resultaten pagina 7

JOS GROENENDAAL- 48 JAAR- SCHIJNDEL

Ik wil graag mijn persoonlijke succesverhaal delen over mijn reis met Rebuild Body Plan. Toen ik begon met fitness, was ik gefrustreerd omdat ik geen vooruitgang boekte in het opbouwen van spiermassa en het verlagen van mijn vetpercentage. Ik wist dat ik hulp nodig had en besloot contact op te nemen met Rebuild Body Plan, een gerenommeerd programma dat geweldige resultaten behaalt.

Onder begeleiding van Hakan, de deskundige trainer van Rebuild Body Plan, heb ik geleerd hoe ik mijn trainingen kan optimaliseren en mijn voedingsschema kan aanpassen. Hakan heeft me laten zien hoe belangrijk het is om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen en de kracht van de juiste supplementen te benutten. Door zijn begeleiding ben ik erin geslaagd om maar liefst 13 kg aan spiermassa op te bouwen en mijn vetpercentage te verlagen van 20% naar een indrukwekkende 9%.

Wat ik vooral waardeer aan Rebuild Body Plan is dat ze niet alleen focussen op uiterlijke resultaten, maar ook op het verbeteren van je algehele gezondheid en welzijn. Ik voel me nu fitter en energieker dan ooit tevoren. Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid, en ik ben trots op wat ik heb bereikt.

Het succes dat ik heb behaald met Rebuild Body Plan is niet alleen te danken aan de trainingsadviezen en voedingsschema's, maar ook aan de voortdurende motivatie en ondersteuning van het team. Ze zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden, aanpassingen te doen en je te helpen bij eventuele obstakels die je tegenkomt.

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat Rebuild Body Plan mijn leven heeft veranderd. Als je serieus bent over het behalen van je fitnessdoelen en het verbeteren van je algehele welzijn, raad ik je ten zeerste aan om deel te nemen aan dit programma. Het is echt de investering waard.

 

EVELIEN LUYKX- 39 JAAR- OOSTERHOUT

Ik herinner me nog goed hoe ik werd geïnspireerd door het verhaal van een vriendin die fantastische resultaten behaalde bij Rebuild Body Plan. Haar transformatie motiveerde me enorm, en na het zien van de succesverhalen van andere cliënten wist ik dat het tijd was om zelf ook in actie te komen. Ik besefte dat mijn huidige patroon en levensstijl doorbroken moesten worden.

Het is nu al zes maanden geleden sinds ik de moedige stap heb gezet om met Rebuild Body Plan te beginnen, en ik voel me nu ongelooflijk fit en actief. Mijn slaapkwaliteit is enorm verbeterd, en woorden schieten tekort om de positieve impact van dit proces op mijn lichaam te beschrijven. Je voelt je in alle opzichten beter, en dat straal je ook uit. De afgelopen maanden zijn boven mijn verwachtingen verlopen.

Mijn oorspronkelijke doel was om fitter en energieker te worden, en het is fantastisch dat ik daarnaast ook nog kilo's ben kwijtgeraakt. Het was wel even wennen om te stoppen met het eten van suikers en het verminderen van koolhydraten. Ik moest omschakelen naar een lichter ontbijt dan ik gewend was. Gelukkig maakte het gebruik van de Rebuild Nutrition Fat Burner dit proces moeiteloos.

De mensen in mijn omgeving zijn ontzettend trots op wat ik heb bereikt, en ik ben natuurlijk ook trots op mezelf. Het is geweldig om te ervaren hoe ik in slechts enkele maanden van het lezen van succesverhalen van anderen nu mijn eigen verhaal schrijf.

Dit bewijst maar weer eens dat het mogelijk is om je leven te veranderen en je doelen te bereiken. Ik ben dankbaar voor de begeleiding en ondersteuning die ik heb ontvangen bij Rebuild Body Plan. Zij hebben me geholpen om deze reis te maken en mijn potentieel te ontketenen.

Als jij ook verlangt naar een positieve transformatie in je leven, dan kan ik je alleen maar aanmoedigen om de stap te zetten. Laat je inspireren door mijn verhaal en realiseer dat je zelf de kracht hebt om je leven te veranderen. Rebuild Body Plan staat klaar om je te begeleiden op jouw pad naar succes.

 

Maak kennis met deze buitengewone familie die samen een ongelofelijke transformatie hebben doorgemaakt! Met de kracht van Rebuild Body Plan en Rebuild Nutrition hebben ze niet alleen hun individuele doelen bereikt, maar zijn ze ook als gezin sterker geworden.

