resultaten pagina 4

ARIE DE KEIJZER- 53 JAAR- WERKENDAM

In september 2020 ben ik gestart bij Rebuild Body Plan. Ik kwam hier terecht door mijn stiefzoon Twan van Vugt, die al een tijdje onder begeleiding liep bij Hakan. Ik besloot een gezondere levensstijl aan te nemen en begon met een 2-jarig contract, en ik ga nu verlengen met nog eens 2 jaar onderhoud. Na een ziekenhuisopname, waarbij bleek dat ik een acute alvleesklierontsteking had, kwam ook naar voren dat mijn cholesterol- en suikerniveaus veel te hoog waren. Ik begon te merken dat ik last kreeg van mijn knieën, veel vermoeidheid had en luid snurkte. Het werd duidelijk dat het tijd was om er iets aan te gaan doen.

Ik ben nu al 20 maanden bezig met het voedingsplan en maak gebruik van de Rebuild supplementen. Tijdens deze 20 maanden heb ik nooit problemen gehad met te weinig voeding; ik voelde me altijd verzadigd en kon het schema goed volgen. Mijn omgeving reageert erg positief en ik krijg veel leuke complimenten. "Ik moet mezelf bij mensen die ik lang niet heb gezien gewoon opnieuw voorstellen," haha.

Ik voel me superfit, snurk niet meer, mijn conditie is uitstekend en ik ben veel actiever geworden. Ik heb mijn verwachtingen, samen met Hakan, ruimschoots overtroffen. Ik zie in alles een groot voordeel, alleen 'het enige nadeel is het kopen van een compleet nieuwe garderobe'. De samenwerking met Hakan is geweldig en ik zou het iedereen aanraden die kilo's wil verliezen. Ik blijf zeker op deze weg doorgaan!!!!!!

 

HAKAN KARAKUS- 46 jaar- Oosterhout

Ik besefte al snel dat voeding een essentieel onderdeel was van mijn fitnessreis. Ik maakte voor mezelf een gepersonaliseerd voedingsplan dat perfect was afgestemd op mijn doelen en behoeften. Ik leerde over de juiste macro- en micronutriënten, de balans tussen eiwitten, koolhydraten en vetten, en het belang van voedzame maaltijden.

Het was niet altijd gemakkelijk om mijn eetgewoonten aan te passen. Er waren verleidingen en momenten waarop ik het moeilijk vond om discipline te handhaven. Maar ik besefte al snel dat discipline en structuur cruciaal waren voor succes.

Ik volgde strikt mijn voedingsplan, zorgde ervoor dat ik voldoende calorieën binnenkreeg om spiergroei te ondersteunen, en ik hield me aan mijn maaltijdtijden. Ik leerde om gezonde keuzes te maken, zelfs als dat betekende dat ik soms iets moest opofferen.

Het vergde discipline om mijn voeding bij te houden, maaltijden voor te bereiden en altijd voorbereid te zijn, zelfs als ik onderweg was. Maar ik besefte al snel dat deze discipline en structuur de sleutel waren tot het behalen van mijn doelen.

Het resultaat was verbluffend. Door consistent vast te houden aan mijn voedingsplan en mezelf te voorzien van de juiste brandstof, zag ik mijn lichaam transformeren. De combinatie van intensieve training en uitgebalanceerde voeding zorgde ervoor dat mijn spieren groeiden en mijn kracht toenam.

Nu besef ik dat voeding en discipline niet alleen cruciaal waren tijdens mijn fitnessreis, maar ook voor het behoud van mijn resultaten. Ik heb geleerd dat het volgen van een gezond voedingspatroon en het handhaven van discipline en structuur essentieel zijn voor een gezonde levensstijl op de lange termijn.

Mijn verhaal is een bewijs dat je met de juiste voeding, discipline en structuur je lichaam kunt transformeren en je doelen kunt bereiken. Het is een voortdurende reis van zelfverbetering en ik ben vastbesloten om mijn nieuwe levensstijl voort te zetten en anderen te inspireren om hetzelfde te doen.

