resultaten pagina 9

OZLEM DURMAZ- 38 JAAR- HOORN

⁣Vorig jaar stond ik op een keerpunt in mijn leven: overgewicht, gezondheidsklachten en een negatief zelfbeeld bepaalden mijn dagelijkse realiteit. In plaats van te kiezen voor risicovolle operaties, stuitte ik online op het profiel van Rebuild Body Plan, en dat bleek een waar keerpunt in mijn leven.

Met bewondering bekeek ik de indrukwekkende resultaten van Hakan Karakus' klanten, en ik besloot dat ik hard wilde werken aan mijn gezondheid in plaats van de 'makkelijke' uitweg te nemen. In september 2020 begon ik mijn reis bij Rebuild Body Plan, en ik kan met trots zeggen dat het mijn leven voorgoed heeft veranderd.

Met de professionele begeleiding van Hakan ontving ik een op maat gemaakt voedingsplan, een effectief trainingsprogramma en hoogwaardige supplementen. In het begin was het even wennen, maar al snel merkte ik positieve veranderingen in mijn lichaam en geest.

Nu, een jaar later, ben ik maar liefst 35 kilo lichter en voel ik me gezonder, gelukkiger en energieker dan ooit tevoren. Deze reis is nog niet ten einde, het is een levensstijl geworden die ik vol trots naleef. Ik zit goed in mijn vel en straal dat ook uit naar de wereld om me heen. Mijn omgeving is trots op mijn prestaties, hoewel er helaas ook jaloezie speelt bij sommige mensen.

Voor hen en iedereen die verlangt naar meer geluk en zelfvertrouwen, wil ik slechts dit meegeven: ik heb gekozen voor mijn eigen geluk. Als jij ook wilt genieten van een gezonder en fitter leven, twijfel dan niet langer en start vandaag nog jouw reis bij Hakan Karakus en Rebuild Body Plan. Je verdient het om je beste zelf te zijn en te stralen!

 

RUBEN STEEN- 43 JAAR- OOSTERHOUT

Ik krijg vaak vragen over hoe ik mijn eetpatroon volhoud, of ik er wel tijd voor heb en of de supplementen echt helpen. Het antwoord is eigenlijk heel simpel: ik voel me er geweldig bij!

Vijf jaar geleden ben ik begonnen bij Hakan. Ik was al veel in de sportschool te vinden en speelde ook nog eens voetbal. Maar dankzij Hakan ontdekte ik al snel dat ik veel verkeerd deed als het ging om progressie maken. Mijn trainingen bleven min of meer hetzelfde, maar na het eerste voedingsschema van Rebuild Body Plan, aangevuld met nauwkeurig samengestelde supplementen, werd het resultaat al na een maand duidelijk zichtbaar. Ik was meteen verkocht.

Sindsdien hebben Hakan en ik in overleg nieuwe plannen gesmeed die hebben geleid tot de gewenste resultaten. Weeg ik nog steeds alles? Nee, na verloop van tijd gaat het op gevoel. Ik hou van een feestje, een drankje en een hapje, en dat ga ik zeker niet laten. Maar ik compenseer het dan wel de rest van de week. Het is geen dieet, het is een levensstijl.

Mensen vragen vaak waar ik de tijd vandaan haal, vooral omdat ik naast mijn gezin met twee jonge zoons en een eigen onderneming ook nog eens mede-eigenaar ben van zeven hypotheek- en makelaarskantoren. Wat zijn nu vier uurtjes op een hele week met 168 uren? Dan maar wat minder Netflix, minder tijd op mijn telefoon of gewoon een uur eerder uit bed.

Wat krijg ik ervoor terug?

  • Ik ben 43 jaar en superfit.
  • Ik blijf tot in de late uren scherp in mijn werk.
  • Ik slaap geweldig en word uitgerust wakker.
  • Ik ben een vader die nooit te moe is om lekker te stoeien.

Kortom, het is het allemaal waard. In de loop der jaren heb ik veel mensen enthousiast gemaakt om vrijblijvend met Hakan in gesprek te gaan, en keer op keer zijn de resultaten optimaal. Hakan is een vakman, en vooral de combinatie van voeding, supplementen en training is uniek. Neem eens een kijkje op zijn sociale media en je zult zien dat het allemaal klopt. Ben jij de volgende?

 

MIRAY BUGA- 16 JAAR- HELLEVOETSLUIS

Op een dag, toen ik me op mijn 16e verjaardag niet zo lekker voelde, realiseerde ik me dat het tijd was voor verandering. Ik wilde volop van het leven genieten en me goed in mijn eigen huid voelen. Mijn neef had al geweldige resultaten behaald met Rebuild Body Plan, dus ik besloot om zijn voorbeeld te volgen en me aan te sluiten bij dit geweldige programma.

Toen ik voor het eerst Hakan Karakus ontmoette, wist ik dat ik de juiste persoon had gevonden om me te begeleiden op mijn reis naar een gezondere levensstijl. Hij stond altijd klaar om me te steunen en te motiveren, zelfs op de moeilijke momenten. Met mijn persoonlijke voedings- en trainingsplan, aangevuld met de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition, begon ik mijn transformatie.

