten zag van mensen die gebruikmaakten van Rebuild Body Plan. Ze hadden in korte tijd veel spiermassa opgebouwd en veel vet verloren. Ik besloot het ook een kans te geven.

Ik begon met het volgen van het voedingsplan en trainingsplan van Rebuild Body Plan. Het was niet altijd gemakkelijk, maar ik hield vol. Na 12 maanden zag ik ongelooflijke veranderingen in mijn lichaam. Ik had veel spiermassa opgebouwd en het overtollige vet was verdwenen. Ik was eindelijk tevreden met mijn lichaam.

Wat het nog beter maakte, waren de krachtige supplementen van Rebuild Nutrition. In combinatie met de voedingsplannen en de maandelijkse metingen werkte dit super goed voor mij. Ik voelde me energieker en sterker dan ooit tevoren.

Nu ik mijn doelen heb bereikt, heb ik besloten om door te gaan met een onderhoudsplan van Rebuild Body Plan. En het beste van alles is dat het me slechts 1/3 van het geld per maand kost in vergelijking met het oorspronkelijke plan.

Ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen om met Rebuild Body Plan en Rebuild Nutrition te werken. Mijn transformatie is ongelooflijk en ik kan niet wachten om nog meer vooruitgang te boeken. Als jij ook moe bent, niet fit bent en niet tevreden bent met je lichaam, raad ik je ten zeerste aan om Rebuild Body Plan een kans te geven. Het heeft mijn leven veranderd en ik weet zeker dat het ook jou kan helpen om jouw doelen te bereiken.

 

WIM VERSLUIS- 59 JAAR- WERKENDAM

1,5 jaar geleden nam ik een belangrijke beslissing: ik besloot het roer om te gooien en mijn gezondheid serieus te nemen. Ik was niet tevreden met hoe ik me voelde en wist dat ik iets moest veranderen. Bovendien was ik afhankelijk van medicatie die verband hield met mijn overgewicht, waaronder tabletten voor een te hoge bloeddruk en cholesterol.

Ik besloot me aan te sluiten bij Rebuild Body Plan, waar ik een persoonlijk voedingsplan kreeg samen met de supplementen van Rebuild Nutrition, waaronder de 2x fatburner en cla. Hoewel ik niet trainde, begon ik al snel resultaten te zien na het aanpassen van mijn voeding.

Het gewicht begon eraf te smelten en ik merkte al snel positieve veranderingen. Ik sliep beter 's nachts en voelde me gedurende de dag minder vermoeid. Ik had meer energie en voelde me sterker dan ooit tevoren. Maar er was meer: mijn gezondheid begon ook aanzienlijk te verbeteren.

Het was een grote verrassing toen ik ontdekte dat ik minder medicatie hoefde te gebruiken. Mijn cholesteroltabletten werden gehalveerd en ik hoefde slechts één bloeddruktablet per dag in te nemen, in plaats van de vier die ik eerder nodig had. Dit was een enorme overwinning voor mij en een bewijs van de positieve impact die mijn nieuwe levensstijl had.

Ik kan met trots zeggen dat ik inmiddels 24 kilogram ben afgevallen. Mijn zelfvertrouwen is toegenomen en ik voel me geweldig. Ik ben zo dankbaar dat ik de stap heb genomen om te investeren in mijn gezondheid en ik kan Rebuild Body Plan ten zeerste aanbevelen.

Dit avontuur heeft me geleerd dat het nooit te laat is om een verandering door te voeren. Met de juiste begeleiding en de juiste mindset kunnen we onszelf transformeren en onze gezondheid verbeteren. Ik kijk vol vertrouwen naar de toekomst, wetende dat ik mijn gezondheid in eigen handen heb genomen en dat ik nog veel meer geweldige resultaten zal behalen.

 

CHRIS HARDENBERG- 39 JAAR- DORDRECHT

In het begin van 2022 voelde ik me echt opgeblazen en zat ik vast in een patroon van 's avonds op de bank zitten met allerlei lekkernijen. Ik merkte dat ik snel moe was en eenmaal op de bank had ik nergens meer zin in. Ik wist dat er iets moest veranderen om me weer lekkerder in mijn vel te voelen, en mijn gedachten gingen meteen uit naar Hakan van Rebuild Body Plan, vanwege de geweldige resultaten die hij boekt. Ik plande meteen een afspraak in.

Na ons gesprek was ik direct enthousiast en begon ik meteen aan de slag. In de eerste twee maanden alleen al ben ik 6 kilo afgevallen en is mijn vetpercentage met 6,4% gedaald, van 21,5% naar minder dan 15%! Ik voelde me al snel lichamelijk veel beter en besloot ook gelijk weer te beginnen met fitness.

