Meteen naar de content
Winkelwagen
0 producten

Anita van Gils- 50 jaar- Breda

Met sporten ben ik mijn hele leven al goed bezig. Het verbaasde me wel, dat al dat sporten niet meer het resultaat had wat ik eerder altijd had behaald. Hiervan gaf ik mijn leeftijd de schuld. Het is immers bekend dat je lichaam veranderd als je ouder wordt en ik ben 50 jaar. Toch wil de ik meer, ik wilde iets aan mijn figuur doen en me niet neerleggen bij de situatie. Dus ging ik op zoek naar mogelijkheden en ontdekte tijdens een vakantie de resultaten die met Rebuild Body Plan bereikt werden. Dat wilde ik ook!

 

Na de vakantie ben ik direct aan de slag gegaan en bleek al snel dat mijn stofwisseling gewend geraakt was aan de sport die ik al jaren lang beoefende. De stofwisseling werd door deze vorm van sporten totaal niet meer geactiveerd en was gewoon traag geworden. Hoe hard ik ook werkte, meer van hetzelfde gaf geen enkel resultaat. Met het plan van Rebuild Body Plan is mijn stofwisseling weer wakker gemaakt. In het begin ging het langzaam, maar de resultaten zijn inmiddels heel erg zichtbaar. Er is 19 kilo af en ik ben ook de nodige centimeters kwijt. Hierdoor ben ik van maat 42 naar maat 36 gegaan.

Hakan Karakus, je bent een topper.

Vorige
Volgende

Bedankt voor het abonneren

Dit e-mailadres is al geregistreerd

Bekijk opties

Wijzig optie
Back In Stock Notification
is toegevoegd aan mijn winkelwagen.
this is just a warning
Inloggen

Before you leave...

Take 20% off your first order

20% off

Enter the code below at checkout to get 20% off your first order

CODESALE20

Continue Shopping