 

TWAN VAN VUGHT- 23 JAAR- WERKENDAM

Laat me je meenemen op een reis door mijn transformatie met Rebuild Body Plan, waarin ik verschillende fasen heb doorlopen om mijn doelen te bereiken en mijn lichaam te transformeren.

Fase 1 - Afvallen en Droogtrainen: Ik begon mijn reis met een afvalperiode, waarin ik van 88,8 kg met 16,5% vet naar 72,2 kg met 6,1% vet ging. Het was een uitdagende maar belonende fase, waarin ik geleidelijk gewicht verloor en mijn lichaamsvetpercentage aanzienlijk verminderde. Na het behalen van mijn afvaldoelen, ging ik over naar een clean bulk-periode van ongeveer 6 maanden. Hierin bouwde ik geleidelijk spiermassa op en zag ik mijn gewicht toenemen van 72,2 kg met 6,1% vet naar 86 kg met 13,1% vet. Hoewel het vetpercentage hoger lijkt, moet worden opgemerkt dat 6% vet erg laag is voor mijn lichaamsbouw.

Fase 2 - Van Bulkperiode naar Droogtrainen: Na de bulkperiode had ik overleg met Hakan over mijn doelstellingen en de cijfers die ik wilde behalen. We besloten om een cutt-periode te starten, waarin ik mijn vetpercentage verder wilde verlagen en mijn spierdefinitie wilde verbeteren. Drie maanden later, na hard werken en toewijding, bereikte ik mijn doelen en stond ik op 80,2 kg met 7,4% vet. Dit betekent dat ik in 9 maanden tijd 8 kg droge spiermassa heb opgebouwd. Het behalen van deze winsten in zo'n korte periode heeft me positief verrast en mijn zelfvertrouwen vergroot. Tijdens deze hele periode, zelfs toen de sportscholen gesloten waren vanwege covid-19, hield ik me 24/7 bezig met mijn voeding en trainingsschema, trainde ik 5 tot 7 keer per week en maakte ik gebruik van alle supplementen van Rebuild Nutrition.

Het traject van het voedingsplan, trainingsplan en supplementen is van onschatbare waarde geweest in mijn reis. Het voedingsplan was afgestemd op mijn lichaam en doelen, en ik kreeg de juiste begeleiding om mijn voeding optimaal af te stemmen op mijn trainingen. Het trainingsplan was uitdagend en gevarieerd, waardoor ik mijn spieren kon opbouwen en sterker kon worden. De supplementen van Rebuild Nutrition ondersteunden mijn lichaam en hielpen me mijn prestaties te verbeteren.

Maar het gaat niet alleen om de plannen en supplementen; het gaat om mijn eigen motivatie en discipline. Ik heb geen excuses toegelaten en heb mezelf volledig toegewijd aan mijn doelen. Zelfs in moeilijke tijden, zoals de periode waarin de sportscholen gesloten waren, bleef ik vastberaden en vond ik alternatieve manieren om te trainen en mijn progressie te behouden.

Ik ben zo tevreden met mijn resultaten dat ik zonder enige twijfel mijn contract heb verlengd bij Rebuild Body Plan. Na gesprekken over wat we in de komende jaren kunnen bereiken, ben ik meer gemotiveerd en gedisciplineerd dan ooit tevoren. Ik geloof dat er geen excuses zijn om geen progressie te maken, en ik herinner mezelf altijd aan de woorden van Arnold Schwarzenegger: "You can have results or excuses. Not both."

Mijn verhaal is een bewijs dat met de juiste begeleiding, toewijding en geloof in jezelf, je ongelooflijke resultaten kunt behalen. Ik ben trots op mijn reis en ik hoop dat mijn verhaal anderen inspireert om hun eigen transformatie aan te gaan en het beste uit zichzelf te halen.