Nu, 6 maanden verder, kan ik trots zeggen dat ik mijn eerste doel heb bereikt: een vetpercentage van minder dan 10%! Ik ben echt blij met deze prestatie en het motiveert me om nog harder te werken. Ik kijk nu al uit naar de komende 6 maanden, waarin ik een nieuw voedingsplan zal volgen en een aangepast trainingsschema zal hanteren. Mijn uiteindelijke doel is om gezond en fit te zijn in een lichaam waarin ik me fijn voel.

Ik ben enorm dankbaar voor de begeleiding en ondersteuning die ik krijg van Hakan en het team van Rebuild Body Plan. Ze hebben me geholpen mijn mindset te veranderen en de discipline te vinden om mijn doelen te bereiken. Ik heb geleerd dat het mogelijk is om mijn levensstijl te veranderen en dat ik de controle heb over mijn gezondheid en welzijn. Ik kijk vol vertrouwen naar de toekomst en weet dat ik met de juiste mindset en inzet mijn ultieme doelen zal bereiken.

 

FARID BICANE- 35 JAAR- DEN-BOSCH

Als horeca ondernemer werk ik keihard tot in de vroege uurtjes. Helaas merkte ik dat mijn ongezonde eetgewoonten en regelmatige drankgebruik zijn tol begonnen te eisen op mijn lichaam. De vermoeidheid sloeg overdag toe en ik had niet genoeg energie om volop te genieten van mijn tijd met mijn twee prachtige dochters. Als jonge vader wilde ik dit niet langer accepteren.

Ik besloot het heft in eigen handen te nemen en koos voor Rebuild Body Plan, dé sleutel tot mijn succesverhaal. Onder begeleiding van Hakan, een ervaren en deskundige personal trainer, kreeg ik een op maat gemaakt voedingsplan dat perfect aansloot bij mijn drukke levensstijl. Gecombineerd met intensieve trainingssessies en hoogwaardige supplementen, boekte ik in korte tijd ongelooflijke resultaten.

Ik maakte bewust tijd vrij overdag om te trainen en 's avonds hield ik me strikt aan het voedingsplan. Wat begon als een uitdaging, groeide al snel uit tot een levensstijl. Ik voelde me niet alleen fitter en energieker dan ooit tevoren, maar ik kon ook meer quality time doorbrengen met mijn dochters, zonder dat vermoeidheid mij in de weg stond.

Ik ben enorm dankbaar voor Hakan en het hele team van Rebuild Body Plan. Dankzij hun commerciële aanpak en expertise heb ik niet alleen mijn persoonlijke doelen bereikt, maar ook mijn rol als vader met volle teugen kunnen omarmen. Mijn transformatie heeft niet alleen mijn leven veranderd, maar heeft ook mijn passie voor gezondheid en welzijn versterkt. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat Rebuild Body Plan een investering in mezelf was die zich dubbel en dwars heeft terugbetaald!

 

CHRISTEL GEERTS- 39 JAAR- BREDA

Ontdek het verschil tussen foto 1 en foto 2! Een jaar geleden twijfelde ik nog of ik foto 1 zou delen, omdat het ongetwijfeld een van de meest onflatteuze foto's was die ik had. Maar vandaag deel ik het met trots, want het laat zien wat er mogelijk is als je onder begeleiding staat van Rebuild Body Plan. Met persoonlijke training en een goed voedingsplan heb ik mijn leven compleet veranderd.

Bij Rebuild Body Plan draait het niet om diëten, maar om het omarmen van een nieuwe levensstijl. Het heeft me gestimuleerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan en mezelf te overtreffen. En ik sta nu op het punt om nog meer geweldige doelen te bereiken!

Op 12 september begin ik met een borstcrawl cursus, waar ik enthousiast naar uitkijk. Het is geweldig om te zien hoe mijn fysieke en mentale kracht is toegenomen dankzij de begeleiding van Rebuild Body Plan. Ik voel me sterker, zelfverzekerder en vol energie om mijn grenzen te verleggen.

En er staat nog een ander groots moment voor de deur: na 35 jaar neem ik afscheid van een oude vriend, de sigaret. Met de ondersteuning en motivatie van Rebuild Body Plan ben ik klaar om deze gezonde keuze te maken en mijn longen te bevrijden van de rook.

Deze reis is meer dan alleen een transformatie van mijn uiterlijk. Het is een transformatie van mijn hele leven, waarin ik mijn gezondheid en welzijn prioriteit geef. Rebuild Body Plan heeft me geleerd dat ik de kracht heb om mijn doelen te bereiken en mijn potentieel te realiseren.

Ik ben dankbaar voor de professionele begeleiding, het inspirerende team en de waardevolle steun die ik ontvang bij Rebuild Body Plan. Ik kan met trots zeggen dat ik mijn leven op een positieve manier heb veranderd en ik kijk uit naar de volgende fase van mijn reis.