resultaten pagina 15

RINELDA R- 27 jaar- SPIJKENISSE

Stel je eens voor dat je na een traject van 5 maanden bij Rebuild Body Plan een transformatie ondergaat die je stoutste verwachtingen overtreft. Een gewichtsverlies van maar liefst 15 kilogram en het bereiken van je streefgewicht. Dat is precies wat ik heb bereikt en ik ben ontzettend trots op mezelf.

Het was zeker geen makkelijke reis, maar dankzij de professionele coaching, op maat gemaakte voedingsschema's en hoogwaardige supplementen van Rebuild Body Plan heb ik mijn doelen kunnen verwezenlijken. Het vergde veel discipline en doorzettingsvermogen, maar elke inspanning was het meer dan waard.

Nu ik terugkijk op de afgelopen periode, besef ik hoeveel ik heb geleerd. Ik heb niet alleen geleerd hoe ik mijn lichaam op de juiste manier kan voeden en trainen, maar ook hoeveel veerkracht ik bezit. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en ik straal van binnenuit.

Niet alleen ikzelf, maar ook de mensen om mij heen zijn onder de indruk van mijn transformatie. Het is een ware inspiratiebron geworden voor anderen die ook hun gezondheids- en fitnessdoelen willen bereiken. Samen gaan we door, want we weten dat met Rebuild Body Plan alles mogelijk is.

Deze reis heeft me geleerd dat ik tot grootse dingen in staat ben. Ik ben vastberaden om mijn gezonde levensstijl voort te zetten en nog meer te bereiken. Met de steun van het team van Rebuild Body Plan en de hoogwaardige supplementen die mijn prestaties naar een hoger niveau tillen, sta ik klaar om mijn grenzen te verleggen en mijn dromen waar te maken.

Dus laten we doorgaan! Samen bouwen we aan een betere versie van onszelf, vol energie en zelfvertrouwen. Ik ben dankbaar voor de kans die ik heb gekregen om mijn leven te transformeren en ik kijk uit naar wat de toekomst nog meer in petto heeft. Rebuild Body Plan, een partner die je ondersteunt bij elke stap van je reis naar een gezonder en fitter leven.

 

YUCEL OCALAN- 39 JAAR- BERGEN OP ZOOM

De transformaties die ik zag bij mensen die het Rebuild Body Plan hebben gevolgd, inspireerden me om de stap te zetten en professionele begeleiding te zoeken voor mijn fitnessjourney. Hoewel ik al regelmatig naar de sportschool ging, wist ik dat ik meer uit mijn trainingen kon halen met de juiste begeleiding.

In juli van dit jaar plande ik een intakegesprek met Hakan Karakus, en sindsdien heb ik enorme vooruitgang geboekt. De afgelopen 3 maanden lag de focus op het cutten, wat resulteerde in een aanzienlijke daling van mijn vetpercentage. Nu is het tijd om me te richten op het bulken, en ik ben ervan overtuigd dat ik ook hier succesvol in zal zijn dankzij de hoogwaardige supplementen en mijn persoonlijke voedingsplan.

Het was even wennen om mijn voeding zo nauwkeurig af te wegen en 6 maaltijden per dag te eten, vooral omdat ik in ploegendiensten werk. Maar na verloop van tijd werd het een gewoonte en kan ik nu zelfs zonder keukenweegschaal de juiste porties inschatten.

Naast de fysieke veranderingen heb ik ook gemerkt dat mijn slaapkwaliteit enorm is verbeterd. Ik word uitgerust wakker en voel me energieker dan ooit tevoren. Als vader kan ik nu vol energie met mijn kinderen spelen en geniet ik van elk kostbaar moment.

Niet alleen ikzelf, maar ook mijn omgeving heeft mijn progressie opgemerkt. De positieve reacties die ik ontvang, motiveren me om door te blijven gaan en mezelf verder te pushen. Samen met Rebuild Body Plan gaan we nog verder dan ooit tevoren!

Dus laten we doorgaan met deze geweldige reis, waarin ik niet alleen mijn lichaam transformeer, maar ook mijn mindset en levensstijl. Ik ben dankbaar voor de begeleiding van Hakan en het Rebuild Body Plan-team, en ik kijk uit naar de prachtige resultaten die nog komen gaan. We blijven doorgaan, altijd strevend naar verbetering en groei!

 

PHILIP SCHOONHOVEN- 46 JAAR- DEN-HAAG

Als personal trainer, coach en eigenaar van Nomercy Gym Nevergiveup was ik lange tijd niet tevreden over mijn lichaam. Ondanks dat ik vier keer per week trainde, lukte het me niet om de gewenste kilo's kwijt te raken. Ik zag op Instagram echter ongelooflijke resultaten dankzij het op maat gemaakte voedingsplan van Hakan. Ik besloot het zelf te proberen en ben nu ontzettend blij met de resultaten die ik heb behaald.

In het verleden trainde ik intensief, maar er gebeurde niets en ik merkte alleen maar dat ik dikker werd. Het was ontzettend frustrerend. Maar toen ontdekte ik het voedingsplan van Hakan en besloot het een kans te geven. Ik kan je vertellen dat het een keerpunt was in mijn fitnessreis.

