Meteen naar de content
Winkelwagen
0 producten

Priscilla Dos Santos- 30 jaar- Spijkenisse

Dankzij Rebuild Body Plan heb ik een droombruiloft gehad! Met trots kijk ik naar mijn trouwfoto’s en dagelijks hoor ik hoe prachtig ik eruit zie! Nog nooit ben ik zo gelukkig geweest. En dat na zoveel persoonlijk leed en tegenslag. Hakan heeft me niet alleen geleerd hoe ik het beste kan trainen en hoe ik met mijn voeding om kan gaan, maar hij heeft me vooral geleerd dat niks onmogelijk is. Elke stap van de voor mij extra zware weg heeft Hakan me precies de begeleiding geboden die ik nodig had.

Na een zware bevalling van mijn derde kind en heel veel pogingen om de kilo’s, die me echt in de weg zaten, kwijt te raken kwam mijn bruiloft in zicht. De trouwjurk was prachtig maar ik kon mezelf niet in de spiegel aankijken. Het werd tijd voor echt blijvende maatregelen, want ik wilde me niet langer schamen voor mezelf. Via een vriendin leerde ik Hakan en Rebuild Body Plan kennen. Dat werd mijn redding. Met drie kinderen thuis had ik namelijk altijd excuses en uitvluchten. Die werden door Hakan resoluut en heel vakkundig omgezet in uitdagingen.

Er kwamen ook nog onverwachte extra uitdagingen op mijn pad helaas. In de korte tijd die ik nog had voor de bruiloft overleed mijn oma, waardoor ik enkele weken naar Kaapverdië moest. In die periode was het trainen en ook omgaan met voeding een extra grote uitdaging. Hakan steunde me en gaf me de juiste tips om toch mijn doelen te bereiken. Kort daarna kreeg ik een ernstig auto ongeluk waarbij ik zwaar nekletsel en rugletsel opliep. Trainen was onmogelijk. Op dat moment dacht ik dat ik mijn droombruiloft wel kon vergeten. Hakan liet me zien dat je ook zonder trainen kunt blijven afvallen als je maar vastberaden genoeg bent. Door trouw te blijven aan het speciaal op mijn lijf geschreven voedingsschema bleef ik gestaag kilo’s verliezen. Tijdens mijn revalidatie periode mocht ik weer heel voorzichtig trainen en zo viel ik af tot 65 kilo. Dit is maar liefst vier kilo minder dan mijn eerste streefgewicht! Wat een droomresultaat ondanks alle tegenslagen!

Mijn trouwjurk moest flink worden ingenomen maar zat PERFECT op mijn trouwdag. Het enorme verschil wat ik dankzij mijn eigen inzet en de geweldige vakkundigheid van Hakan heb bereikt heeft al veel mensen gemotiveerd om mijn voorbeeld te volgen. Voor mij is Rebuild Body Plan puur investeren op geluk!

Vorige
Volgende

Bedankt voor het abonneren

Dit e-mailadres is al geregistreerd

Bekijk opties

Wijzig optie
Back In Stock Notification
is toegevoegd aan mijn winkelwagen.
this is just a warning
Inloggen

Before you leave...

Take 20% off your first order

20% off

Enter the code below at checkout to get 20% off your first order

CODESALE20

Continue Shopping