Meteen naar de content
Winkelwagen
0 producten

Ezra Thaihutu- 36 jaar- Krimpen aan de Ijssel

Ik was aan het scrollen op Instagram waarbij ik op de pagina van Rebuild Body Plan terechtkwam. Ik zag alle resultaatfoto’s en daartussen stond toevallig ook een oude bekende die ik kende vanuit de uitgaansscène. Destijds was hij niet erg fit, maar nu dankzij Hakan wel. Dat wilde ik ook! Tijdens de intake kwam naar voren dat ik niet persé personal training nodig had want ik trainde al goed, maar dat het met name aan mijn voeding lag. Hakan denkt ook echt met je mee en is professioneel. Hij gaat je niet iets proberen te verkopen als je het niet nodig hebt, hij is daar echt eerlijk in en kijkt naar je persoonlijke behoeftes.
Ik heb een voedingsschema gekregen en probeer mij er zo goed mogelijk aan te houden. De eerste 3 maanden heb ik er mij er strikt aan gehouden en ik merkte daarna dat mijn lichaam sneller ging verbranden en het veel meer kon hebben dan voorheen. Ik ben al vrij veel afgevallen ondanks dat ik de ene week heel strikt ben en mijn mealpreps eet en de week erop geniet van een paar cheatmaaltijden. Natuurlijk voel ik me beter als ik me aan mijn voedingsschema hou en bij cheatmaaltijden merk je toch dat het teveel aan verkeerde vetten en suikers je toch wel moe maken of je algehele gesteldheid beinvloeden. Maar het is belangrijk om voor jezelf een balans daarin te vinden want je moet dit niet zien als iets tijdelijks: Rebuild Body Plan is een levenswijze. Ik ben er nu al 2 jaar mee bezig en ik pas het elke dag nog toe, wel met kleine aanpassingen hier en daar. Ik ben erg blij met de resultaten die ik tot nu toe behaald heb en ik blijf dit zeker doorzetten.
Vorige
Volgende

Bedankt voor het abonneren

Dit e-mailadres is al geregistreerd

Bekijk opties

Wijzig optie
Back In Stock Notification
is toegevoegd aan mijn winkelwagen.
this is just a warning
Inloggen

Before you leave...

Take 20% off your first order

20% off

Enter the code below at checkout to get 20% off your first order

CODESALE20

Continue Shopping