Gedreven door de wens om hun gezondheid te verbeteren, hebben ze zich toegewijd aan op maat gemaakte voedingsplannen, uitdagende trainingsplannen en de voedzame supplementen van Rebuild Nutrition. De resultaten waren verbluffend. In totaal zijn ze samen maar liefst 83 kilo afgevallen!

Deze familie heeft bewezen dat doorzettingsvermogen en ondersteuning van experts een krachtige combinatie vormen. Ze hebben elkaar gemotiveerd, elke stap van de weg. Ze hebben obstakels overwonnen en de uitdagingen van het dagelijks leven getrotseerd. Hun vastberadenheid heeft geleid tot een complete transformatie van lichaam en geest.

Nu stralen ze van zelfvertrouwen, genieten ze van een actieve levensstijl en zijn ze een inspiratiebron voor anderen. Ze hebben niet alleen gewicht verloren, maar ook een gezondere levensstijl omarmd die hen in staat stelt om optimaal van het leven te genieten.

Deze familie heeft bewezen dat gezamenlijke inspanningen tot verbluffende resultaten kunnen leiden. Hun succesverhaal is een voorbeeld van wat mogelijk is met de juiste begeleiding, een positieve mindset en de juiste tools. Ze hebben niet alleen hun eigen leven veranderd, maar ook de toekomst van hun hele familie.

Rebuild Body Plan en Rebuild Nutrition hebben hen geholpen om hun doelen te bereiken en hun gezondheid naar nieuwe hoogten te tillen. Deze familie is het levende bewijs dat een gezonde en gelukkige levensstijl binnen handbereik is.

 

MIRELLA SNOEREN- 40 JAAR- OOSTERHOUT

Al ruim 2 jaar lang heb ik dag en nacht last van hypo's. Dit komt door mijn levercirrose als gevolg van taaislijmziekte, waardoor mijn lichaam geen opslag heeft van glycogeen en mijn bloedsuikerspiegel onstabiel is. Het afgelopen jaar werden de hypo's steeds erger, waardoor ik constant honger had en me ontzettend futloos voelde. Ik werd begeleid door een diëtist in het ziekenhuis, maar hun advies om trage koolhydraten in combinatie met vetten te eten bracht geen verbetering. In plaats daarvan kwam ik in korte tijd kilo's aan, kreeg ik darmproblemen en voelde ik me nog steeds niet beter. De enige optie die het ziekenhuis nog kon bedenken was nachtelijke sondevoeding, maar dat wilde ik absoluut niet!

Ik besloot zelf op zoek te gaan naar een oplossing en zo kwam ik bij Hakan terecht. Ik wist dat hij ervaring had met het begeleiden van diabetici, dus ik stuurde hem een e-mail laat in de avond. Tot mijn verbazing nam hij meteen contact met me op.

Sinds ik met Hakan aan de slag ben gegaan, is mijn leven bijna als een droom veranderd. Na een intakegesprek was ik ontzettend gemotiveerd om aan zijn adviezen te beginnen. Met zijn voedingsschema, supplementen en eiwitshakes heb ik sinds het begin geen enkele hypo meer gehad. Mijn bloedsuikerspiegel blijft stabiel tussen de 5.0 mmol en 6.5 mmol! Bovendien voel ik me ontzettend fit, energiek en sterker in mijn spieren. Ik hoef veel minder laxeermiddelen te gebruiken en heb nauwelijks nog last van buikpijn.

Na 4 maanden ben ik al 15 kilo afgevallen en blijven mijn bloedsuikerspiegels stabiel, zelfs toen ik mijn voeding langzaam begon op te bouwen. Ik merk ook dat mijn conditie met de dag verbetert, mijn spierkracht toeneemt en ik minder tijd nodig heb om te herstellen na het trainen. Zelfs mijn vitaminegehalte is gestegen, wat een positief teken is voor mijn algehele gezondheid.

Ik ben ontzettend blij met de professionele aanpak van Hakan, en zelfs het behandelteam in het ziekenhuis is verrast door de positieve resultaten die ik behaal. Ik blijf het bijzonder vinden dat zij niet met deze opties zijn gekomen, maar des te meer ben ik nu blij met de aanpak van Rebuild Body Plan!

Hakan, ik kan je niet vaak genoeg bedanken voor jouw advies en begeleiding. Ik ben je oprecht eeuwig dankbaar! Dit is een levenstransformatie die ik nooit voor mogelijk had gehouden.