Meteen naar de content
Winkelwagen
0 producten

RICK VOOR DEN DAG- 25 JAAR - WERKENDAM

Ik herinner me nog goed hoe ik anderhalf jaar geleden bij Rebuild Body Plan begon. Op dat moment besefte ik dat ik een duwtje in de rug nodig had om mijn doelen te bereiken. Ik miste de discipline om mijn levensstijl aan te passen en te gaan sporten. Maar toen ik de stap zette en startte bij Rebuild Body Plan, veranderde alles voor mij.

Ik leefde een bourgondisch leven en het idee om dat grotendeels achter me te laten, vond ik in het begin best lastig. Maar nu ik bezig ben, het voedingsplan volg en elke dag mijn shakes van Rebuild Nutrition neem, merk ik dat het perfect te combineren is zonder aan te komen.

Bij de intake gaf ik aan tevreden te zijn als ik zou zakken naar 100kg, maar tot mijn verbazing weeg ik nu slechts 78kg. Het is het dubbele van wat ik had verwacht!

Deze verandering heeft me zoveel meer zelfvertrouwen gegeven. Ik voel me nu veel fitter, waardoor ik zelfs weer op nationaal niveau aan het karten ben. Mijn prestaties gaan door het dak en ik voel me trots, net als de mensen om me heen. En laten we niet vergeten, ik toost op mijn succes met een heerlijke shake!

Bij Rebuild Body Plan hebben ze me geholpen om deze geweldige resultaten te bereiken. Hun deskundige begeleiding, persoonlijke voedingsplan en hoogwaardige supplementen hebben echt het verschil gemaakt. Ik kan het iedereen aanraden die net als ik een steuntje in de rug nodig heeft om zijn doelen te bereiken. Geloof me, het is het allemaal waard!

Maak vandaag nog de keuze voor verandering en investeer in jezelf bij Rebuild Body Plan. Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken en hoeveel beter je je zult voelen. Ik ben het levende bewijs!

Vorige
Volgende

Bedankt voor het abonneren

Dit e-mailadres is al geregistreerd

Bekijk opties

Back In Stock Notification
is toegevoegd aan mijn winkelwagen.
this is just a warning
Inloggen

Before you leave...

Take 20% off your first order

20% off

Enter the code below at checkout to get 20% off your first order

CODESALE20

Continue Shopping