resultaten pagina 8

ÖZLEM AKYURT- 38 JAAR- ZEIST

Jullie vragen je vast af hoe ik mezelf ooit in de positie heb gebracht om zo zwaar te worden als op de linkerfoto?
Tot een aantal jaar geleden had ik nooit problemen gehad met mijn gewicht. Ik deed aan fitness en at gezond. Vervolgens kreeg ik in mijn privéleven wat tegenslagen te verduren die stress met zich meebrachten, waardoor ik door te veel eten enorm aankwam. Daarnaast sliep ik slecht, slikte ik slaappillen en antidepressiva en kreeg ik psychologische hulp. Uiteindelijk woog ik op mijn zwaarst maar liefst 112 kilo en overwoog ik een maagverkleining. Hoe graag ik dit ook zag als enige uitweg, was mijn familie hier enorm op tegen omdat dit riskant was.

Toen heb ik een knop omgeslagen en besloot ik niet de makkelijke weg te kiezen, maar te vechten voor mijn gezondheid. Ik stopte met medicatie, begon te letten op mijn voeding en begon weer te bewegen en ik was ik in een half jaar ruim 40 kilo verloren. Vanaf dat moment stagneerde het en boekte ik geen vooruitgang meer. Dit was natuurlijk enorm teleurstellend en ik was bang dat ik weer een terugval zou krijgen.
In die periode kwam Hakan Karakus op mijn pad en ik geloof erin dat dit gewoon zo heeft moeten zijn. Hakan begreep mijn situatie en verzekerde mij ervan dat hij mij op weg zou helpen naar mijn ideaalbeeld.

Dankzij zijn motivatie en mijn inzet is Rebuild Body Plan mijn levensstijl geworden en ben ik in totaal al 62 kilo verloren vergeleken met mijn startpunt.
Ik ben enorm trots op mezelf en ben Hakan erg dankbaar. Ik hoop door middel van mijn verhaal anderen te motiveren en ik wil jullie graag meegeven dat een goed begin het halve werk is. Geef nooit op!

 

PARASTO KAABY- DEN BOSCH- 26 JAAR

Ik ben bij Rebuild Body Plan terechtgekomen door mijn vriendin, die ook wilde afvallen. Ze behaalde mooie resultaten en dat wilde ik ook! Ik moet toegeven dat ik soms moeite heb om zelfstandig bepaalde dingen te doen, dus ik had echt wat begeleiding nodig.

Hakan zorgt ervoor dat ik de steun en motivatie krijg, zelfs als het even niet zo goed gaat. Ik ben nu al 5 maanden intensief bezig en dankzij de supplementen en voedingsplannen voel ik me fitter, ben ik 15 kg afgevallen en slaap ik als een roosje.

Ik leef op dit moment een veel gezondere levensstijl. Ik ben fitter dan ooit, ik sport meer en ik denk bewuster na over mijn voeding. Het is zwaar, maar absoluut de moeite waard, want je ziet echt resultaat! Hoewel ik mijn doel nog niet helemaal heb bereikt, weet ik dat het binnen handbereik is.

In het begin vond ik het lastig om me aan het aantal calorieën te houden. Het leek me te weinig, maar omdat ik meerdere keren per dag eet (6 keer) valt het eigenlijk reuze mee. Ik heb geen hongergevoel en voel me energiek. Ook vond ik het moeilijk om bepaalde voedingsmiddelen te laten staan, zoals zoetigheid. Maar nu voel ik die drang niet meer!

Mijn omgeving is ontzettend trots op mijn vooruitgang en iedereen ziet de resultaten. Ik heb zelfs iedereen aangeraden om op dezelfde manier aan hun doelen te werken, want de resultaten zijn echt de moeite waard! Dit is een avontuur dat ik niet had willen missen.

 

LUUK VOS- 23 JAAR- WERKENDAM

Het was begin dit jaar dat ik besloot om het roer om te gooien en de hulp in te schakelen van Rebuild Body Plan. Ik had gezien hoe een goede vriend van me, die al een tijdje onder begeleiding van Hakan Karakus stond, geweldige resultaten boekte. Het werd me duidelijk dat ik op eigen kracht niet de gewenste resultaten behaalde en dat ik professionele begeleiding nodig had.

Na een grondig gesprek kreeg ik een op maat gemaakt voedingsplan en trainingsprogramma van Rebuild Body Plan. Het voedingsplan was gericht op het starten met een bulkfase om spiermassa op te bouwen. Ik was blij dat ik ook kon profiteren van de kwalitatieve supplementen die werden aanbevolen. Ik kan zeggen dat deze combinatie echt het verschil heeft gemaakt.