In een relatief korte tijd merkte ik dat mijn lichaam begon te veranderen. Ik kreeg meer spiermassa en verloor veel overtollig vet. Het was echt een eye-opener voor mij. Ik realiseerde me dat voeding een cruciale rol speelt bij het behalen van mijn doelen, zelfs meer dan alleen maar intensief trainen.

Naast het volgen van het voedingsplan op maat, begon ik ook gebruik te maken van de krachtige supplementen van Rebuild Nutrition. Deze combinatie van het juiste voedingsplan en de hoogwaardige supplementen heeft echt een groot verschil gemaakt. Ik voel me nu fitter en energieker dan ooit tevoren.

Wat ook geweldig is, is dat ik regelmatig metingen heb laten doen om mijn voortgang bij te houden. Dit gaf me een objectieve kijk op mijn transformatie en stelde me in staat om mijn voedings- en trainingsplannen indien nodig aan te passen. Het was motiverend om te zien hoe mijn lichaam veranderde en hoe ik steeds dichter bij mijn doelen kwam.

Ik ben enorm trots op mijn transformatie en blij dat ik eindelijk de resultaten heb behaald waar ik altijd van gedroomd heb. Als personal trainer, coach en eigenaar van Nomercy Gym Nevergiveup kan ik nu met volle overtuiging mijn klanten helpen om hun doelen te bereiken. Ik geloof sterk in de kracht van een op maat gemaakt voedingsplan, de juiste supplementen en regelmatige metingen om de voortgang bij te houden. Het heeft voor mij gewerkt en ik weet zeker dat het ook voor anderen kan werken.

 

BART DE KROM- 36 JAAR- HALSTEREN

Mijn naam is Bart de Krom en ik wil graag mijn inspirerende verhaal met jullie delen. Een paar jaar geleden worstelde ik met overgewicht en voelde ik me niet fit. Ik had een drukke baan met onregelmatige diensten, wat het moeilijk maakte om een gezonde levensstijl te behouden. Ik wist dat er verandering moest komen, maar ik wist niet precies hoe ik moest beginnen.

Op een dag hoorde ik van mijn vrienden over Rebuild Body Plan en de geweldige resultaten die ze hadden behaald met de deskundige begeleiding van Hakan. Ze vertelden me over de persoonlijke aanpak en de kwaliteit van de supplementen van Rebuild Nutrition. Hun verhalen inspireerden me en gaven me hoop dat ook ik mijn leven kon veranderen.

Ik besloot de sprong te wagen en nam contact op met Rebuild Body Plan. Vanaf het allereerste moment voelde ik me welkom en begrepen. Hakan, een ervaren personal trainer en lifestylecoach, luisterde naar mijn verhaal en stelde een plan op maat voor me op. Hij begreep mijn uitdagingen met onregelmatige diensten en creëerde een flexibel programma dat naadloos in mijn drukke schema paste.

De eerste stap was het verbeteren van mijn voeding. Met de voedingsadviezen van Rebuild Body Plan en de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition kon ik mijn eetgewoonten transformeren. Ik leerde gezonde keuzes te maken en genoot van voedzame maaltijden die me energie gaven gedurende de dag. De supplementen, zoals de Rebuild Nutrition Fat Burner, ondersteunden mijn stofwisseling en stimuleerden het vetverlies.

Naast de voeding kreeg ik een persoonlijk trainingsprogramma dat was afgestemd op mijn doelen en fysieke mogelijkheden. Hakan begeleidde me stap voor stap, motiveerde me en zorgde ervoor dat ik de oefeningen op de juiste manier uitvoerde. Ik merkte al snel dat mijn kracht en uithoudingsvermogen verbeterden. Het was hard werken, maar ik voelde me elke dag sterker en fitter worden.

Wat me het meest inspireerde tijdens mijn reis met Rebuild Body Plan was de constante stok achter de deur die ik kreeg. Maandelijkse meetmomenten hielpen me mijn voortgang bij te houden en mijn doelen te blijven nastreven. Hakan en het team stonden altijd voor me klaar om vragen te beantwoorden en me te ondersteunen wanneer ik dat nodig had. Ze geloofden in mij en dat gaf me de motivatie om door te zetten, zelfs op momenten dat het moeilijk was.

Met de combinatie van de juiste voeding, de hoogwaardige supplementen en de professionele begeleiding van Rebuild Body Plan heb ik in totaal maar liefst 35 kilo weten te verliezen. Ik voel me fitter, gezonder en zelfverzekerder dan ooit tevoren. Mijn levensstijl is volledig veranderd en ik geniet nu van een actief en energiek leven.

Mijn reis met Rebuild Body Plan is een inspiratiebron geworden voor anderen in mijn omgeving. Ik ben trots op wat ik heb bereikt en ik kan met volle overtuiging zeggen dat Rebuild Body Plan een levensveranderende ervaring is. Als jij ook klaar bent om een positieve verandering in je leven aan te brengen, raad ik je ten zeerste aan om contact op te nemen met Rebuild Body Plan. Laat Hakan en zijn team je begeleiden op jouw eigen reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Je zult er geen spijt van krijgen!