Meteen naar de content
Winkelwagen
0 producten

DENISE KIELHOLTZ- 34 jaar- Amsterdam

Als ik terugkijk op mijn vechtsportcarrière, ben ik trots op wat ik tot nu toe heb bereikt. Mijn naam is Denise Kielholtz en ik ben een zesvoudig wereldkampioen kickboksen. Ik sta nu op het punt om ook de wereldkampioen van Bellator in de MMA-sport te worden. Mijn trainingsregime is intensief en ik werk hard om mijn doelen te bereiken.

Vanaf mijn negende jaar ben ik al actief in de vechtsport. Ik begon met judo en werd al snel Nederlands kampioen. Maar mijn ware passie lag in het kickboksen, waar ik de uitdaging vond die ik zocht. Ik heb de eer gehad om zes keer wereldkampioen te worden en iedereen in mijn gewichtsklasse te verslaan. Toch voelde ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging.

Daarom heb ik de overstap gemaakt naar het MMA, bij een van 's werelds grootste organisaties in Amerika. Hier ben ik begonnen aan een nieuwe fase van mijn carrière en ik heb al een goede winstreeks opgebouwd. Maar mijn grootste uitdaging staat nog voor de deur: het behalen van de wereldtitel in het MMA. Deze titel zal het absolute hoogtepunt van mijn carrière zijn en ik ben vastbesloten om het te bereiken.

Naast mijn intensieve trainingsschema is voeding een essentieel onderdeel van mijn succes. Ik werk samen met Hakan van Rebuild Body Plan en ben zeer tevreden over het voedingsschema en de hoogwaardige supplementen van Rebuild Nutrition. Het schema is zo nauwkeurig opgesteld dat ik altijd op het juiste moment mag eten, nog voordat ik honger krijg. Dit geeft me de hele dag door energie, maakt me scherper tijdens de trainingen en zorgt ervoor dat ik me fitter en gezonder voel. Ik kan op alle vlakken optimaal presteren en mijn lichaam gedijt bij deze aanpak.

In slechts 30 dagen heb ik dankzij het voedingsschema en de supplementen van Rebuild Body Plan al geweldige resultaten behaald. Ik ben 5 kg aan vet kwijtgeraakt en heb tegelijkertijd 2,3 kg spiermassa opgebouwd. Dit is een fantastische prestatie en motiveert me alleen maar meer om door te blijven gaan.

Elke dag train ik intensief en toch voel ik me op alle vlakken scherp. Ik ben dankbaar voor de samenwerking met Hakan en het team van Rebuild Body Plan. Ze hebben me geholpen mijn doelen te bereiken en ik geloof dat ik met hun ondersteuning de kampioen in MMA zal worden waar ik naar streef.

Ik ben vastbesloten om mijn volledige potentieel te benutten en met Rebuild Body Plan aan mijn zijde weet ik dat ik de weg naar succes bewandel. Ik zal blijven trainen, mijn grenzen verleggen en vechten voor mijn droom. Ik ben er klaar voor. Let's go!

Vorige
Volgende

Bedankt voor het abonneren

Dit e-mailadres is al geregistreerd

Bekijk opties

Back In Stock Notification
is toegevoegd aan mijn winkelwagen.
this is just a warning
Inloggen

Before you leave...

Take 20% off your first order

20% off

Enter the code below at checkout to get 20% off your first order

CODESALE20

Continue Shopping