Het was geen eenvoudige weg. Het vergde toewijding, discipline en doorzettingsvermogen. Ik moest mijn eetgewoonten veranderen en regelmatig bewegen, zelfs als ik daar niet altijd zin in had. Maar ik wist dat ik het voor mezelf deed, om een gezondere en gelukkigere versie van mezelf te worden.

Het was niet altijd gemakkelijk om het eetpatroon vol te houden en de tijd vrij te maken voor training. Er waren momenten waarop ik verleidingen moest weerstaan en andere activiteiten moest opofferen. Maar ik heb geleerd dat het allemaal draait om prioriteiten stellen en keuzes maken. Ik besloot om mijn gezondheid en welzijn boven alles te stellen.

En ja, de supplementen hebben me zeker geholpen. Ze gaven me de extra boost die ik nodig had om mijn energieniveau op peil te houden en mijn lichaam te ondersteunen tijdens het afvallen. Maar ik besefte al snel dat het niet alleen draaide om de supplementen, maar om een algehele verandering van levensstijl. Het ging om gezond eten, regelmatig bewegen en goed voor mezelf zorgen.

Na maanden van hard werken en toewijding begon ik langzaam maar zeker veranderingen te zien. Mijn lichaam voelde sterker en energieker aan. Ik begon me zelfverzekerder te voelen en kreeg complimenten van vrienden en familie. Het was geweldig om te zien hoe mijn harde werk vruchten begon af te werpen.

Nu, een paar jaar later, kan ik met trots zeggen dat ik mijn doelen heb bereikt. Ik ben niet alleen fysiek gezonder en fitter geworden, maar ook mentaal sterker. Ik heb geleerd om voor mezelf te zorgen, mijn grenzen te verleggen en mijn eigen kracht te ontdekken.

Dit verhaal is niet alleen mijn verhaal, maar ook een boodschap aan iedereen die worstelt met overgewicht, gezondheidsklachten of een gebrek aan zelfvertrouwen. Het is mogelijk om positieve veranderingen in je leven aan te brengen, hoe moeilijk het ook lijkt. Met de juiste begeleiding, de nodige steun en de wilskracht om door te zetten, kun je je doelen bereiken en een gezonder, gelukkiger en bevredigender leven leiden.

 

 

REYHAN ÇETINKAYA- HILVERSUM- 33 JAAR

Als ik terugkijk op mijn fitnessreis, realiseer ik me hoeveel ik heb geleerd en gegroeid. Jarenlang was ik actief in de sportschool, maar ondanks mijn inspanningen behaalde ik niet de gewenste resultaten. Het was tijd om een andere aanpak te proberen, om gericht en bewust aan de slag te gaan.

Zo kwam ik bij Rebuild Body Plan terecht, waar ik een op maat gemaakt voedingsplan en trainingsschema kreeg voor een periode van 24 maanden. Het was even wennen, vooral toen ik te horen kreeg dat ik moest bulken en dagelijks maar liefst 4000 calorieën moest eten. Het leek een enorme uitdaging, maar ik was vastberaden en besloot ervoor te gaan. Daarnaast maakte ik gebruik van de Rebuild supplementen, die mijn progressie ondersteunden.

Met de begeleiding van Hakan Karakus en mijn eigen doorzettingsvermogen begon ik mijn reis naar een sterker en gespierder lichaam. Ik zette me volledig in en volgde nauwgezet het trainingsprogramma en voedingsadvies. Het was soms zwaar, maar ik hield vol en liet me niet ontmoedigen.

Gedurende een jaar zag ik langzaam maar zeker de veranderingen plaatsvinden. Mijn lichaam begon zich te transformeren, ik voelde me fitter en sterker dan ooit tevoren. Het mooiste resultaat was dat ik maar liefst 10 kilogram aan spiermassa had opgebouwd. Ik was trots op mijn prestatie en voelde me zelfverzekerd met de gewenste rondingen waar ik zo hard voor had getraind.

Mensen begonnen me op te merken en vroegen of ik een professionele atleet was. Ik kreeg veel positieve reacties en het motiveerde me alleen maar meer om door te gaan. Ik besefte dat niets onmogelijk is, zolang je er maar hard voor werkt en niet opgeeft.

Deze reis heeft me niet alleen fysiek getransformeerd, maar ook mentaal sterker gemaakt. Ik heb geleerd dat succes niet vanzelf komt, maar dat het wordt verdiend door toewijding, discipline en consistentie. Ik heb mijn grenzen verlegd en bewezen dat ik in staat ben om mijn doelen te bereiken.

Dit verhaal is een inspiratie voor iedereen die zijn of haar fitnessdoelen wil verwezenlijken. Het vereist inzet en doorzettingsvermogen, maar de beloningen zijn het absoluut waard. Dus, onthoud dat met de juiste begeleiding, een plan op maat en een vastberaden geest, je je dromen kunt waarmaken en een lichaam kunt creëren waar je trots op kunt zijn.