In slechts 3 maanden tijd zag ik mijn spiermassa aanzienlijk toenemen, en ik kon dit ook voelen in mijn kracht en energieniveau. De supplementen hebben zeker bijgedragen aan het optimaliseren van mijn resultaten. Na de bulkfase was het tijd om over te schakelen naar het cutten, waarbij ik mijn vetpercentage wilde verlagen met behoud van mijn spiermassa. Ondanks de sluiting van de sportscholen, heb ik samen met Rebuild Body Plan manieren gevonden om mijn trainingen thuis voort te zetten. En met succes!

Nu, na een half jaar, kijk ik vol trots terug op wat we samen hebben bereikt. Mijn lichaam is getransformeerd en ik voel me sterker en gezonder dan ooit tevoren. De reacties van mijn omgeving zijn positief en het is geweldig om te horen hoe anderen mijn vooruitgang opmerken.

Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap voor mezelf heb gezet. Het heeft me geleerd dat het enige obstakel om te groeien en te veranderen in jezelf zit. Door te kiezen voor professionele begeleiding, een afgestemd voedingsplan en trainingsprogramma, in combinatie met de juiste supplementen, heb ik mijn gezondheidsdoelen kunnen bereiken.

Ik wil iedereen aanmoedigen om voor zichzelf te kiezen en te investeren in hun gezondheid. Rebuild Body Plan heeft bewezen dat ze de expertise en het vermogen hebben om mensen te helpen bij het behalen van geweldige resultaten. Laat je niet tegenhouden door twijfel of obstakels. Geloof in jezelf, zet de stap en werk aan een gezonder en sterker lichaam. Het is de reis waard.

 

NADINE HELLING- 42 JAAR- ROERMOND

Laat me je meenemen op een inspirerende reis van de afgelopen 4 jaar, waarin ik een ongelofelijke transformatie heb doorgemaakt met de hulp van Hakan Karakus en Rebuild Body Plan.

Het begon allemaal toen ik 4 jaar geleden via via in contact kwam met Hakan. Ik was op zoek naar een oplossing om mijn gezondheid en levensstijl te verbeteren. Samen stippelden we een persoonlijk traject uit, waarin ik maandelijks een voedingsplan kreeg en gebruikmaakte van de effectieve supplementen van Rebuild Body Plan.

Hoewel ik gedurende mijn traject een aantal keren geopereerd moest worden en tijd nodig had voor herstel, gaf Hakan me nooit op. Zelfs tijdens die moeilijke periodes kreeg ik aangepaste voedingsplannen om mijn progressie te ondersteunen. Het was een ware uitdaging, maar met de aanmoediging en motivatie van Hakan bleef ik volhouden en gaf ik nooit op.

Naarmate de tijd verstreek en ik sterker werd, kon ik uiteindelijk de trainingen weer oppakken. Hakan stond altijd klaar om me te begeleiden en te ondersteunen, waardoor ik steeds meer vertrouwen kreeg in mijn capaciteiten. Het harde werk en de toewijding begonnen vruchten af te werpen.

Nu, na 4 jaar van onvermoeibare inspanning en vastberadenheid, kan ik met trots zeggen dat ik in totaal maar liefst 40 kg ben afgevallen. Het is een ongelooflijke prestatie waar ik enorm trots op ben. Ik voel me nu gezond, fit en zit lekker in mijn vel. Mijn lichaam en geest zijn in harmonie, en ik straal van zelfvertrouwen.

Niet alleen mijn omgeving, maar ook mijn beste vriendin is ontzettend trots op mij. Ze heeft me zien transformeren en bloeien in een versie van mezelf die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Ik kan met absolute zekerheid zeggen dat zonder de deskundige begeleiding van Hakan en de effectieve werkwijze van Rebuild Body Plan deze transformatie niet mogelijk zou zijn geweest. Ik ben Hakan eeuwig dankbaar voor zijn doorzettingsvermogen, zijn geloof in mijn potentieel en zijn continue steun gedurende deze hele reis.

Het is een verhaal van vastberadenheid, doorzettingsvermogen en onvoorwaardelijke steun. Maar bovenal is het een verhaal van een persoonlijke overwinning en een nieuw begin. Bedankt, Hakan, voor het helpen verwezenlijken van mijn dromen en het laten stralen van mijn innerlijke kracht.